Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99), Fid:300, Did:0, useCase: 3


Video: Tas ir taisni eleganti, kad ap kuli apsien banti. 1.Rokkafejnīca atklāj jauno sezonu

Redakcija
Redakcija
Tas ir taisni eleganti, kad ap kuli apsien banti. Ciemos ejot....Tieši tā teica populārais mūziķis Igo 11. oktobra vakarā "1. rokkafejnīcas" sezonas atklāšanas grandiozajā ballītē. Un tieši tā viņam vēlāk atbildēja saviļņotie klausītāji, kurus Igo nosēdināja taisni uz grīdas un aizvadīja lielisku un sirsnīgu kopkoncertu ar aktīvi līdzdziedošajiem pasākuma apmeklētājiem. Igo ar savu koncertu kafejnīcas jaunatvērtajā, 3. stāvā zālē, bija tikai viens no daudzajiem piektdienas vakara viesiem. Dauz skaļāk dārdēja lielā zāle un "Pērkons", bet vakara (nakts) garumā mūzika skanēja visos četros 1.rokkafejnīcas stāvos un, kā izteicās viens no iestādes dibinātājiem Raivo Mediņš- tieši tā (4 stāvi) sauksies līdzīgi festivāli arī turpmāk. Brīva atmosfēra- staigā pa stāviem, meklē sev īstajam brīdim atbilsošu mūziku, baudi dzērienus vai atpūties kādā no telpām, kurā mūzika dzirdama mazāk.

Šajā vakarā uz skatuvēm kāpa arī CanZone, Pienvedēja piedzīvojumi, Indygo, Oceanpath, Very Cool People u.c., bet par nepārtrauktu muzikālo skanējumā rūpējās dīdžeji Zane Stocka, Kaspars Bindemanis un Mazais Arčijs ar īpašo karaoki.

Piedāvājam nelielu videoieskatu pasākumā.
Vērtējums: