Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Rīgas svētkos aicina uz daudzveidīgu sporta aktivitāšu programmu

No 12. līdz 14. augustam, svinot Rīgas 815. gadadienu, līdztekus kultūras un mākslas pasākumiem paredzēta arī daudzveidīga sporta sacensību programma.

Tāpat kā citus gadus, arī šogad plaša izklaides programma būs aktīvās atpūtas cienītājiem, kuri varēs ne vien vērot, bet arī piedalīties dažāda veida sporta aktivitātēs – Daugavā norisināsies ikgadējās burāšanas sacensības „Match Race” un „Rīgas kauss burāšanā”, uz sauszemes – volejbola, florbola un regbija turnīri. Par nu jau leģendāru pasākumu ir kļuvis diennakts basketbola turnīrs „Krastu mačs”, kā arī pašdarināto braucamrīku festivāls „Nissan Norde Cartoon rallijs” un Kanāla regate, kas noteikti sniegs daudz neaizmirstamu, pozitīvu emociju arī šogad. Īpašs jaunums veselīga dzīvesveida piekritējiem – 13. augusta rītā jau no plkst. 7.00 iespēja sākt dienu ar fitnesa treniņu profesionālu treneru vadībā Lucavsalā.

Atgādinām, ka svētku dienās, 13. un 14. augustā, Rīgas pilsētas sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas.

Ar detalizētu svētku programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv. Aktuālajām ziņām aicinām sekot līdzi sociālajos tīklos: www.twitter.com/rigassvetki, www.facebook.com/RigasSvetki.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu „Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs”; organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskajām organizācijām.
Vērtējums: +1