Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: MICREC pasniedz "Miķeļa balvas" un gatavojas jubilejas lielkoncertam

Gatavojoties savas 20 gadu jubilejas lielkoncertam Arēnā Rīga, lielākā Latvijas mūzikas ierakstu kompānija "Mikrofona ieraksti" pirmo reizi pasniegusi īpašas Miķeļa balvas. Ievadballītē, kas norisinājās 10. oktobrī Latvijas 1.Rokkafejnīcā MICREC vadītāji Elita Mīlgrāve un Guntars Račs aicināja mūziķus un draugus, ar kuriem sadarbība veidojusies jau daudzu gadu garumā. Kā pastāstīja Elita Mīlgrāve, balva nodibināta, lai apliecinātu cieņu un izteiktu pateicību par īpašiem nopelniem ierakstu izdošanā ilgākā laikposmā.

9. novembrī Arēnā Rīga "Mikrofona ieraksti' noslēgs jubilejas gada svinības ar lielkoncertu «20 gadi latviešu mūzikā», kurā savu dalību apstiprinājuši tādi izpildītāji kā «Prāta vētra», Laima Vaikule, «Labvēlīgais tips», «Musiqq», Olga Rajecka un «Turaidas Roze», Uldis Marhilevičs, Līvi&Buks, «Dzeguzīte», Normunds Rutulis, «Tumsa», «bet bet», «Credo», Ivo Fomins, Igo un daudzi citi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu paradīze» kasēs.


KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu pasākumā.
Vērtējums: +2