Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: OPUS PRO svin 30. jubileju un aicina uz diviem koncertiem Rīgā

Skanot "Rozā lietum", "Dzimenei" un citām populārām melodijām akustiskajā versijā, leģendārā rokgrupa Opus Pro 10. maija pievakarē tirdzniecības centrā "Spice" jautrā ballītē kopā ar draugiem un talanta cienītājiem atzīmēja savu 30. dzimšanas dienu.


"Nedaudz skumji, ka mūsu jubilejas tūre tuvojas noslēgumam, bet, no otras puses, ir gandarījums par to, ka viss izvērtās tik grandiozi. Noteikti iesaku apmeklēt Opus Pro 30 gadu jubilejas tūres noslēguma koncertu 20. maijā, jo šī būs unikāla iespēja dzirdēt gan grupas vēsturisko, gan "zelta" sastāvu, turklāt šajā koncertā muzicēs arī īpašie viesi kā, piemēram, ģitārists Jevgeņijs Krupeņins no grupas pirmā sastāva, kurš speciāli no Anglijas lido uz Rīgu, komponists un LNO valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš un citi," solīja grupas dibinātājs un populārāko dziesmu autors Harijs Zariņš, kurš nupat kā ieguvis Ogres Goda pilsoņa titulu.

Jubilejas tūres divi noslēguma koncerti notiks 20. maijā Rīgas Kongresu namā. KultūrasVēstis.lv un Epadomi TV piedāvā nelielu videoieskatu ballītē T/C Spice.
Vērtējums: +1