Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Notiks 12. starptautiskais mūzikas festivāls "SUMMERTIME – aicina Inese Galante"

Redakcija
Redakcija
No 8. līdz. 14. augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, jau divpadsmito reizi norisināsies starptautiskais mūzikas festivāls SUMMERTIME – aicina Inese Galante.

Akadēmiskās un pasaules mūzikas cienītājiem festivāls SUMMERTIME – aicina Inese Galante tā labākajās tradīcijās solās būt patiesi krāšņs ceļojums. Saglabājot plašu žanrisko daudzveidību, līdz ar klasisko mūziku festivāla programmā būs dzirdams džezs, svings, tango, fadu, bosanova, kā arī piesātināti un mežonīgi Āfrikas ritmi.

No pašmāju māksliniekiem būs iespēja klausīties gan iemīļoto basbaritonu Egilu Siliņu, kontrtenoru Sergeju Jēgeru, mecosoprānu Ilonu Bageli un tenoru Raimondu Bramani, gan festivāla debitantus – pianistus Reini Zariņu un Andreju Osokinu. Koncertos individuāli un kopā ar mūzikas pasaules prominencēm uzstāsies arī konkursa Ineses Galantes talanti laureāti, kas ir nozīmīgs atbalsta punkts Latvijas jauno un talantīgo mūziķu karjeras sākumā.

KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu preses konferencē, kur plašāk par pasākumu norisi vēsta festivāla patronese Inese Galante, Ineses Galantes fonda direktore Diāna Galante, savukārt iespaidos par dalību festivālā – kontrtenors Sergejs Jēgers.
Vērtējums: +1