Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Mazliet par dziedināšanos. Kāpēc šobrīd tas būtiski, kāpēc agrāk neiespējamais kļūst iespējams. 1.daļa

Redakcija
Redakcija

Nebūs lieki piebilst, ka šeit rakstītais ir daudzu gadu personīgās dziedināšanās pieredze, sarunas "līdz mielēm" par šo tēmu ar saviem domubiedriem/kolēģiem un neapšaubāmi konsultācijas, darbs jeb precīzāk mana loma citu cilvēku dziedināšanās ceļā nodarbībās vai individuāli.

Vispirms vienosimies par terminu "dziedināšana", kas var tikt saprasts visdažādākajos veidos. Šoreiz lai tas nozīmē ķermeņa un dvēseles dziedināšanu kopā: ne velti arvien pašsaprotamāka kļūst tieši psihosomātiskā medicīna, ja runājam par fiziskās veselības pusi.

Otrkārt -viss, kas pēdējos mēnešos vai pēdējā pusgada laikā ar katru no mums ir noticis - individuāli, kolektīvi -kā veselības jomā, tā citos dzīves notikumos -aicina vēlreiz par to parunāt. Viens no skaidrojumiem: no pagājušā gada rudens ( 2015.g. septembris) sācies astroloģisks posms, ko dēvē par attīrīšanos visās jomās: ļoti rezonēju ar Kaypacha, kas laiku no minētā brīža un 2016. gadu kopumā dēvē par LIELO TĪRĪŠANU no visa liekā; šajā gadījumā uzsvars ir uz fiziskajiem ķermeņiem, veselību, bet, protams, attīrīšanās no nevajadzīgā savās dzīvēs arī citos aspektos (kā jau tas bijis iepriekšējos intensīvajos gados). Īpaši labi to varēja just ap martu -aprīli, kad notika unikāls moments, ko daudzi sajuta kā augšāmcelšanās nākamo fāzi.

Īsāk sakot - ap 2016.g Pavasara Saulgriežu laiku fiziskajā ķermenī vēl vairāk nostiprinājās dvēsele un gars, daudzi no mums piedzīvoja evolūcijas nākamo posmu -dievcilvēka, homo angelicus, homo divine vai patiesā cilvēka ( pristine human) piedzimšanu. Tam ir dažādi vārdos formulēti nosaukumi, bet galvenā ideja: joprojām esot fiziskajā veidolā un dzīvojot Zemes dzīvi vienlaicīgi varam izmantot, baudīt, priecāties un uzņemties atbildību par sevi kā dievišķu nemirstīgu būtni.

Un treškārt -dziedināšanas ideja šobrīd aktuālāka kā vairāk jebkad ir tāpēc, ka Hīrons -planēta, kuru asociē ar vairākām lietām, bet man ļoti rezonē tās skaidrojums Lielais Dziednieks, aicina to darīt ikvienu no mums gan savās dzīvēs individuāli, gan kolektīvi. Līdz 2018. gadam Hīrons atrodas Zivju zvaigznāja enerģijās, kas nozīmē un pieprasa to, ko tieši šī kombinācija var sniegt: Zivis ir noslēgums ( 12. māja) -alfa un omega, kolektīvais apziņas lauks ( kāpēc tik ļoti aktuāla ir šāda veida sakārtošana dzimtas, senču, savu iepriekšējo dzīvju utt). Protams arī mistika -visas t.s. netradicionālās lietas: ne velti stāsts par Hīronu ir stāsts par to, kā viņš -gudrais, Skolotājs, kurš galmā konsultēja varenos, tika ievainots ar sava skolnieka Hērakla saindēto bultu un turpmāko dzīvi pavadīja, meklējot veidus dziedināšanai; galu galā situācija bija "ne nomirt, ne dzīvot". No šejienes arī skaidrojums, kāPēc viņš ir homeopātijas un citu netradicionālo dziedniecības veidu radītājs. Jā, Lielajam un Viedajam Dziedniekam bija pienācis laiks nākamajam solim. Meistarības testam. Tieši Hīrons bija tas, kurš pēc tam labprātīgi stājās Prometeja vietā: ja atceramies citu leģendu, tad Prometejs par gaismas nešanu cilvēcei tika piekalts pie klints, kur kovārņi katru dienu knābāja viņa aknas. Tā bija nolemts līdz brīdim, kamēr kāds cits stāsies viņa vietā. Vēl viena būtiska un iedvesmojoša nianse, ko mums nes Hīrons ir tā, ka šo planētu atklāja 1977.gadā. Vismaz man tas nozīmē jaunu iespēju rašanos agrāk zināmajā ( un varbūt neiespējamajā!), Radītāja un Eksistences dāvanu tad, kad esam gatavi to novērtēt un izmantot.

Hīrons, atrazdamies ar vienu kāju Pazemē, ar otru Virszemē, atgādina mums par teicienu, kura "izbaudīšanai" lielu daļu no mums ieveda 2015.gada vasarā: MEISTARS STAIGĀ VIENLAICĪGI DIVĀS PASAULĒS. NĀVE un DZĪVE VIŅAM IR VIENLĪDZĪGAS.

Tas izskaidro, kāpēc pēdējos gados tik populāras un iedarbīgas ir tās sistēmas, kas strādā ar dzimtas dziedināšanu, meklē atbildes iepriekšējās dzīvēs. Arī šajā jomā pārliecināmies par medaļas abām pusēm: viena mūs piespiež, burtiski noved gar kraujas malu, kad saproti - iemesli ir pagātnē, dzimtas liktenī/ gadsimtos izstrādātajos ģimenes paradumos, no otras puses -unikāls laiks izdarīt un paveikt to, kas tev pašam agrāk vai tavai dzimtai nav izdevies paaudzēm.

Starp citu - tie, kas jau sen strādā ar sevi šajā jomā, atzīst, ka pēdējie mēneši bijuši diezgan izaicinoši: piemēram, jau atrastās atslēgas kādai no savām fiziskajām problēmām -homeopātija, naturopātija, atsevišķas progresīvās "mainstream" medicīnas metodes utt. izrādās vairs nav pietiekami efektīgas. Nu ko -laiks nākamajam solim! Medaļas otra puse -beidzot realitātē piedzīvot to, par ko esam runājuši, gatavojušies "ap/ pirms 2012" beidzot iedarbinājusies: tas cilvēks, ko dēvējām par homo sapiens ir atdzimis kā homo divine.

1.daļas beigas...turpinājums sekos....Mainām priekšstatu "iepriekšējo dzīvju negatīvās darbības sekas" uz "iepriekšējo dzīvju viedums un mūsu kosmiskās pagātnes dievišķums"nāk talkā!...Meklējam atbildes nevis negatīvajās darbībās, kuras esam veikuši, bet atrodam spēku un varenību, kas neapšaubāmi mūsu kosmiskajā pagātnē ir bijusi...

Daudzas atklāsmes un pat pārsteidzošas atbildes uz situācijām sakņojas TLHL sesijās, ko pati esmu piedzīvojusi vai vadījusi citiem. Ja vēlies, labprāt tikšos ar Tevi.

BAIBA KRANĀTE Uruyoga/Gaismas jogas izveidotāja, pasniedzēja
www.yogalifeart.lv