Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Bezmaksas SMIEKLU JOGAS nodarbība- pikniks jau šo sestdien Lucavsalā

Redakcija
Redakcija

HA HA HO HO, SMIEKLU DRAUGI! Droši vien būsiet dzirdējuši, ka smiekli esot labākās zāles pret visu... Nāc kopā pasmieties Smieklu jogā un piknikā! Gaidīsim jūs šo sestdien, 13.jūnijā Lucavsalā, sākot no plkst 10:30.

Dienas plāns:

no 10:30 līdz 11:00 - ierašanās
11:00 - BEZMAKSAS smieklu joga smieklu biedru pavadībā
pēc izsmiešanās: pikniks, prieks, joki un vēl vairāk smieklu

Smieklu jogā ļaujamies sirsnīgiem, dziļiem un ilgstošiem smiekliem. Ilgstoši smejoties, varam savienoties ar savu dziļāko "es": mīlošu, atvērtu, rotaļīgu un mazliet bērnišķīgu. Smiekli ir ķermeņa dabiskākā pretreakcija stresam un jautrākais treniņš!

Piknikam līdzi pakojam kārumus un atspirdzinājumus pēc savas gaumes un ieskatiem. Ņemam pledus un ēdampiederumus. Būs pieejams grils. Ģērbjamies atbilstoši laika apstākļiem. Koši, protams! Dominējošā krāsa- dzeltena.

Rādās, ka sestdien tiksimies kāds pulciņš! Lai viens otru uzreiz atpazītu un vairotu prieku arī vizuāli, ģērbjamies koši un raibi!


Krāsām ir liela ietekme uz mūsu emocionālo labklājību. Esi pamanījis, ka telpā ienākot spilgti ģērbam cilvēkam, visi to uzreiz pamana? Kāpēc? Jau no dabas esam radīti reaģēt uz košām krāsām. Tām piemīt spēja atvērt mūsu sirdis, nomierināt nervus, augt un plaukt gan garīgi, gan fiziski utt.

Tas, ka tumšas krāsas dara mūs pievilcīgākus, ir mīts. Padomā, kāpēc mazuļu apģērbs nekad nav tumšs? Kāpēc pavasaris atplaukst gaišs un priecīgs? Tāpat kā mums katru dienu nepieciešama dažādība uzturā, tā arī garderobē jābūt dažādām krāsām. Krāsas iet roku rokā ar prieku! Vairosim to!

Smieklu informācija un rezervācija +371 22028522

Uz sasmiešanos Lucavsalas pikniku zonā!