Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 19.,28.,1., 10. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēks ir izcila personība, ar ciešu apņēmību un vēlmi radīt. Personai piemīt augsts radīšanas potenciāls un izdomas bagātība. Viss jaunais cilvēku pievelk kā magnēts un stimulē dzīvības enerģiju. Dvēseles dziļumos intelektuālis, kurš, nepaguris, tiecas pēc aizvien jaunām zināšanām. Piemīt stingrība uzskatos un lielas spējas pārliecināt. Tāpēc ne visai mīl ierobežojumus un nelūgtus padomus. Cilvēks dod priekšroku darbam vienatnē, neatkarīgi no citiem. Vientulība cilvēku nenomāc, drīzāk sagādā prieku.

Mēneša pirmajā datumā dzimušais ir sabiedrisks, taču pilnībā uzticas tikai sev.

Galvenā rakstura iezīme – lielas ambīcijas, kuru apmierināšanai cilvēks pieliek visas sava prāta spējas. Līdzās ambīcijām cilvēkam piemīt arī liela izlēmība un gribasspēks, kas dzīvē bieži vien izpaužas kā spītība un savdabība. Tas viss padara cilvēku par mini- (reizēm arī maksi-) diktatoru.

Ambiciozi centieni atstāj maz laika mīlestībai un romantikai. Ja arī rodas kāda emocionāla aizraušanās, tā paliek otrajā plānā un vienmēr tiek pakļauta galvenajam mērķim - ambīciju apmierināšanai. Tādēļ izvēlētais mīlas objekts nedrīkst būt prasīgs un tam vienmēr jāsamierinās ar pakļautā lomu. Rūpes par partneri nebūs prioritāte. Laulības dzīve reti izdodas, ja vien partneris nav saprotošs un neciena pirmajā datumā dzimušā cilvēka spilgtās individualitātes izpausmes.

Cilvēks, kas dzimis mēneša pirmajā datumā, piedzīvo lielas grūtības attiecībās ar citiem cilvēkiem. Savas ambiciozās izpausmes vēlams mīkstināt, attīstot sevī saprātību un cieņu pret citu domām. Arī apkārtējiem varētu ieteikt pacensties attiecībās ar šo cilvēku būt taktiskiem, delikātiem un saprast, ka viņš savā būtībā nav cietsirdīgs, bet gan nevērīgs.

Uzturā biežāk jālieto: safrāns, krustnagliņas, apelsīni, ingvers un medus.

www.numerologi.lv