Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Numeroloģija tavā virtuvē un ēdienkartē

Vai kādreiz esat padomājuši, ka ir produkti, kuri ir īpaši ieteicami jums un jūsu tuviniekiem? Izrādās, tas ir atkarīgs no jūsu dzimšanas skaitļa.

Dzimšanas skaitļa aprēķināšana

Dzimšanas skaitli aprēķina saskaitot skaitļus, no kuriem sastāv dzimšanas gads, datums un mēnesis.

Piemēram, cilvēks ir dzimis 1982 gada 17. jūnijā. Viņa dzimšanas skaitlis ir visu šo skaitļu summa: 1+9+8+2+1+7+6=34=3+4=7

Katram skaitlim atbilst noteikta planēta, bet katrai planētai atbilst sava ēdienkarte.

1 - Saules skaitlis.

"Saulainie" produkti palīdzēs atbrīvoties no tādām īpašībām kā lepnums, godkāre, egoisms, kā arī piepildīs ķermeni ar enerģiju. " Saulainajā" ēdienkartē ietilpst visi dārzeņi un augļi, kas ir dzeltenā vai oranžā krāsā: apelsīni, mandarīni, citroni, burkāni, aprikozes, persiki, dzelteni āboli, kukurūza, dzeltenie bumbieri, banāni, ķirbji u.c. Šo sarakstu vēl var papildināt ar mandelēm un saulespuķu sēklām, kā arī ar saulespuķu un kukurūzas eļļu, kukurūzas putraimiem. Garšvielas: lauru lapas, muskatrieksti, krustnagliņas, ingvers.

No pļavu zālītēm pie rokas vienmēr ir jābūt kumelītēm, asinszālēm un kalmju saknēm. Neaizmirstiet, ka uz jūsu galda vienmēr ir jābūt medum. To visu var lietot gan svaigā, gan vārīta vai ceptā veidā. Īpaši saspringtās dienās izvēlieties "saulaino" diētu, kas sastāv no iepriekš nosauktajiem produktiem, bet dienu noslēdziet ar tējkarotīti medus.

2 - Mēness skaitlis

Mēness piedāvā augļus un dārzeņus, kas ir baltā krāsā un dažus krāsainus ēdienus. Var lietot dažāda veida kāpostus gan svaigā, vārītā, sautētā, ceptā, skābētā un sālītā veidā. Baltā kāposta sula palīdzēs kuņģa slimību ārstēšanā. Derēs arī svaiga gurķu sula. Ik rītu, tukšā dūšā, lietojot glāzi kāpostu vai gurķu sulas, vai abas kopā, aizmirsīsiet par kuņģa slimībām, čūlām un akmeņiem. Variet lietot arī redīsus, rutkus, ceptus kartupeļus, cigoriņus un melones.

No augļiem iesaka baltās plūmes, agros ābolus, kokosriekstus, ananāsus, gaišās vīnogas.
No pļavu zālītēm ieteicams lietot ceļmallapu tēju.

3 - Marsa skaitlis

Marss un skaitlis trīs iesaka lietot augļus un dārzeņus, kas ir sarkanā, tumši sarkanā un aveņkrāsā, kā arī visas stiprās, asās piedevas. No augļiem Marsa enerģiju dot granātāboli, sarkanās vīnogas, meža un mājas zemenes, irbenes, pīlādžogas, vīģes un sarkani āboli. No dārzeņiem ieteicams lietot sarkanās bietītes, sīpollokus, ķiplokus, visu veidu piparus, mārrutkus, kressalātus, rabarberus un sinepju sēklas. Labāk lietot nerafinētu rapšu vai olīveļļu. Labākā pļavu zāle, ko iesaka lietot ir nātre.

4 - Merkura skaitlis

Šī skaitļa cilvēkiem ir jālieto viegla, bet enerģētiski piesātināta barība. Ieteicams lietot viegli apceptus riekstus. Šī skaitļa cilvēkiem ieteicams vairāk lietot saldos ēdienus. Salātiem var izmantot burkānus, pasternaku, jūras kāpostus, pētersīļus, dilles, piparmētras. Merkura cilvēkam uzturā nepieciešams lietot graudaugus, saulespuķes, maizi, sēnes. Tomēr, neaizraujieties ar svaigas baltmaizes ēšanu. Tā kā Merkura cilvēkiem vārgākā vieta ir nervu sistēma, tad ieteicamas piparmētru vai ķimeņu tējas.

5 - Jupitera skaitlis

Priekšroka tiek dota augļiem un dārzeņiem, kas ir ceriņkrāsā, aveņkrāsā, violetā un melnā krāsā. Šiem cilvēkiem ir vajadzīga sātīga ēdienkarte. No augļiem tie varētu būt kazenes, upenes, avenes, ķirši, bārbeles, sarkanās ērkšķogas, zilenes, tumšās vīnogas, vīģes, melnās plūmes, sarkanie persini un sarkanie greifruti.

No dārzeņiem pirmā vieta piešķirama baklažāniem. Tos ir jālieto daudz un dažādi pagatavotus. Iesaka lietot sarkanās bietītes, tumšās olīves, sparģeli, tumšas krāsas pupiņas. No garšvielām ieteicams lietot krustnagliņas, muskatriekstus, baziliku. Labākā pļavu zāle ir salvija.

6 - Venēras skaitlis

Ieteicams lietot produktus, kas ir gaiši zilā un zilā krāsā. Pirmajā vietā ir ingvers un zilenes. Diemžēl, ar to arī praktiski beidzas specifiskā barība šiem cilvēkiem. Venēras skaitļa cilvēkiem nav ieteicams pārēsties, viņiem ir jāaprobežojas ar uzkodām. Uzkodas var būt pagatavotas no tomātiem, kabačiem, lapu salātiem. Venēras cilvēki ir iecienījuši saldos ēdienus un viņiem tie ir nepieciešami. Tortes, pīrādziņus un konfektes gan vajadzētu aizstāt ar kaltētiem banāniem, arbūziem, melonēm, aprikozēm, bumbieriem un cidoniju.

No pļavu zālītēm ieteicamas fenheļa sēklas, piparmētras, sakņu selerijas. Profilakses nolūkā ieteicams dzert pusglāzi nātru lapu tēju - asins attīrīšanai; vērmeļu tēju - gremošanas trakta uzlabošanai. Pastiprinātas uzbudināmības gadījumā ieteicams paostīt vanilīnu, kanēli, pakošļāt krustnagliņas.

7 - Saturna skaitlis

Ieteicams lietot veģetārisku uzturu. Veselīgi ir lietot sēnes, spinātus, avokado. No augļiem ieteicams lietot greifrutus un ananāsus, ābolus, bumbierus, ērkšķogas un granātābolus.

Tā kā Saturna cilvēki ir pakļauti nieru un zarna trakta slimībām, viņiem ieteicams iesākt dienu ar kaut kādu skābu sulu, kurai var pievienot citrona sulu. Ja pastiprinās zarnu trakta slimības, ieteicams no rīta dzert kliņģerīšu, asinszāļu tējas. Labi palīdz jasmīna tējas kā arī zaļā tēja. Neaizmirsties, ka pie kafijas labi pielikt citrona šķēlīti.

8 - Urāna skaitlis

Ieteicams lietot spinātus dažādā veidā. No augļiem iesaka lietot ābolus, banānus, ērkšķogas, saldos un skābos ķiršus, upenes, persikus, zemenes, vīnogas, bumbierus. Īpaši ieteicama ir hurma.

Jālieto jogurti, biezpiens, kefīrs, siers. Tonusa uzturēšanai ieteicams nedaudz lietot balto vai sarkano vīnogu vīnu. Ieteicams dzert kvasu, bet no saldinātajām, gāzētajām limonādēm gan ir ieteicams atteikties. Neaizmirstiet par zivīm, jūras kāpostiem un rupjmaizi.
Šī skaitļa cilvēki bieži žēlojas par galvassāpēm. No tām var atbrīvoties uz galvas uzliekot siltas kompreses, kas pagatavotas no piparmētrām, zemeņu lapām, kadiķa, salvijas. Pret anēmiju un klejojošajām sāpēm ostiet skuju ekstraktus vai pakošļājiet skujas.

9 - Neptūna skaitlis

Neptūns ir orientēts uz jūras veltēm: zivīm, krabjiem, garnelēm, kalmāriem. Ne tikai jūras veltes ir lietderīgas, bet arī dažāda veida sulas. No dārzeņiem iesaka lietot skābenes, gurķus, svaigus kāpostus, brokoļus, dažāda veida lapu salātus.

No rītiem ir ieteicama cigoriņu kafija.