Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Atrodi savu un partnera zodiaka zīmes skaitli un uzzini, kā spējat saprasties un sadarboties

Redakcija
Redakcija

Lai uzzinātu, vai esat piemēroti viens otram un spējat sadarboties, tev vispirms jāatrod sava partnera zodiaka zīmei atbilstošais skaitlis un tad no tā jāatņem sava zodiaka skaitlis. Ja gadījumā partnera zodiaka zīmes skaitlis ir mazāks nekā tavējais, tad viņa skaitlim vispirms jāpieskaita 12 un tikai tad jāveic atņemšana.

0 - Jūs esat pārāk līdzīgi, tāpēc gan labākās, gan sliktākās īpašības izpaudīsies divkārt spēcīgi. Vēlams mazāk laika pavadīt kopā. Var draudzīgi papļāpāt un izklaidēties. Romantiskas satikšanās atcerēsieties vēl ilgi. Sadarbība būs laba, ja vien tā nebūs pārāk bieža. Ģimenes dzīvē nepieciešama milzīga pacietība.

1 - Partneris var būt labs palīgs visos darbos. Viņa draudzīgais plecs ļaus iesākto izdarīt līdz galam. Savukārt viņam nepieciešams tavs morālais atbalsts. Var veidoties stipra ģimene, tikai nedrīkst pievilt viņa uzticēšanos un vēlams izvairīties no komandēšanas.

2- Var veidoties laba radoša sadarbība un uzplaukt mīlestība. Saskarsme vairos spēkus un aktivitāti. Savienībā ar šo cilvēku tu varēsi nogludināt daudzas sava rakstura asās šķautnes. Necenties izvirzīties pirmajā plānā, jo šī ir līdzvērtīgu cilvēku savienība.

3 - Sadarbība, finanšu jautājumi, jauni projekti- tās ir jūsu kopējās darbības fēras. Partneris būs gatavs rūpēties par tevi un palīdzēs dzīves grūtajos brīžos, sniedzot materiālu atbalstu, ja spēsi turēt savus solījumus.

4 - Laba savienība draudzībai un garīgai saskarsmei. Tikšanās, sarunas un kopēji ceļojumi būs interesanti un piesātināti, bet nav ieteicami kopēji finanšu projekti. Kopdzīve var būt sarežģīta, bet tā ir iespējama, ja spēsi neapspiest partnera brīvību un neprasīsi, lai viņš tev velta visu savu dzīvi.

5 - Šajā savienībā var uzplaukt romantiskas jūtas. Iespējams gan kopīgi strādāt, gan risināt finansiālos jautājumus. Abi viens otram varat daudz dot. Ja vēlaties, lai šīs attiecības būtu ilgstošas, jācenšas būt taktiskam, neuzspiežot savus uzskatus. Pretējā gadījumā pastāv risks pēkšņi visu zaudēt.

6 - Partneris ir kā tavs spoguļattēls, un tu viņā vari saskatīt sevi. Laulība būs iespējama, ja necentīsieties kļūt par līderi. Noturīga ģimene veidosies, ja abi būsiet jau pieredzējuši un nobrieduši. Mīlestība, garīgās intereses, draudzība un kopēji ceļojumi šo savienību stiprinās.

7 - Stap jums var veidoties spēcīga pievilkšanās, bet kopdzīvei būs nepieciešams veselīgs humors un pietiekami liela pašpārliecinātība, citādi drīz vien negribēsi viņu redzēt. kopējā darbā šis cilvēks ir neaizstājams palīgs un atbalsts. Tu vari no viņa aizņemties jaunas idejas un gūt atbalstu grūtībās.

8 - Brīnišķīga kombinācija, lai veidotos draudzība. Kopējas sarunas, pārdomas, pastaigas un ceļojumi- tās ir jūsu saskarsmes formas. Var pat uzplaukt krāšņa mīlestība, bet kopdzīve iespējama vien tad, ja būsi gatava saņemt nebeidzamas pamācības un norādījumus.

9 - Šis cilvēks ir tavs palīgs un padomdevējs. Iespējama viena no labākajām darījumu savienībām, ja vien naudas lietās pastāvēs godīgums. Sievietei tikšanās ar šādu ilvēku var būt pamats nopietnām mīlestības jūtām.

10 - Var veidoties laba draudzība un sadarbība, ja kopīgi nav jārisina finanšu jautājumi. Attiecībās būs savstarpējs atbalsts un abiem pavērsies jaunas radošas iespējas. Pirms stājies laulībā, padomājiet, vai pietiks pacietības un spēka saglabāt iekšēju neatkarību.

11 - Laba sadarbība finanšu jautājumos, ja vien savus izdevumus neuzkrausi uz partnera pleciem. Jāseko līdzi savai uzvedībai, pretējā gadījumā iespējams viņu zaudēt. Ja esi gatava partneri atbalstīt it visās jomās, iespējama arī laulība.