Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Vīriešu seksuālais raksturojums katrai horoskopa zīmei

Kā zināms, labi saprasties ar savu otro pusīti ir svarīgi ne tikai praktiskajos jautājumos, daudz svarīgāka ir savstarpēja saskaņa gultā. tieši no tās atkarīgs jūsu kopdzīves ilgums un harmonija attiecībās. Tāpēc, pirms mest kauliņus kopā, pārbaudiet, vai jums ir pieņemamas parnera seksuālais raksturojums, kas katram zodiaka zīmes pārstāvim tomēr ir samērā atšķirīgs.

AUNS (21. marts-20. aprīlis)

Vīrieši Auni erotikā reizēm tiek uzskatīti par ātriem, raupjiem un nesavaldīgiem. Un, kā teikts viņu horoskopā "Aunu sāpīgi ievaino vismazākā norāde uz viņa seksuālajiem trūkumiem".

Ko darīt: Dažreiz uztvert viņa pieeju kā noteiktu lomu spēli,- kad viss ir ātri un mērķtiecīgi, citreiz mprasmīgi pārorientēt viņu uz lēnu maigumu. Neaizmirstot par to, Aunu sāpīgi ievaino pat niecīgākais aizrādījums. Tpēc izmantot labāk nevis vārdus, bet darbības un maigus pieskārienus. Jāpiebilst, ka Auni ir paši nelabojamākie darbaholiķi. Tāpēc svarīgi viņiem radīt līdzsvaru starp darba un seksuālajiem procesiem.

VĒRSIS (21.aprīlis-20.maijs)

Viena no mierīgākajām un līdzsvarotākajām zodiaka zīmēm. Vērsi ir ļoti grūti izsist no līdzsvara, taču, ja tas izdodas... Šī ir zemes stihijas zīme un, kā apgalvo astrologi, vīrietis- Vērsis nav tas izsmalcinātākais mīlnieks. viņš dod priekšroku vienkāršībai, nevis fantāzijām. Kaut gan ir karstasinīgs.

Ko darīt:: Censties panākt daudzveidību ar personīgo fantāziju palīdzību. un tā kā Vēršiem patīk atvērtība, labāk ar viņu runāt. Mājienus un viltīgus trikus viņi slikti uztver un saprot. Kaut ga, ja partneris ir kategoriski pret kādu jaunievedumu, tād pārliecināt viņu par to būs grūti, jo Vērši ir arī viena no ietiepīgākajām zodiaka zīmēm.

DVĪŅI (21.maijs-21.jūnijs)

Augstu vērtē romantiku, ar kuru aptver arī savu seksuālo dzīvi. Seksā vīrieši- Dvīņi mīl ne tik daudz sievieti, cik sevi tajā brīdī. Pie kam viņiem nepieciešams atbalsts ne tikai dzīvē, bet arī gultā.

Ko darīt:: Kultivēt to pozitīvo, kas viņos ir. Tas nozīmē- pacensties piešķirt seksuālajām attiecībām romantikas oreolu (sākot no seksa sveču gaismā līdz pat personīgā imidža-noslēpumaina un neparedzama, izveidei). Reizēm varat pat paspēlēt bargo kundzi, kas pati nosaka erotiskā procesa gaitu.

Bet, lai novērstu viņa domas no savas apbrīnojamās personas, izveidojiet noslēpumainu personīgo imidžu ar egocentrisma piešprici. Aizraujiet vīrieti- Dvīni ar spēli, kur viņa darbībai jābūt vērstai uz jūsu vēlmju un vajadzību piepildīšanu.

VĒZIS (22.jūnijs-22.jūlijs)

Vienas no vīrieša Vēža raksturīgākajām īpašībām ir egoisms un pašpārliecinātība. Tajā pašā laikā Vēža vīrieši ir maigi un emocionāli, kaut gan pirmām kārtām vienmēr rūpējas par savu labsajūtu. Daži viņus pat uzskata par seksuāliem ciniķiem, tā kā vairāk par citu zīmju pārstāvjiem tieši Vēžiem piemīt tieksme uz sadismu. Tāpēc ieāli partneri viņi būs sievietēm ar noslieci uz mazohismu.

Ko darīt:: Līdzīgi kā ar Dvīņiem- novērst viņa domas no sevis izcelšanas. tiesa gan, šajā gadījumā pieejai jābūt diplomātiskai. Pārāk jau nu jūtīgi ir Vēžu vīrieši.

Bet kas attiecas uz sadismu- jums tikai jānosaka sev pieļaujamos rīcības rāmjus. Varbūt jūs, piemēram, nemaz neiebilstat prt nelieliem kniebieniem ādā?

LAUVA (23.jūlijs-23.augusts)

Vairāk par visām citām zīmēm tieši Lauvām piemīt sevis mīlēšana un egocentrisms, kas var izpausties arī seksuālajās attiecībās. Taču jāņem vērā, ka pašpārliecinātība ir tikai ārējā izpausme; iekšēji Lauva ir nepārliecināts- viņš vienkārši ļoti baidās būt smieklīgs.

Ko darīt:: Uzturēt līdzsvaru. no vienas puses, ar sevi pārāk aizrāvušos vīrieti- Lauvu turēt pie zemes, no otras- saudzēt viņa maigo un jūtīgo dvēseli.

JAUNAVA (24.augusts-23.septembris)

Jaunavas zīmes pārstāvji ir paši pedantiskākie un akurātākie. Ja pirms mīlēšanās jūsu partneris piecas reizes sakārtos palagus, viennozīmīgi- jūsu priekšā ir vīrietis- Jaunava. Toties viņi ir maigi un pat nedaudz kautrīgi, un spēj apmierināt pat pašas izmeklētākās sievietes vēlmes. Vienīgais, kas var traucēt- paaugstināta tieksme pēc skaidrības un vienkāršības. Bet seksu grūti pakļaut loģikai.

Ko darīt:: Pēc iespējas vairāk pārsteigumu un ekspromtu. Seks negaidītā vietā, neparastā laikā, jaunā pozā- viss, kas nepieciešams, lai Jaunavas racionālisms sāktu svārstīties.

SVARI (24.septembris-23.oktobris)

Viņi vienmēr ir divējādi, un ar viņiem vienmēr viss ir skaidrs. Kopumā vīrieši- Svari vai raujas pušu starp iekšējo harmoniju un nepārvaramo vēlmi pēc sievietēm. Pēc principa "bet es viņu arī šobrīd gribu".

Ko darīt:: Izmantot savā labā, taču ņemt vērā arī savus spēkus un vēlmes.

SKORPIONS (24.oktobris 23.novembris)

Sekss ar Skorpionu ir ļoti interesants. šīs zīmes pārstāvjiem piemīt spilgts seksuālais temperaments, kā arī visnegaidītākie paņēmieni un gājieni, kas gan attiecas ne tikai uz gultu, bet arī dzīvi kopumā. Un viņus spēcīgi aizrauj pats erotiskās spēles process.

Ko darīt:: Atbilst viņiem, iekļaujot savu erotisko un citas fantāzijas uz pilnu klapi.

STRĒLNIEKS (23.novembris-21.decembris)

Vērtē, ja sieviete atbalsta viņa lepno viedokli par sevi.

Ko darīt:: Līdzīgi kā Lauvas vīrietim- turēt līdzsvaru starp piezemētību un uzslavām.





MEŽĀZIS (22.decembris- 20.janvāris)

Tāpat kā citas zemes zīmes, atšķiras ar precizitāti un racionālismu. Tāpat arī ar noslēgtību, tāpēc savas erotiskās vēlmes glabā pie sevis.

Ko darīt:: Pacensties "atvērt" viņu vismaz gultā, soli pa solim mēģinot uzkurināt Mežāža erotiskās fantāzijas. Un vēl, tāpat kā gadījumā ar Jaunavu- pēc iespējas vairāk ekspromta un pārsteigumu- lai ņemtu virsroku pār loģisko racionālismu.

ŪDENSVĪRS (21.janvāris- 20.februāris)

Ūdensvīriem dvēseliska saruna ir vairāk vajadzīga nekā sekss. Bez tam viņi mēdz spriedelēt tādā garā: "vai vajag, vai ir vērts, kas no tā sanāks utt". gultā Ūdensvīri labprāt pakļaujas sievietei, jo paši ir pārāk slinki iniciatori seksuālām fantāzijām.

Ko darīt:: Šī gaisa zīme prasās pēc sapurināšanas. Piemēram, varat piedāvāt (kā spēli) samainīties lomām, kad jūs vienkārši guļat, bet viņš dara ar jums, ko grib.

ZIVIS (21.februāris-20.marts)

Vīrieši- Zivis ir ļoti jūtīgi un ar ir labu intuīciju apveltīti. Viņi paši spēj uzminēt sievietes erotiskās vēlmes. Vienīgais, kas viņiem nepatīk- ja kāds vēlas ielūkoties viņu smalkajā dvēselē.

Ko darīt:: Izbaudīt viņu jūtīgumu un intuīciju. Un pamēģināt tomēr saprast viņa smalko un noslēpumaino dvēseli. Kaut vai tāpēc, lai sasniegtu savstarpēju harmoniju.Vīrie