Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 30. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Lai kādu mērķi otrdien Auns būtu sev nospraudis, viņam būs visas iespējas tam pietuvoties. Viņa horoskopā dominēs izlēmība, pārliecība par savu taisnību un milzīgs iekšējais spēks. Pateicoties šīm īpašībām, Auns otrdien spēs pavērst sev par labu jebkuru situāciju un tuvināt loloto sapņu īstenošanu. Ja Auns jau ilgu laiku ir nēsājis domās dažus plānus, zvaigznes mudina viņu rīkoties - drosmīgi cilvēki savu likteni rada paši!

Otrdien Auns būs noskaņots uz flirtu un iepazīšanos bez tālākām saistībām! Dažreiz nemaz nav slikti izklaidēties - ja, protams, Aunam nav mīļotā cilvēka. Šajā gadījumā zvaigznes viņam iesaka pavadīt vakaru tur, kur noteikti nebūs garlaicīgi un kur viņš var parādīt sevi! Viņa šarms un rotaļīgā attieksme padarīs Aunu neticami pievilcīgu pretējā dzimuma acīs.

Otrdien Vērsim būs saasinājušās visas maņas: dzirde, redze, tauste, oža, garša. Horoskopa zvaigznes viņam iesaka to izmantot, lai gūtu patiesu prieku no tādām vienkāršām lietām kā mūzika, filmas, labs ēdiens vai maigs mīļotā cilvēka roku pieskāriens. Otrdien mīļotā sabiedrībā Vērsim būs tik labi kā nekad! Turklāt viņa sestā maņa - intuīcija - arī solās būt uzdevumu augstumos, brīdinot Vērsi par kļūdām un palīdzot ar vērtīgiem padomiem.

Otrdien Vērša jūtas un pārdzīvojumi var padarīt viņu tik izklaidīgu, ka tas pat var kaitēt jautājumu kārtošanā un darbos. Nav svarīgi, vai Vērsis būs kā spārnos aiz laimes, vai cietīs no neatbildētas mīlestības - diena viņu mudinās uz spilgtām emociju izpausmēm, salīdzinājumā ar kurām viss pārējais automātiski novirzīsies otrajā plānā. Neskatoties uz to, Vērsim otrdien vismaz dažreiz jānolaižas no debesīm uz zemes, lai kontrolētu sevi un apkārt notiekošo.

Otrdien Dvīņi var būt pārāk kategoriski noskaņoti, redzot pasauli melnbaltās krāsās: "jā" vai "nē", "labs" vai "slikts" - it kā citu iespēju vispār nebūtu! Maz ticams, ka viņu kategoriskums un prasīgums iepriecinās apkārtējos. Otrdien Dvīņiem vajadzētu būt iecietīgākiem pret cilvēkiem un viņu trūkumiem. Horoskopa zvaigznes iesaka viņiem aplūkot internetā mākslas galerijas vai ziedu foto, lai atcerētos: pasaulē ir arī pustoņi un daudzveidīgas krāsas!

Otrdiena būs tā diena, kad Dvīņi varēs mainīt apkārtējo situāciju tikai ar savu domu un vēlmju spēku. Lai iekarotu mīļotā cilvēka uzmanību vai kaut ko mainītu uz labo pusi attiecībās ar viņu, zvaigznes iesaka Dvīņiem koncentrēties un vispirms atrisināt šo jautājumu savā prātā. Lai cik nezinātniski tas izklausītos, tuvākajā nākotnē Dvīņiem būs iespējas novērot, kā viņu šodienas domas pamazām iemiesojas realitātē.

Otrdien Vēža horoskopā dominēs gaišas, saulainas emocijas. Pateicoties tām, lai kur Vēzis atrastos, viņš spēs mirdzēt! Vienīgais "mīnus": emocionālā pacēluma dēļ viņam nebūs viegli veikt mājsaimniecības darbus, un Vēža uzmanības trūkums var negatīvi ietekmēt darbus, kuros nepieciešama liela rūpība. Viņš jutīsies lieliski tur, kur dzīve mutuļo pilnā sparā! Horoskopa zvaigznes otrdien iesaka viņam doties pastaigā, iesaistīties kādās forumu diskusijās vai noorganizēt ballīti ZOOM, lai tur varētu izklaidēties, satikties un parādīt sevi.

Vēža randiņš ar mīļoto cilvēku šodien noteikti būs īpašs! Diena mudinās Vēzi neizvēlēties vieglos, labi zināmos ceļus. Viņam vienkārši nebūs interesanti visu vakaru kaut vai divatā nosēdēt mājās. Viņš gribēs doties kopā ar partneri uz citu pilsētu, aiziet uz parku vai sarīkot pikniku pagalmā. Pēc iespējas vairāk svaigu iespaidu - recepte viņa šodienas harmonijai mīlestībā.

Otrdien Lauvai būs iespēja saskarties ar savu pagātni. Tas var būt vecs fotoalbums vai negaidīti uzplaiksnījušas atmiņas. Iespējams arī, ka Lauva satiksies ar cilvēku, kuru sen nav redzējis, vēlēsies atjaunot senu projektu vai arī atklāsies kāds ģimenes noslēpums. Citiem vārdiem sakot, daži no šodienas notikumiem sakņosies Lauvas pagātnē, vai tās būtu nostaļģiskas bērnības atmiņas vai putekļaina skeleta atradums skapī.

Otrdien zvaigznes Lauvai iesaka novirzīt enerģiju saišu stiprināšanai ar cilvēkiem. Tas attiecas ne tikai uz attiecībām ar mīļoto cilvēku, bet visiem, kas Lauvai nav vienaldzīgi: radiem, draugiem, kolēģiem, pat pagalma kaimiņiem. Tas bagātinās Lauvas iekšējo pasauli un sniegs jaunas iespējas. Un pats galvenais - otrdien pozitīva pieredze saziņā ar cilvēkiem Lauvai būs drošs ceļš uz laimi un mīlestību.

Otrdien, pateicoties savam sabiedriskumam, Jaunava varēs atrast kopīgu valodu ar ikvienu! Diena viņai piešķirs harizmu, spēju piesaistīt sarunu biedra uzmanību un aizraut ar savu entuziasmu. Pateicoties tam, otrdien viņai lieliski veiksies visos jautājumos, kas saistīti ar karjeru, paaugstināšanu amatā, pārrunām un komunikāciju. Ja Jaunava vēlas iepazīstināt ar savu ideju priekšniekus vai kolēģus, meklēt atbalstu kādā projektā, nodibināt noderīgus kontaktus vai pat atzīties mīlestībā, labāku laiku tam neatrast.

Jaunavai otrdien būs iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš viņas dzīvē veiks īstu apvērsumu! Varbūt šis cilvēks izrādīsies pilnīgs pretstats Jaunavai, un no viņa Jaunava varēs uzzināt daudz ko tādu, par ko iepriekš nebija aizdomājusies un pat nenojauta. Tomēr, lai liktenīgā iepazīšanās notiktu, Jaunavai otrdien būs jāieiet jaunā un sev neierastā vidē (tas attiecas arī uz virtuāliem ceļojumiem). Ja viņa izvēlēsies palikt mājās, palaidīs savu iespēju garām.

Svari otrdien var pārāk pavirši un bezrūpīgi izturēties pret naudu! Diena viņus apveltīs ar mīlestību pret dzīvi un avantūrista garu, tāpēc Svari var nepārdomāti patērēties. Viņu vieglprātība var novest pie nevajadzīgiem pirkumiem, naudas izmešanas vējā (izklaidei un baudām), riskantām investīcijām. Turklāt Svari var būt viegls mērķis krāpniekiem. Horoskopa zvaigznes brīdina: lai Svaru maks otrdien nezaudētu pārāk daudz svara, viņiem jākontrolē katrs eiro. Vēl labāk - atlikt visus izdevumus un finanšu manipulācijas uz citu dienu.

Otrdien Svariem vajadzētu pievērst uzmanību savai intuīcijai it visā, kas saistīts ar jūtām! Ja viņi netic intuīcijai, vienkārši rīkojieties pēc principa "slikti - labi". Tas būs pilnīgi pietiekami, lai nepieļautu kļūdas attiecībās ar mīļoto cilvēku. Ja Svari joprojām ir brīvi, otrdien, pateicoties sestajai sajūtai, viņiem būs iespēja satikt kandidātu uz mīļotā cilvēka “amatu”.

Otrdien Skorpiona veicamie darbi solās ritēt uz priekšu viegli, kā paši no sevis! Tomēr tas nenozīmē, ka ceļā vispār nebūs šķēršļu - vienkārši Skorpions spēs jokojot apiet radušos šķēršļus un dažas grūtības pārvarēt to pat nemanot. Tas būs Skorpiona intuīcijas (otrdien tā būs uzdevumu augstumos), kā arī laba garastāvokļa un saulainas attieksmes pret dzīvi nopelns. Nav noslēpums, ka daudzas grūtības atkāpjas pozitīvas attieksmes priekšā. Skorpionam otrdien, kā sola viņa horoskops, šīs attieksmes pietiks visam un visiem!

Otrdien Skorpionam nevajadzētu meklēt skabargu mīļotā cilvēka acī, lai arī kā gribētos viņu pakritizēt. Varbūt Skorpionu kaut kas ļoti kaitina partnerī - viņa paradumos, ģērbšanās stilā vai runāšanas veidā. Vai viņš ēdot čapstina, guļot krāc vai izmētā lietas kur pagadās? Taču arī Skorpions ir tālu no ideāla. Otrdien Skorpionam jāsamierinās ar faktu, ka viņa partnerim ir tiesības uz nelieliem trūkumiem. Šīs nepilnības viņā var pat iemīlēt.

Otrdien Strēlnieku var pārņemt pretrunīgas emocijas! Viņš labprāt tām nepadotos, taču to būs grūti izdarīt: diena Strēlnieku mudinās ne tikai uz emocionalitāti, bet arī uz spontānu rīcību un jūtām. Tādēļ šodienas Strēlnieka lēmumi var pārsteigt pat viņu pašu. Ja Strēlnieks nevēlas, lai viņa impulsīvie soļi novestu pie kļūdām, viņam visu dienu jākontrolē sevi, apslāpējot pēkšņus impulsus.

Strēlnieks otrdien būs neatvairāms! Ja vēlas, viņš spēs maģiski ietekmēt ne tikai savu mīļoto cilvēku, bet arī gandrīz visas pretējā dzimuma personas: Strēlnieka valdzinājumam nevarēs pretoties! Ja Strēlnieks jau sen vēlas pajautāt savam partnerim ko tādu, ko nevar vien sadūšoties, otrdiena būs lieliska diena, lai to izdarītu, saņemot uz savu lūgumu pārliecinātu "Jā!"

Otrdien horoskopa zvaigznes sola: Mežāža sapņi un fantāzijas būs tik spilgti, ka var ietekmēt realitāti! Zvaigznes viņam iesaka ne tikai vienkārši lidināties mākoņos, bet darīt to saprātīgi. Lai viņa sapņi piepildītos, Mežāzim ir pareizi uz tiem jākoncentrējas. Ja viņa vēlmes ir sasniedzamas, otrdien tās vizualizējot, Mežāzis palielinās iespēju, ka tās galu galā piepildīsies. Vai tā ir maģija, pašapmāns vai tikai pareiza attieksme? Ja Mežāzis nemēģinās, tad viņš to neuzzinās.

Otrdien zvaigznes iesaka Mežāzim un viņa mīļotajam cilvēkam kopā iesaistīties kādā radošā nodarbē, un nav svarīgi, tieši kādā. Uzzīmējiet attēlu Maļeviča stilā, izveidojiet šedevru no čiekuriem, izkrāsojiet mandalu, uzcepiet daudzstāvu torti utt. Ļaujot vaļu savai radošajai enerģijai un iztēlei, Mežāzis un viņa partneris otrdien ne tikai kļūs tuvāki viens otram, bet arī varēs daudz uzzināt par otru.

Otrdien Ūdensvīriem jāiemācās, jāuzzina vai jāpamēģina kaut kas jauns: viņa zinātkārei un arī ziņkārībai nebūs robežu! Vislabāk otrdien viņam izdosies mācības un zinātniskais darbs, brīvajā laikā Ūdensvīram vajadzētu aizpildīt dažus robus savās zināšanās vai pieredzē - piemēram, kaut vai virtuāli apmeklēt kādu muzeju vai vietu, kur viņš vēl nav pabijis. Pat gatavojot vakariņas, Ūdensvīrs var atkāpties no ierastajām receptēm. Turklāt otrdien Ūdensvīrs iekaros ikvienu ar izcila sarunu biedra lomu - viņš būs apņēmības pilns vairāk klausīties nekā runāt.

Otrdien zvaigznes iesaka Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam būt pēc iespējas tuvāk dabai. Ja viņiem ir iespēja izkļūt no pilsētas kaut kur tālāk, tas ir lieliski, tomēr derēs arī vienkārši pastaiga pa parku, pīļu barošana u.tml. Otrdien pastaiga svaigā gaisā atsvaidzinās arī Ūdensvīra un viņa izredzētā jūtas, atgriežot tajās patīkamu satraukumu, harmoniju un pilnību.

Otrdien horoskopa zvaigznes sola Zivīm komunikācijas jūru! Pat ja viņas uz to netieksies, liktenis, visticamāk, piespiedīs Zivis doties ārā no mājas, atveroties pasaulei un cilvēkiem. Tomēr, padodoties šim impulsam, Zivis nenožēlos: otrdien viņas gaida patiešām noderīgas iepazīšanās un satikšanās. Iespējams, saziņas procesā Zivis pamanīs daudzsološu ideju, iegūs noderīgas paziņas, vai varbūt šodienas romantiskā tikšanās izvērtīsies patiesā mīlestībā.

Otrdien Zivju attiecības ar mīļoto cilvēku var aizēnot daži jautājumi par naudu. Varbūt tas būs finanšu trūkums, pārmērīgi tēriņi vai sīkumainība un skopums. Jebkurā gadījumā Zivīm ar šo tēmu vajadzētu būt piesardzīgām: otrdien tā var izrādīties negaidīti sāpīga, tāpēc labāk to vispār neiekļaut dienas kārtībā.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!