Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 29. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Aunam būs iespēja sajust, ka taisnība ir teicienam: "Viss ir labs ar mēru"! Diena viņu mudinās uz mērenību it visā - darbos, rīcībā, ēdienos, sarunās, mīlestībā. Visos jautājumos, kurus Auns izlems pirmdien, viņam vajadzētu izvēlēties zelta vidusceļu, bet, ja jautājums ir pretrunīgs, meklēt kompromisu. Tikai tad rezultāts neliks vilties.

Pirmdien Aunam būs pozitīvs noskaņojums, un viņu būs gandrīz neiespējami izvest no šī stāvokļa! Un kāpēc gan izvest? Ar savu saulaino, dzīvespriecīgo skatījumu uz dzīvi Auns spēs aizraut apkārtējos un, pirmkārt jau mīļoto cilvēku. Šādās dienās vieglāk izturies pret problēmām, un tās arī ir vieglāk atrisināt. Ja Aunam un viņa partnerim ir pāris neatrisināti jautājumi, pirmdien pienācis laiks tos ātri pārrunāt. Nu, un pēc tam darīt ko patīkamāku...

Pirmdien situācija var prasīt, lai Vērsis sniegtu palīdzību un atbalstu kādam no apkārtējiem cilvēkiem, uzklausītu vai dotu padomu. Turklāt pats Vērsis būs noskaņots altruistiski, tāpēc, pat ja viņam netiks lūgta palīdzība, viņš pats to piedāvās. Diena apveltīs Vērsi ar vēlmi parūpēties un aizsargāt, padarot viņu par izcilu klausītāju un psihoanalītiķi. Vienīgais "bet": pirmdien mīlestībā Vērša rūpes var izpausties pārāk aktīvi. Centieties, lai tas nekļūtu par uzmācīgu apsēstību.

Pirmdien Vērsim vajadzētu padomāt, vai viņš bieži piekāpjas savam mīļotajam cilvēkam? Diplomātiskais Vērsis tērē daudz enerģijas, lai izlīdzinātu asumus attiecībās, un viņa partnerim tas noteikti ir ērti. Tomēr šāds stāvoklis nav gluži taisnīgs, un pirmdien Vērsim būs dūša pateikt to partnerim acīs.

Pirmdien Dvīņiem nebūs iebildumu pakomandēt apkārtējos! Turklāt visbiežāk apkārtējie cilvēki būs tikai "par". Diena Dvīņiem piešķirs pārliecību par sevi un harizmu, ļaut izpausties līdera īpašībām un pat nedaudz manipulēt ar cilvēkiem. Pateicoties tam, Dvīņiem pirmdien būs viegli popularizēt savu ideju, organizēt jebkuru procesu un pārliecināt par savu taisnību. Šī būs laba diena, lai iekarotu kāda sirdi vai virzītos uz priekšu karjerā.

Pirmdien Dvīņiem būs jāsamierinās ar domu, ka visus apkārtējos ir vienkārši neiespējami iepriecināt! Jā, daudziem Dvīņi patīk, un viņus pašus piesaista dažādi cilvēki, taču pirmdien būs pienācis laiks izvēlēties vienu no visiem pielūdzējiem.

Pirmdien horoskopa zvaigznes iesaka Vēzim šo dienu veltīt paaudžu saziņai. Vecāki, bērni, mazbērni - jo vairāk tuvu cilvēku sanāks (visticamāk, ka Zoom), jo labāk! Pirmdien Vēzi radinieku lokā sagaida ne tikai sirsnīgs komunikācijas siltums, bet arī laimīgas likteņa iespējas: iespējams, ka šajā dienā Vēzis saņems negaidītu palīdzību vai tuvinieku piedāvājumu. Ja Vēzis neuzdrīkstējās sākt sarunu, pirmdien būs laiks un iespēja visu pārrunāt nepiespiestā un sirsnīgā ģimenes atmosfērā.

Pirmdiena būs diena, kad Vēzim personīgajā dzīvē nevajadzētu darīt tikai divas lietas: sarežģīt un padoties kompleksiem. Varbūt viņam patīk iedziļināties sevī un meklēt trūkumus, lai apstiprinātu domu: viņš ir pārāk nepilnīgs, lai viņu kāds mīlētu. Tātad pirmdien to darīt noteikti nav vērts! Aizmirstot par kompleksiem, Vēzis būs pievilcīgs un neatvairāms. Nu, trūkumi... Kam tādu nav? Ja tie vien būtu pie vainas, cilvēki jau sen būtu izmiruši.

Pirmdiena Lauvai piešķirs ievērojamu dzīvesprieku, enerģiju un spēku. Varbūt, izkāpjot no gultas, viņš to nejutīs, bet pietiks izdzert tasi kafijas un ieiet kontrasta dušā, lai dzīve iemirdzētos košās krāsās! Horoskopa zvaigznes pirmdien iesaka Lauvai veltīt laiku sava ķermeņa norūdīšanai un fiziskai slodzei. Ieprieciniet sevi ar skriešanu, riteņbraukšanu, vingrošanu datora priekšā u.tml. Un pie viena – ar tādu tonizējošu sporta veidu kā flirtēšana ar pretējo dzimumu.

Pirmdien Lauvai būs jārīkojas kā ekspertam personīgajos jautājumos! Visticamāk, kāds no radiniekiem vai draugiem viņam pastāstīs par savām attiecību problēmām. Diena mudinās Lauvu meistarīgi noskaņoties uz "uztveršanu": viņš būs lielisks klausītājs, kurš smalki izjūt sarunu biedru. Pateicoties tam, Lauva pirmdien varēs viegli iedziļināties citu cilvēku mīlas problēmu būtībā un sniegt labu padomu.

Pirmdiena sola Jaunavu iepriecināt ar patīkamiem pārsteigumiem. Visā, lai pie kā viņa ķertos, veiksme solās būt viņas pusē, it īpaši jautājumos, kas saistīti ar mīlas lietām un finansēm. Visticamāk, ka diena iepriecinās ar peļņu, izdevīgu pirkumu, dāvanu vai romantisku tikšanos. Lai to pārbaudītu, Jaunavai pirmdien vienkārši nevajag sēdēt četrās sienās: satikties, iemīlēties, norunāt randiņu, noslēgt darījumus un iepirkties!

Pirmdien Jaunava un viņas mīļotais cilvēks var uzzināt kaut ko jaunu, kas izgaismos viņu attiecības un parādīs kopīgo problēmu izcelsmes avotu. Varbūt nebūs viegli pieņemt šo informāciju, taču tas nav grūtāk par maldīšanos tumsā. Jaunavai un viņas partnerim liktenis pirmdien sniegs iespēju saredzēt situāciju tādu, kāda tā ir, un tajā pašā laikā - iespēju visu labot. Lai to izdarītu, viņiem jāiemācās darboties kopā, neslēpjot galvu smiltīs.

Pirmdien Svaros pamodīsies līdera dotības! Šī diena sniegs viņiem iespēju ātri pieņemt lēmumus, uzņemties atbildību par tiem un organizēt apkārtējos, lai šos lēmumus īstenotu. Tas viss Svariem izdosies bez lielām grūtībām: citi viņus labprāt atbalstīs visos centienos. Tāpēc horoskopa zvaigznes pirmdien Svariem iesaka drosmīgi pārņemt iniciatīvu savās rokās, jo ja ne viņi, tad kurš?

Pirmdien Svaru mīļotajam cilvēkam var būt nepieciešama viņu palīdzība vai padoms, taču Svari, visticamāk, nebūs tam gatavi: viņi šaubīsies par saviem spēkiem. Diena mudinās Svarus uz to, ka viņiem būs grūti pieņemt jebkādus lēmumus attiecību jomā un uzņemties atbildību par rezultātu. Neskatoties uz to, zvaigznes pirmdien iesaka viņiem veikt trīs svarīgas lietas: 1. Saņemt sevi rokās. 2. Aizmirst par šaubām. 3. Rīkoties.

Pirmdien Skorpionam jāsaglabā distance no apkārtējiem, neļaujot sev uzsēsties uz kakla. Horoskopa zvaigznes viņu brīdina, ka kāds var bezkaunīgi mēģināt savās interesēs manipulēt ar Skorpionu vai apgrūtināt ar nebeidzamiem lūgumiem. Ieteicams dienu pavadīt tālāk no visiem, vai arī visu dienu būs jāatkaujas no uzmācīgiem lūdzējiem.

Ja Skorpionam nesen bijuši sarežģījumi attiecībās ar mīļoto cilvēku, pirmdien būs iespēja visu labot. Pat ja runa ir par dziļām pretrunām vai plaisu attiecībās, zvaigznes apgalvo, ka vēl viss nav zaudēts. Skorpions spēs pārvarēt jebkuru bezdibeni, ja vien viņš to ļoti vēlēsies. Lai to izdarītu, pietiks ar to, ka viņš pirmdien ar atvērtu sirdi sper soli pretī partnerim. Pat ja tas būs ļoti mazs, bet patiess solis.

Pirmdien Strēlnieks smalki izjutīs visu sev apkārt, pirmkārt - cilvēkus, kuri atrodas viņam blakus. Viņam nebūs grūti iedomāties sevi sarunu biedra vietā. Pateicoties tam, Strēlnieks pirmdien būs lielisks klausītājs un tikpat lielisks stāstnieks. Diena viņam piešķirs attīstītu intuīciju, radošumu un vētrainu fantāziju. Loģiskie secinājumi un aprēķini gan Strēlniekam padosies ar lielām grūtībām.

Pirmdien būs gandrīz neiespējami pretoties Strēlnieka romantiskajam šarmam! Viņš burtiski izstaros vieglumu un pozitīvismu par prieku visām pretējā dzimuma personām. Zvaigznes saka, ka nevajadzētu mēģināt ar spēku nodzēst šo iekšējo gaismu un tas Strēlniekam nemaz neizdotos. Strēlnieka harizma kā magnēts piesaistīs viņa dzīvē interesantus cilvēkus, un pastāv iespēja, ka šodienas labais garastāvoklis galu galā pārvērtīsies aizraujošā mīlas romānā.

Pirmdien horoskops vēsta Mežāzim labu dienu, ja viņam būs tieksme uz dzīvi skatīties filozofiski. Dažreiz tā ir vienīgā pareizā pieeja lietām, kuras jūs nevarat mainīt. Pat ja ne viss noritēs gludi, viņa mierīgums un humora izjūta palīdzēs nedramatizēt situāciju un pat pagriezt to sev par labu. Turklāt pirmdien vispār būs grūti satricināt Mežāža mieru.

Pirmdien Mežāzis jebkurā situācijā varēs paļauties uz mīļoto cilvēku. Tas ir brīnišķīgi, jo Mežāzis ne vienmēr vēlas būt neatkarīgs un stiprs. Cik patīkami dažreiz atbalstīties pret partnera plecu un pēc vajadzības paraudāt azotē! Pirmdien Mežāzis var nešaubīties, ka partneris ir viņa pusē. Pat ja Mežāzis kļūdās, viņš var paļauties uz sapratni un atbalstu.

Pirmdien Ūdensvīriem kā gaiss būs nepieciešami saziņa un informācija! Jo vairāk cilvēku ap viņu, jo labāk, un nav tik svarīgi, vai tie ir draugi, kolēģi vai svešinieki: Ūdensvīrs atradīs kopīgu valodu ar visiem. Pateicoties savam sabiedriskumam, Ūdensvīram pirmdien būs iespēja iegūt interesantu vai noderīgu paziņu, jaunu hobiju vai kļūt par nepieciešamās informācijas īpašnieku. Citiem vārdiem sakot, horoskops viņu mudinās apvienot patīkamo ar lietderīgo.

Pirmdien, ja Ūdensvīrs vēlas iegūt jaunu paziņu vai labi pavadīt laiku kopā ar savu mīļoto cilvēku, viņam nav ieteicams mazkustīgs dzīvesveids! Zvaigznes iesaka pastiprināti pievērsties fiziskām aktivitātēm. Riteņbraukšana, dejošana, fitness, skriešana vai vismaz ātra pastaiga - tas viss liek sirdij pukstēt straujāk un aktivizē to Ūdensvīra dzīves jomu, kas pirmdien atbildīga par laimi un mīlestību.

Pirmdien horoskops mudinās Zivis manipulēt ar cilvēkiem, turklāt apkārtējie paši labprāt dejos pēc viņu stabules. Vēl jo vairāk - Zivis būs pārliecinātas, ka to dara nevis personiska labuma gūšanai, bet gan kopēju mērķu sasniegšanai - piemēram, darba vai ģimenes labā. Lai sasniegtu vēlamo, Zivis pirmdien var izmantot ne tikai savas pārliecināšanas spējas, bet arī sakarus, baumas un citas slepenas sviras – visu, kas palīdzēs sasniegt rezultātus. Galvenais, lai "pelēkā kardināla" spēle netiktu spēlēta pārāk nopietni.

Pirmdien Zivīm būs iespēja vēlreiz pārliecināties, ka viņu mīļotais cilvēks ir labs padomdevējs. Varbūt tas ir tāpēc, ka viņš saprot Zivis kā neviens cits un vienmēr ir viņu pusē? Protams, nevajadzētu akli uzticēties partnera vārdiem, jo jebkurš cilvēks, pat vislabāko nodomu vadīts, var kļūdīties. Tomēr ir lielas iespējas, ka šodienas padoms būs praktisks un spēs palīdzēt Zivīm.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!