Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Grēku horoskops: kādi grēki kārdina zodiaka zīmju pārstāvjus?

Redakcija
Redakcija

Astrologi uzskata, ka zvaigznes mums piešķir zināmas rakstura iezīmes (ne visas pozitīvas, ir arī netikumi un citi trūkumi), kas var ietekmēt mūsu dzīvi un izvēles. Tomēr negatīvās īpašības, kuras iegūstam, pateicoties zvaigznājam, var identificēt un ar tām cīnīties. Ideālu un svētu cilvēku nav, taču mūsu spēkos ir pretoties grēkiem, uz kuriem mudina planētu izvietojums dzimšanas dienā. Zinot par saviem trūkumiem, ir daudz vieglāk censties kļūt labākam nekā vakar.

Auns

Aunu var raksturot kā nevaldāmu pusaudzi. Auns ir tikpat aktīvs, cik nepiesātināms un tas izpaužas burtiski visā: darbā, ēdienā, seksā un paša hobijos. Viņš ir savtīgs, nemierīgs, bieži nikns, viņam patīk strīdēties un ir problēmas ar autoritātēm. Zīme “Ieejas nav” viņam ir kā aicinājums doties pa aizliegto ceļu. Šim cilvēkam absolūti nepiemīt mēra sajūta un viņš no tā cieš, maksājot ar slimībām, pārpratumiem un citu nosodījumu. Bet tas nav bīstamākais. Auns ir agresīva zīme un nezina mēru pat savā agresijā. Viņam neko nenozīmē aizskart, apvainot vai pat traumēt citu cilvēku. Bieži vien šī uzvedība Aunam rada problēmas ar likumu.

Afekta stāvoklī Auns ir spējīgs izdarīt slepkavību, tomēr par laimi vairums līdz tai nenonāk. Tomēr apkārtējiem cilvēkiem jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji neprot savaldīt un kontrolēt dusmas. Arī paša Auna spēkos ir pievērst uzmanību savam dvēseles stāvoklim, sekot emocionalitātes un temperamenta pārmērīgām izpausmēm.

Vērsis

Galvenā īpašība, kas vienmēr pavada Vērsi, ir viņa nepiekāpība. Viņi ir neticami spītīgi, nepaklausīgi un autoritāri. Nav iespējams piespiest viņus mainīties, un viņi paši nealkst pēc pārmaiņām, jo nav apveltīti ar pārāk lielu iztēli. Vieni no galvenajiem Vērša trūkumiem ir alkatība un rijība. Viņiem vienmēr trūkst tuvības, pārtikas, naudas, apkārtējo uzmanības - tādi cilvēki vēlas visu un vēl vairāk. Lai sasniegtu vēlamo, viņi var izmantot arī ne tās godīgākās metodes. Šīs zīmes pārstāvis nevar savu dzīvi iedomāties bez gardiem ēdieniem un skaisti dekorētiem galdiem. Ēšana viņam ir īsts rituāls, kam pievērst īpašu uzmanību, tāpēc daudziem Vēršiem pusmūžā rodas nopietnas problēmas ar lieko svaru. Tomēr Vērsis vienmēr ir sajūsmā par sevi un no citiem sagaida tādu pašu attieksmi.

Dvīņi

No pirmā acu uzmetiena Dvīņi rada patiesu un sirsnīgu cilvēku iespaidu, bet patiesībā viņi ir neticami melīgi un bezsirdīgi cilvēki. Melošana ir galvenais Dvīņu netikums. Viņi prot melot un var pat teikt, ka viņiem patīk to darīt. Pat runājot par vienkāršākajām tēmām, viņi var nedaudz piepušķot. Nekas viņus nekavē izplatīt neglaimojošas baumas par konkurentiem, lai sabojātu to reputāciju. Viņi mēdz būt nepatiesas informācijas avots un bieži vien ir krāpnieki.

Dvīņi nevar dzīvot, aiz muguras neapspriežot cilvēkus un nedaloties baumās. Viņi pilnībā pārvalda tenku izplatīšanas “mākslu” un bieži izmanto šo talantu, lai iekarotu sev “vietu zem saules”, nomelnojot ceļā stāvošo kolēģi. Tomēr šie cilvēki ir tik apdomīgi, lai nepiekristu izdarīt smagu noziegumu, taču apmānīt, maldināt cilvēku, vai vienkārši izkrāpt naudu var bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Un vēl - Dvīņus nav iespējams apmierināt. Brīnišķīgi pavadījuši laiku stilīgākajā ballītē, vienalga sirds dziļumos viņus mocīs aizdomas, ka palaiduši garām vēl interesantāku tikšanos.

Vēzis

Vēži ir nepateicīgi indivīdi, kuri uzskata, ka visi viņiem parādā. Viņi ir kaprīzi un nesavaldīgi, dusmojas par sīkumiem un tāpēc bieži aizkaitinājumā aizvaino apkārtējos cilvēkus. Bet negaidi, ka pēc laika Vēzis sapratīs, ka kļūdījies, un atvainosies. Mēness bērni vienkārši nespēj atzīt savas kļūdas. Galvenais Vēžu grēks - tieksme atrast sev kādu elku, pielūgsmes vai pastiprinātas intereses objektu. Viņi idealizē cilvēku, kurā no visas sirds iemīlas, pārstāj pamanīt viņa trūkumus un sajūsminās par mīļoto pat tad, ja viņš Vēža dzīvi padara nepanesamu.

Vēzis viegli atsakās no savas personības, aizmirst par sevi un krīt pie elka kājām, cenšoties viņam visādi izdabāt. Vēžiem biežāk vajadzētu atcerēties, ka nedrīkst aizmirst arī par sevi.

Lauva

Lauvas ir labi zināmi egoisti un izceļas ar savu augstprātību un lieluma māniju. Lauvas cenšas izskatīties draudzīgas un pieklājīgas, taču komunikācijā nereti izpaužas viņu neiecietība, pompozitāte un citas egocentrisko huligānu īpašības. Bieži vien viņi demonstrē savu pārākuma izjūtu un pat nevērību. Lauva ir īsts sevī iemīlējies narciss, diez vai var atrast citu zīmi ar tādām pašām īpašībām. Viņi tic, ka visi apkārtējie viņus dievina, un tāpēc viegli notic glaimiem. Lauvas domā tikai par sevi un vienmēr pirmajā vietā izvirza savas intereses. Domāt par sevi, protams, vajag, bet domāt tikai par sevi ir kaitīgi.

Lauvām būtu jāierobežo savi impulsi valdīt, citādi var palikt vientuļi, jo tas atgrūž pat tuviniekus. Lai gan Lauvas var to pat nepamanīt, jo ir pārāk aizrāvušies ar vienīgo mīļoto - sevi.

Jaunava

Tas, ko šie cilvēki sauc par saimnieciskumu un taupību, patiesībā ir tikai patoloģiska alkatība. Taču lielākais Jaunavu trūkums ir skaudība, turklāt tā attiecas gan uz cilvēkiem, gan lietām. Jaunava nevēlas būt sliktāka par citiem. Tiklīdz šīs zodiaka zīmes pārstāvis pamana kāda cita īpašumā esošu interesantu lietu/mantu, viņš pat bez īpašas vajadzības alkst to iegūt. Pat tad, ja Jaunava saņem, ko vēlas, skaudība viņas dvēselē tik drīz nenodziest. Vajadzētu kontrolēt vēlmi kaut ko iegūt tikai tāpēc, ka tas ir draugam, māsai, kolēģim.

Jaunavas bieži vien ir nervozas un negatīvi noskaņotas būtnes, kurām patīk aizrādīt citiem un tos nevajadzīgi kritizēt. Viņas it nemaz nav cēlsirdīgas. Savas kļūdas neatzīst, pat ja runa ir par dzīvību un nāvi. Šīs zīmes pārstāvji daudz laika pavada, uztraucoties par savu veselību. Diez vai ir terapija, ko nebūtu izmēģinājuši.

Svari

Svariem raksturīgās ne tās labākās iezīmes ir pastāvības trūkums, slinkums, dīkdienīga dzīve un mūžīga krišana galējībās, bet vissliktākā iezīme - ka vienmēr ir neizlēmīgi un svaidās no vienas puses uz otru. Ja viņiem jāizvēlas starp diviem galdiņiem, kas pilni ar gardiem ēdieniem, viņi nomirs badā, nespējot izvēlēties vienu no tiem.

Svari ir iemīlējušies savā atspulgā, tomēr viņu gadījumā viss nav tik bezcerīgi, kā ar Lauvām: viņi saprot, ka svarīgs ir ne tikai ārējais, bet arī iekšējais skaistums – tieši tas palīdz izpelnīties citu mīlestību. Derētu virzīt savu tieksmi pēc pilnības auglīgajā pašattīstības gultnē.

Skorpions

Zem Skorpiona zīmes dzimst atriebīgas un ļaunatminīgas personības. Skorpions nekad negriezīs otro vaigu, ja dabūjis sitienu pa pirmo. Viņš sagatavos visviltīgāko, asinskārāko atriebības plānu un nenomierināsies, kamēr to neīstenos. Niknums, kas var pārņemt šo cilvēku, dažreiz biedē viņu pašu. Bet Skorpions neko nevar izdarīt ar sevi, jo tā ir viņa būtība. Turklāt daudzi Skorpioni nodarbojas ar melno maģiju, kas pats par sevi ir liels grēks.

Tomēr galvenais šīs zīmes grēks ir iekāre, lai gan nav tādas izvirtības vai grēka, ko Skorpioni savā prātā nebūtu apdomājuši. Tiesa, ne jau visu viņi īsteno dzīvē.

Skorpions nicina vājos un, ja kļūtu par pasaules diktatoru, tad nežēlīgi tos apspiestu. Šī zvaigznāja pārstāvji dievina konkurenci. Viņiem tā ir labākais sporta veids.

Skorpioni kvēli ilgojas pēc atzīšanas. Viņi vēlas būt vienīgais un labākais draugs, darbinieks, iemīļotais. Tuvu cilvēku vienaldzību vai atteikšanos no viņu draudzības Skorpioni ļoti pārdzīvo.

Strēlnieks

Strēlnieks dzīvē vēlas izmēģināt visu, un bieži vien sāk izjust neatvairāmu tieksmi pēc postošām atkarībām, piemēram, alkohola un narkotikām. Pat ja nenonāk atkarību varā, joprojām meklē dzīves priekus, īpaši tos, kas pretrunā ar sabiedrības morāli. Tie ir patiesi jutekliski cilvēki, kuri sava prieka pēc ir gatavi burtiski uz visu! Diezgan bieži tādi baudas un prieka meklējumi apdraud Strēlnieka karjeru un attiecības.

Neuzticība diemžēl ir Strēlnieka vājā vieta. Pastāvīgā flirtēšana, koķetēšana un ķircināšana un baudas meklējumi ātri vien noved līdz krāpšanai. Seksuālajās attiecībās viņi neatzīst monogāmiju, jo tā taču ir TĀDA bauda. Lai cik ļoti Strēlnieks būtu iemīlējies, viņu pastāvīgi “velk pa kreisi”. Zīmes pārstāvjiem derētu biežāk atcerēties, ka atturība ir nobriedušas personības pazīme - nevajadzētu lidot kā košam taurenim no viena dzīves prieka uz otru.

Daudzi Strēlnieki ir mērķtiecīgi, neticami netaktiski un dievina melno humoru. Strēlnieks var pārvarēt visas barjeras - pat tās, kas paredzētas viņu pašu drošībai.

Mežāzis

Galvenais Mežāžu grēks ir alkatība. Viņi ir mantkārīgi, sīkumaini, skopi, nepielūdzami, izturīgi un ambiciozi cilvēki. Naudas dēļ šie cilvēki gatavi “ziedot” darbam pat savu veselību, un, ja rodas izdevība, apmānīt, “uzmest” un pārņemt cita biznesu. Naudas, atzinības un slavas kāre bieži piespiež viņus rīkoties neprātīgi. Gatavi veltīt visu savu laiku mērķa sasniegšanai, viņi bieži vien “iet pāri līķiem” un nepamana, kādas ciešanas nodara pat tuviniekiem. Viņi ir spējīgi arī uz sīkām nelietībām. Taču Mežāži nepelna, lai tērētu. Viņiem patīk krāt, taupīt, un viņiem vajadzīgs vairāk un vairāk.

Ūdensvīrs

Parasti Ūdensvīri nav spējīgi uz spontānu rīcību, viņu sirds ir auksta, emocijas - atturīgas, un garastāvoklis - drūms. Ūdensvīra galvenais netikums ir slinkums, otrajā vietā ir lepnums.

Ūdensvīri ir cilvēki bez principiem. Ja viņi kaut ko vēlas, gatavi uz visu, nepievēršot uzmanību principiem un morālei. Ja tas ir tā vērts, šīs zīmes pārstāvji var nonākt pat līdz slepkavībai. Turklāt Ūdensvīri pastāvīgi izrāda savu pārākumu pār citiem. Viņiem ir svarīgi justies svarīgākiem, gudrākiem, bagātākiem un viltīgākiem par apkārtējiem, un, kad šīs īpašības tiek apšaubītas, Ūdensvīrs kļūst nikns. Tad izpaužas citi viņa netikumi, piemēram, nesavaldība un netaktiskums.

Zivis

Ņemot vērā vājo gribasspēku un izteiktu tieksmi pēc visa veida netikumiem, Zivis ļoti bieži izšķiež savu dzīvi alkohola un narkotiku baudīšanas priekos. Turklāt bezrūpīgajām Zivīm raksturīga nekārtīga seksuālā dzīve. Šīs atkarības rada īslaicīgu baudu, bet noved zīmes pārstāvjus stāvoklī, kurā tās pakāpeniski degradējas kā personības. Parasti tikai ar saviem spēkiem nav iespējams apturēt šo krišanu bezdibenī. Turklāt Zivis ir lieli sapņotāji un fantazētāji, domās grēkojot gandrīz katru dienu. Par laimi, lai dzīvē realizētu visas savas fantāzijas, viņiem pietrūkst dūšas.

Sapņot un fantazēt ir brīnišķīgi, taču Zivis šo stāvokli noved līdz absurdam. Viņas dzīvo savā sapņu pasaulē, kurai nav nekā kopīga ar realitāti. Šādos brīžos aizmirst par vienkāršiem pienākumiem, nevēlas tērēt laiku garlaicīgiem sīkumiem. Stingri stāvēt uz cieta pamata - tas nav par Zivīm, viņas labprātāk lidināsies sapņu mākoņos. Diemžēl, ja nekļūsiet piezemētākas, reālā dzīve jums paies garām.

Zivis spēj just līdzi, mierināt un atbalstīt draugu, kad viņam klājas slikti, bet, tiklīdz viņam kļūst labāk un viss viņa dzīvē uzlabojas, Zivis pārņem skaudība. Tā ir viņu galvenais grēks.