Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Kā sit un kaujas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Redakcija
Redakcija

Esat kauslis vai nemīlat kauties? Un, ja vēlaties, vai protat kauties un kā kauties? Atbildi uz šo jautājumu meklējuši arī astrologi un, ieskatoties zvaigznēs, sastādījuši kaušļu horoskopu.

Auns

Ja ir mazākās aizdomas par apdraudējumu, sit uzreiz un bez vilcināšanās. Taču apdraudējumam jābūt patiešām reālam, jo savā būtībā labsirdīgo Aunu ir ļoti grūti pārliecināt par draudu esamību. Vari būt drošs: ja dabūji no viņa pa ausi, tad biji papūlējies, lai izvestu no pacietības. Viens glābiņš - Auns dusmās ir ātrs, bet tās ātri noplok, tāpēc, visticamāk, nesitīs otrreiz. Vispār jau pietiek ar vienu reizi.

Vērsis

Dzīvīgais, aizrautīgais un viegli aizkaitināmais Vērsis atzīst konfliktu risināšanu ar spēku. Pasaki viņam pāris “piecstāvīgos” un viņš noteikti tev iešķils. Tad viņš aizdomāsies, vai izdarījis pareizi, noteikti izlems - jā, viss pareizi - un pievienos vēl to pašu. Tāpat vien, profilaksei.

Dvīņi

Vai vēlies, lai tevi vienlaicīgi dunkātu un glāstītu, un burtiski pēc pāris mirkļiem vispār aizmirstu par tavu eksistenci? Nav nekas vienkāršāks, ja tuvumā ir šīs zodiaka zīmes pārstāvis: viņš gan sodīs, gan aplaimos. Nebrīnies, ja tūlīt pēc pliķa sejā viņš piespiež tev roku un atzīst, ka ir tev pilnīgi lojāls.

Vēzis

Nekad nesit uzreiz. Apvainojot Vēzi, iegūsti nelabvēli vismaz nākamajiem 100 gadiem, un visus šos gadus viņš sapņos par to, cik skaisti un drosmīgi izdaiļos tavu seju nākamajā tikšanās reizē. Kurš pagāja garām, izliekoties, ka esi tukša vieta? Vēzis, kas joprojām gatavojas tev iesist. Izņēmums ir gadījumi, kad Vēzim pa rokai ir kaut kas smags, griezīgs, durstīgs, un tu tikko kā apvainoji tuvākos viņa ģimenes locekļus: viņš noteikti sitīs. Varbūt pat nogalinās un visu atlikušo mūžu to nožēlos.

Lauva

Viņš nekad nevienu nesit, bet tikai soda. Un, visticamāk, nepiemēros sodu pats, bet palūgs kādam no savas svītas. Pēc sodīšanas viņš noteikti piedos.

Jaunava

Šeit viss ir vienkārši: nav grūti novest viņu līdz uzbrukumam. Jaunava sitīs stipri un netēmēti, izmantojot improvizētus līdzekļus un bez tiem, ar rokām un kājām, beisbola nūju un tabureti. Kad Jaunava redzēs, ka naida objekts neizrāda dzīvības pazīmes, dusmas noplaks un viņa pārtrauks sišanu.

Svari

Vispirms Svari ilgu laiku nespēs izlemt – sist vai nesist. Pozitīva lēmuma gadījumā ilgstoši izvēlēsies - kā to darīt. Ja šīs loģiskās ķēdes beigās tu joprojām atradīsies turpat blakus Svariem, uzskati šo dienu par vienu no briesmīgākajām: Svari sitīs, tad aizdomāsies - vai vajadzētu turpināt? - tad turpinās. Un tā līdz bezgalībai.

Skorpions

Tu uzdrošinājies aizvainot Skorpionu? Viss - tev ir beigas. Turklāt, ja Vēzis prātā apsver piekaušanas metodes, tad Skorpions visu dara īstenībā. Nikni, izlēmīgi un mērķtiecīgi. Vari ticēt, viņš nekad nenožēlos izdarīto.

Strēlnieks

Ja būsi to pelnījis, viņš tev sados. Ne daudz, ne maz, bet tomēr dabūsi. Iešķils pa ausi un viņam būs taisnība. Var arī otrādi: ja Strēlniekam ir taisnība un viņš cieši tic savai taisnībai – iešķils.

Mežāzis

Šo personāžu viegli var izvest no rāmjiem. Taisnību sakot – arī atgriezt normālā stāvoklī. Vienkārši parādi viņam, ka nožēlo grēkus - un viņš piedos. Kad Mežāzis iesit, viņš pilda smagu un amorālu, bet tik nepieciešamo misiju jums abiem!

Ūdensvīrs

Tie, kas viegli iegūst jaunus draugus, tikpat viegli var no viņiem šķirties. Ūdensvīrs var tev iesist, lai gan parasti nav ļaunprātīgs. Viņš vienkārši pārstās draudzēties ar tevi. Nu, varbūt arī sados pa degunu. Uz Zemes ir tik daudz potenciālo jauno draugu - - tagad par vienu mazāk, tas arī viss...

Zivis

Zivis reti saņemsies nopietnam pliķim. Drīzāk vienkārši atvēzēsies, bet izdarīs to tā, ka tu noticēsi un sarausies. Vai tev gadījies piedzīvot patiesu Zivs dusmu izvirdumu? Tas nozīmē, ka šis indivīds beidzot saniknojies pēc tam, kad viņam dienu un nakti nervus bojāja vairāki cilvēki pēc kārtas.