Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:8, Did:0, useCase: 3


Oriģināli Ziemassvētku un jaungada rotājumi. 10 radošas idejas

Redakcija
Redakcija

Dažas vienkāršas, bet oriģinālas Ziemassvētku un gadumijas rotājumu idejas

EGLĪŠU ROTAS NO NELOBĪTIEM ZEMESRIEKSTIEM

Eglīšu rotas no zemesriekstiem ir ļoti viegli izgatavojamas. Ņemam neizlobītus zemesriekstus, izkrāsojam kā pašiem patīk un pievienojiet dažādas sīkas detaļiņas, lai veidotos alnis, rūķītis, Ziemassvētku vecītis, sniegavīrs utt. Sevišķi labi šādā nodarbē iesaistīt bērnus.

EGLĪŠU ROTAS NO SPOLĪŠU DIEGIEM

Tās var gatavot lielākas un mazākas, vienkrāsainas un raibas, var veidot eglītē iekaramas bumbiņas, dekoratīvas virtenes un pat lampiņu virtenes. Sīkāku pamācību rtu gatavošanai no spolīšu diegiem atradīsiet šeit.

EGLĪŠU ROTAS NO MAKARONIEM

Ļoti skaistus rotājumus var izgatavot no makaroniem. Izvēlaties tos dažādas formas, ar līmes pistoli salīmējiet kopā tā, lai veidotos intersantas sniegpārsliņas un nokrāsojiet baltā vai sudraba krāsā. Kad rotājumi nožuvuši, iesieniet tos skaistā lentītē un iekariet eglītē.

ĀBOLU VAINAGS

Āboli ir ļoti pateicīgs materiāls visdažādākajiem Ziemassvētku rotājumiem un aksesuāriem. Protam, visvienkāršākais variants- iesiet tos skaistās lentītēs un iekarināt eglītē. Taču jūs varat no tiem arī izveidot skaistu vainadziņu, ko piekarināt pie durvīm vai loga. Tāpat no āboliem var izveidot karstvīna krūzītes vai svečturus. Svečturu gatavošanas pamācību atradīsiet šeit.

EGLĪŠU ROTAS NO SPULDZĪTĒM

Arī spuldzītes ir ļoti pateicīgs materāls eglīšu mantiņu izgatavošanai, tāpēc izdegušās spuldzītes vēlams krāt visa gada garumā, lai Ziemassvētkos tās pārvēstos burvīgās rotās. Vairāk idejas rotājumu gatavošanai no spuldzītēm varat apskatīt šeit.

VEĻAS KNAĢU VAINAGS

Arī pavisam steidzīgie var kaut ko pagatavot paši savām rokām. Šāda jauka vainadziņa izgatavošana aizņem apmēram 5 minūtes. Nepieciešamie materiāli ir tikai stieple, koka knaģi (ja ņemsiet plastmasas, tie pat nebūs jākrāso), krāsa, pērlītes un lenta, kurā iesiet vainadziņu.

PĒRLĪŠU SNIEGPĀRSLIŅAS

Šādas sniegpārsliņas pagatavojamas 10 minūtēs, bet izskatās ļoti skaisti.

EGLĪTE NO PIESPRAUDĒM

Ja jums ir kāds brīvs brītiņš darbā, varat izgatavot sev jauku žiemassvētku eglīti ofisam. viss, kas nepieciešams, ir tikai katkass un piepspraudītes.

SMARŽĪGĀS KANĒĻA BUMBAS

Ne tikai skaisti, bet arī smaržīgi rotājumi, kas radīs īpašu svētku noskaņu mājās, veidojami no putuplasa bumbas un kanēļa standziņām.

EGLĪTES ROTA AR PIRKSTU NOSPIEDUMU

Gatavot šādus eglīšu rotājumus ir visīstākā izklaide visai ģimenei. Sevišķi tas patiks bērniem, jo beigu beigās viņu pirkstu nospiedums poārvērtīsies Ziemassvētku briedī.
Tikai neaizmirstiet pie katra briedīša atzīmēt gadu un bērna vārdu. Pēc dažiem gadiem šādām mantiņām būs īpaša vērtība.