Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 31. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Auns būs pārliecināts par savu rīcību un noskaņots līdz pēdējam aizstāvēt savu viedokli. Pateicoties šādam cīņas garam, viņš spēs daudz sasniegt, taču horoskopa zvaigznes iesaka viņam pievērst uzmanību attiecībām ar citiem: tās nebūt nav ideālas. Lai lietišķais Auns trešdien nejauši kādu neapvainotu un nenodarītu pāri (un tas ir diezgan iespējams), viņam jārīkojas pēc formulas: "Pirms kaut ko saki citiem, pasaki to sev." Tas palīdzēs izvairīties no konfliktiem.

Trešdien Auniem vajadzētu padomāt par savu romantisko attiecību nākotni un dalīties šajās domās ar mīļoto cilvēku. Auna prāts strādās ātri, ļaujot paredzēt situāciju vairākus gājienus uz priekšu. Izmantojot šīs dienas sniegtās analītiskās prasmes, Auns varēs lieliski novērtēt perspektīvu un izredzes. Attiecību attīstībai pietiks ar to, ka viņš sev un partnerim izvirzīs kādu kopīgu mērķi.

Trešdien Vērša sirdī degs radoša uguns, atspoguļojoties visā, ko viņš dara. Horoskopa zvaigznes sniegs viņam iedvesmu un radošu noskaņojumu, un Vērsis šīs īpašības spēs pielietot pat visgarlaicīgākajos ikdienas rutīnas jautājumos. Radošo profesiju pārstāvjiem šis potenciāls trešdien vispār nepazīs robežas! Visu, ar ko Vērsis saskarsies, viņš spēs iekrāsot košās krāsās. Vienīgi zvaigznes trešdien Vērsim iesaka savaldīt savas spēcīgās emocijas, citādi iekšējā uguns var pārvērsties ugunsgrēkā, izpaužoties strīdos ar apkārtējiem.

Trešdien Vērsim vislabākā romantiskā vide būs tā, kurā viņš varēs baudīt savu iecienīto mūziku kopā ar mīļoto cilvēku. Nav brīnums, ka par laimīgu cilvēku mēdz teikt - viņa dvēsele dzied! Lai nostiprinātu attiecības vai atrastu jaunus paziņas, Vērsim trešdien vajadzētu doties (kaut vai virtuāli) uz vietu, kur viņš var klausīties mūziku. Vai varbūt mājas karaoke?

Trešdien Dvīņi var pamatīgi iegrimt rutīnā! Uz līdzenas vietas var rasties jautājumi, kas jāatrisina, un, ja Dvīņi neizkļūs no apburtā loka, tad visu dienu viņi veltīs aktuāliem rutīnas darbiem. Horoskopa zvaigznes brīdina Dvīņus, ka trešdien šāda rīcība viņiem nav izdevīga. Mēģināt darīt visu uzreiz nozīmē neizdarīt neko. Soļojot ikdienas sīkumu pavadā Dvīņi tikai tērēs laiku un enerģiju.

Trešdien Dvīņiem un viņu mīļotajam cilvēkam zvaigznes iesaka no sirds pasapņot! Daloties savos plānos, viņi varēs tuvināt to īstenošanu. Tāda nu būs šīs dienas iezīme, ka pat visneticamākajām fantāzijām ir iespēja piepildīties, ja dalāties tajās ar saviem mīļākajiem cilvēkiem. Trešdien, pastāstot partnerim par salu, kuru viņi vēlētos apmeklēt, vai par sapņu dzīvokli, Dvīņi materializēs savu vēlmi, padarot to daudz taustāmāku un tuvāku.

Trešdien Vēža diena solās būt ļoti veiksmīga: viņš viegli atradīs kopīgu valodu ar apkārtējiem, un viņam to vajadzētu izmantot savā labā! Varbūt Vēzis jau sen ir vēlējies no sirds aprunāties ar kādu vai piedāvāt kādu ideju - ja tā, tad nav labāka brīža, lai to izdarītu. Tas attiecas arī uz tiem Vēžiem, kuri neuzdrīkstējās atzīties savās jūtās mīļotajam cilvēkam. Īstie vārdi, kas pateikti īstajā brīdī, trešdien var mainīt viņa dzīvi.

Trešdiena būs lieliska diena Vēžiem, lai sāktu darīt kaut ko jaunu. Nav svarīgi, vai tā būs jauna mīlestība, jauns posms attiecībās vai jauna romantiska iepazīšanās. Pat tik nevainīga lieta kā jauna apģērba iegāde Vēzim var nest labas pārmaiņas dzīvē. Tāpēc zvaigznes trešdien Vēzim iesaka drosmīgi iet uz priekšu. Kad viņš virzās uz pārmaiņām, viņa potenciāls pieaug!

Trešdien Lauvai vajadzētu būt uzmanīgam it visā: iespējamas kļūdas, ķibeles un pārpratumi. Pat visvienkāršākajos jautājumos var notikt negaidīta buksēšana. Citiem vārdiem sakot, Lauva var viegli apmaldīties trīs priedēs, un tāpēc vispareizākais lēmums trešdien būtu pilnībā izvairīties no svarīgu problēmu risināšanas. Vai vismaz uzticēt kādam kontroli pār to.

Trešdien mīlestībā Lauvai derētu ļauties eksperimentiem! Protams, ar to nav domāta partnera maiņa (ja Lauvai ir partneris), bet tikai tas, ka personīgajā dzīvē derētu ienest daudzveidību! Vientuļajiem Lauviem jebkura iepazīšanās trešdien var kļūt par eksperimentu telpu. Nebaidieties kļūdīties - galu galā visa dzīve ir izmēģinājumu un kļūdu poligons, tas ir, faktiski viens liels eksperiments.

Trešdien Jaunavas enerģija putos pāri malām! Pateicoties tai viņai būs iespēja paveikt daudz un dažādas lietas. Vienīgā iezīme, kas viņai var ievērojami traucēt, ir nepacietība un pārmērīga steiga. Tieši to dēļ Jaunava trešdien var atstāt lielāko daļu iesāktā pusceļā, un pārējo šā tā pabeigt. Lai vēlāk nebūtu jālabo nepilnības, horoskopa zvaigznes trešdien Jaunavai iesaka uzņemties tikai to, kas patiešām svarīgs. Pārējo ar tīru sirdsapziņu atstājiet uz vēlāku laiku.

Trešdien zvaigznes brīdina Jaunavu, ka viņas jūtas būs ļoti spēcīgas, bet nenoturīgas. Mīlestības eiforiju ātri vien var nomainīt dusmu lēkme. Nav grūti saprast, ka šāda impulsivitāte neradīs prieku ne Jaunavai, ne viņas mīļotajam cilvēkam. Lai nekaitētu attiecībām ar nevērīgu vārdu vai rīcību, Jaunavai trešdien kaut kā vajadzētu savaldīt savas vētrainās emocijas.

Trešdien horoskopa zvaigznes sola, ka Svariem aktuālās lietas droši kāps kalnā! Pirmkārt, tas attiecas uz tādām jomām kā bizness, nauda, darbs, mācības, kā arī lieliem projektiem mājās, piemēram, renovācija vai vasarnīcas iegāde - visās šajās jomās gaidāma veiksme. Turklāt diena burtiski radīta, lai Svari nodibinātu noderīgus kontaktus. Iespējams, ka šodienas kontakti nākotnē viņus pacels pa karjeras kāpnēm vai ļaus palielināt kapitālu.

Trešdien Svaru personīgajā dzīvē var sākties posms, kad jāpārdomā attiecības ar mīļoto cilvēku. Varbūt tās nemanot nonākušas strupceļā vai varbūt viņiem vienkārši nepieciešama neliela “sapurināšanās”. Atstājot visu pašplūsmā, Svari tikai pievērs acis uz problēmu. Ja viņi vēlas to atrisināt, trešdien tas būs kārtīgi jāpārdomā, vēlams - kopā ar partneri.

Skorpions trešdien būs uz daudz ko spējīgs! Horoskopa zvaigznes liks viņam skaidri sajust, ka laime ir paša rokās! “Vēlies būt laimīgs un veiksmīgs? Tad esi tāds!" - šai formulai jākļūst par viņa ceļa zvaigzni. Diena piešķirs Skorpionam tādas īpašības kā gribasspēks, organizētība un mērķtiecība. Viņš spēs kontrolēt situāciju, droši virzoties uz priekšu. Tātad, ja Skorpionam ir vērienīgs, tālredzīgs plāns, tad trešdien ir pienācis laiks rīkoties!

Trešdien, ja Skorpions vēlas parunāt par kaut ko svarīgu ar mīļoto cilvēku, to nevajadzētu darīt: dienai nepiemitīs tendence uz atklātību un vēlmi saprast. Gluži pretēji, pat vienkāršākos jautājumus varēs atrisināt ar grūtībām, un jebkura iemesla dēļ var rasties pārpratumi. Tāpēc Skorpionam trešdien vajadzētu ņemt vērā: tas, ko viņš gribēja pateikt un ko viņa izredzētais sapratīs, ir, kā saka, divas lielas atšķirības. Par to nevajadzētu apvainoties, labāk vienkārši atlikt sarunu uz citu dienu.

Trešdien Strēlnieka diena būs piepildīta ar radošuma fluīdiem! Pat ja viņš ir tālu no bohēmas aprindām, jebkurā jautājumā, pat visprozaiskākajā, viņu pavadīs radoša dzirksts. Mācības un zinātniskais darbs, izgudrojumi, reklāma, mārketings - gandrīz jebkurā jomā Strēlnieks trešdien spēs izteikties, ienesot svaigu skatu. Horoskopa zvaigznes iesaka viņam eksperimentēt ar visu iespējamo. Tai skaitā ar savu imidžu.

Trešdiena būs pārsteidzoša diena, kad Strēlniekam, lai iekarotu pretējā dzimuma sirdis, jāparāda... intelekts. Nevis pievilcība un šarms un pat ne prasme gaumīgi ģērbties, bet gan intelekts: viņa spēja domāt, intelekts, erudīcija. Ja Strēlnieks nav pārliecināts par savu IQ, viņam sarunās vajadzētu vairāk klausīties nekā runāt: kluss sarunu biedrs izskatās gudrāks, kas nozīmē, ka trešdien tā viņš atstās labvēlīgāku iespaidu uz partneri.

Trešdien Mežāzis būs sapņainā noskaņojumā - pat ja apstākļi viņam steidzami liks nolaisties no debesīm uz zemi, viņam nebūs viegli to izdarīt. Diena viņu apveltīs ar spilgtām fantāzijām, kas veiksmīgi aizēnos realitāti. Vairāk vai mazāk tas attiecas uz visiem Mežāžiem, bet jo īpaši uz tiem, kuri ir iemīlējušies vai meklē mīļoto cilvēku. Naktī Mežāzis redzēs fantastiskus sapņus, bet dienā - sapņos, dodot priekšroku spilgtiem sapņiem, nevis pelēkai ikdienas realitātei.

Trešdien, visticamāk, Mežāzis nespēs izvairīties no sentimentālām sarunām par romantiku, nostalģiskām atmiņām un tamlīdzīgi! Tomēr nemaz nevajag no tā izvairīties. Gluži pretēji, trešdien Mežāzim būs noderīgi pārrunāt ar kādu savus mīlestības pārdzīvojumus un uzklausīt citu cilvēku domas par šo jautājumu. Tas viņam palīdzēs tikt skaidrībā par jūtām un saņemt atbildes uz jautājumiem, kas viņu patiešām uztrauc.

Trešdiena būs diena, kad Ūdensvīra dzīvē var ienākt kaut kas jauns un interesants. Tas var izrādīties jauns posms, jauni cilvēki, jauni hobiji, jaunas jūtas, jaunas vietas. Horoskopa zvaigznes trešdien Ūdensvīriem iesaka nepretoties notiekošajam un neatteikt piedāvājumiem ar izdomātiem aizbildinājumiem, piemēram: “Es uz ielas/internetā neiepazīstos” vai: “Vakarā labāk pasēdēšu mājās". Pārvarējis savu inertumu, Ūdensvīrs nenožēlos: kas var būt labāks par daudzveidību un jaunām perspektīvām?

Trešdien Ūdensvīriem vajadzētu iziet sabiedrībā! Ikviens ar šo jēdzienu var saprast ko savu, tāpēc arī Ūdensvīram fantāzija nav jāierobežo. Dažiem sabiedriskā dzīve mūsdienu apstākļos ir gājiens uz pilsētas parku, citiem – Zoom ballīte vai ielūkošanās vēl neapgūtā sociālajā portālā. Galvenais - trešdien nevajadzētu sēdēt mājās gan tiešā gan virtuālā nozīmē!

Trešdien Zivīm būs grūti pievērsties ikdienas aktivitātēm - apkārt ir tik daudz interesantā! Viņu bezatbildīgā attieksme jebkurā darbā, kas prasa uzmanību un pacietību, pieļaus kļūdu pēc kļūdas. Ja kāds izdarīs spiedienu uz Zivīm, pieprasot, lai tās pilda savus pienākumus, Zivis var visu pamest un doties prom! Tāpēc horoskopa zvaigznes Zivīm trešdien iesaka darīt tikai to, kas viņas interesē - pārējie projekti ir lemti neveiksmei.

Trešdien zvaigznes Zivīm iesaka doties romantiskā ceļojumā kopā ar mīļoto cilvēku... iepirkties (kaut vai virtuāli). Palutināt sevi pelnījušas gan Zivis, gan viņu izredzētais! Pat ja Zivis parasti neizbauda iepirkšanās prieku, šī diena viņas var patīkami pārsteigt. Kopīga iepirkšanās būs kā safari, kur spilgtas emocijas kutina nervus un iekvēlina kaisli. Un nav jau uzreiz jāpērk, var tāpat vien paklejot pa iepirkšanās vietnēm.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!