Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 18. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Aunam būs īpaši grūti pretoties kārdinājumam “traumēt” figūru un sirdsapziņu ar kādu garšīgu, daudz kalorijas saturošu ēdienu. Tāpēc, ja Auns uz pavasari ir pieteicis karu liekajiem kilogramiem, ceturtdien viņam labāk neparādīties tajās vietās, kur gardi smaržo. Un nevajag mānīt sevi, ka viens gabals - tas jau nekas nav. Ceturtdien - kur viens, tur arī piecpadsmit!

Ceturtdien Auniem aci pret aci būs jāsaskaras ar savu pagātni. Varbūt tās būs patīkamas romantiskas atmiņas, vai varbūt tikšanās ar cilvēku, kurš izsauc dalītas jūtas. Jebkurā gadījumā, lai ko Auns vienlaikus izjustu - mīlestību, naidu vai skumjas - nevajadzētu pagātnes notikumiem ļaut iejaukties viņa dzīvē. Taču nevajag arī no tiem norobežoties: tikai apvienojot dvēselē pagātni ar tagadni, Auns varēs izmantot tās laimīgās iespējas, kuras ceturtdien liktenis viņam dāsni dāvās.

Ceturtdien Vērsis dienu pavadīs pēc labi zināmās devīzes: "Visu vai neko". Un nav zināms, kurš no šiem ir labāks. Ja Vērsis pakļausies kārdinājumam ilgāk pagulēt un vispār neko nedarīt, tad diena paies, lai arī bez lieliem sasniegumiem, bet mierīgi. Bet, ja ceturtdien viņš ķersies pie kāda svarīga pasākuma, tad nepaliks akmens uz akmens! Tad varbūt tiešām labāk atpūsties?

Ceturtdien Vērsim būs iespēja atslābināties un atpūsties kopā ar mīļoto cilvēku. Turklāt atpūtai jābūt ne tikai fiziskai, bet arī morālai! Varbūt pēdējā laikā Vērsim un viņa partnerim bijušas grūtas dienas, kad viņiem bija grūti saprasties. Ceturtdien Vērsim būs iespēja kaut ko mainīt, pavadot laiku kopā un neslēpjot savas maigās jūtas. Tā var būt lieliska atslēga vairāku problēmu risināšanai.

Ceturtdien Dvīņu diena paies zem pasivitātes un atslābināšanās zīmēm. Tomēr tā būs ļoti harmoniska pasivitāte. Šajā dienā horoskopa zvaigznes no Dvīņiem diez vai prasīs paaugstinātu enerģiju, un arī viņi paši nevēlēsies būt aktīvi. Pie katras iespējas atpūsties un neko nedarīt Dvīņi labprāt ļausies šai nodarbei. Ceturtdienā tas būs vispareizākais lēmums.

Ceturtdien Dvīņiem vajadzētu lūgt padomu ne tikai no zvaigznēm, bet arī saviem sapņiem. Ja nesen viņi bija noraizējušies par kaut ko attiecībās ar mīļoto vai nezināja, ko darīt, šodienas sapņi var dot Dvīņiem atbildes uz daudziem jautājumiem un vienlaikus arī mājienu, kā rīkoties tālāk. Tikai neuztveriet tos burtiski. Jāmēģina atšifrēt savu sapni kā metaforu, tas ir, tēlainu mājienu, vai jāielūkojas labā Sapņu grāmatā.

Ceturtdien jau no paša rīta Vēzi var nelikt mierā kāda globāla ideja. Vēzis visu dienu to pārdomās, nēsājot tāpat kā māte iznēsā bērnu, tomēr, visticamāk, līdz vakaram no šīs idejas tā arī nekas prātīgs nepiedzims. Bet, ja piedzims, tas patiešām būs kaut kas izcils!

Ceturtdien Vēzim personīgo attiecību labā būs jāupurē sava lietišķā aktivitāte - vismaz pēc tam, kad darba diena beigusies. Maz ticams, ka mīļotajam cilvēkam patiks, ja Vēzis, būdams ar viņu, ik pa brīdim atcerēsies par savām problēmām darbā! Lai partneris ceturtdien par to neapvainotos, Vēzim jācenšas nepievērsties šai tēmai un jāizslēdz mobilais tālrunis ar paziņojumiem par jaunajiem e-pastiem.

Ceturtdien Lauvu gandrīz visu dienu var pavadīt neapmierinātības sajūta. Visparastākās ikdienas lietas ritēs ar grūtībām un aizķeršanos, kas acīmredzami nevairos Lauvas optimismu. Visticamāk viņš gribēs izpaust savu aizkaitinājumu uz tiem, kas atrodas tuvumā (tai skaitā - tuviniekiem). To nevajadzētu darīt, jo pozitīva efekta tāpat nebūs, tikai var sabojāt attiecības. Labāk vienkārši izturēt un pārciest šo dienu.

Savukārt mīlas attiecībās ceturtdien Lauva diez vai spēs paturēt sevī pozitīvās emocijas! Ja cilvēks, kuru viņš mīl, par to vēl nezina, Lauva spēs viegli izrādīt savas jūtas - tās būs kā uz pieres rakstītas. Ja Lauva ir romantisku attiecību sākumā, ceturtdien viņš, visticamāk, par tām piečukstēs pilnas ausis draugiem un pat paziņām. Protams, nav slikti dalīties priekā, tomēr vajadzētu ievērot mēra sajūtu. Dažām lietām vajadzētu palikt tikai divu noslēpumam!

Ceturtdien Jaunava vēlēsies uzmundrināt citus un aizraut viņus ar ko interesantu. Tomēr to darīt nav ieteicams! Pirmkārt, šajā dienā būs ļoti grūti kādu iekustināt. Otrkārt, ja tas tomēr izdosies, rezultāts var nebūt tik rožains, kā Jaunava gaidītu. Tāpēc labāk ceturtdien nevienam netraucēt, bet nodarboties ar savu jautājumu kārtošanu un problēmu risināšanu.

Ceturtdien zvaigznes sola Jaunavai veiksmi mīlas lietās. Situācija būs viņai ļoti labvēlīga, lai kādus mērķus viņa būtu sev izvirzījusi: pavadīt romantisku vakaru kopā ar savu mīļoto vai interesanti iepazīties. Ja Jaunava vēlas piesaistīt sev patīkama cilvēka uzmanību, nebaidies izskatīties pārāk šiki. Jaunavai ir jāspīd, jāvilina, jābūt glamūra karalim vai karalienei - un viņa dabūs visu, ko vēlas! Ierobežotajos apstākļos var sākt kaut vai ar kādas “solīdas” bildes ievietošanu sociālā tīkla profilā.

Ceturtdien Svaru enerģijas potenciāls būs ne mazāks kā dinamītam! Jautājums tikai, kādu pielietojumu šai enerģijai atradīs paši Svari. Ja dedzīgā darbošanās būs vērsta kādā noderīgā virzienā, vienā dienā būsi spējīgs paveikt tik daudz, cik mēneša laikā citi nevarētu. Bet, ja šī enerģija tiek virzīta kaut kur, ne tur... Ak, dinamīts paliek dinamīts!

Zvaigznes ceturtdien Svariem iesaka turēt acis un ausis vaļā, lai nepalaistu garām jebkādu informāciju. Īpaši jau to, kura nāk no mīļotā cilvēka. Svariem jāpievērš uzmanība ne tikai sacītajiem vārdiem, bet arī tam, kas aiz tiem slēpjas. Pievērsiet uzmanību sev svarīgā cilvēka žestiem, izskatam un sejas izteiksmēm: liela varbūtība, ka ceturtdien viņš mēģinās pateikt kaut ko svarīgu starp rindiņām.

Ceturtdien Skorpionam būs retā iespēja nodarboties ar laimīgu nekā nedarīšanu! Šīs dienas notikumus var droši palaist pašplūsmā. Pirmkārt, tāpēc, ka Skorpions tāpat nevarēs ietekmēt to gaitu. Otrkārt, jebkuri mēģinājumi ietekmēt situāciju ceturtdien tikai novedīs pie haosa un satraukuma. Bez Skorpiona iejaukšanās viss tiks noorganizēts, pat ja ne uzreiz, bet pats par sevi.

Ceturtdien zvaigznes iesaka Skorpionam kritiski palūkoties uz viņa komunikācijas veidu ar pretējo dzimumu. Varbūt viņš ir pārāk kautrīgs vai, gluži pretēji, pārāk uzstājīgs ar tiem, kurus mīl? Vai arī pārāk daudz runā par sevi? Vai varbūt viņš slēpj savu ievainojamību aiz dzēlīgiem jokiem? Skorpionam vajadzētu mēģināt ceturtdien apzināties savus trūkumus, lai mēģinātu no tiem atbrīvoties. Ļoti drīz tas viņam var sniegt nenovērtējamu pakalpojumu mīlas frontē.

Ceturtdien Strēlnieks var atklāt sevī ģenerāļa spējas! Vismaz vēlme pakomandēt radīsies regulāri visas dienas garumā. Tajā pašā laikā Strēlnieku kaitinās un radīs neizpratni citu gausums un vēlme izvairīties no pienākumiem. Pats Strēlnieks (kā jau tas pieņemts ģenerāļu vidū) neizcelsies ar ātru tempu.

Ceturtdien pašā randiņa sākumā Strēlniekam var būt sajūta, ka vakars ir izgāzies, un nekas to nevar labot. Par laimi, visticamāk, tas tā nebūs. Cilvēks, kurš viņam patīk, ir sagatavojis pārsteigumu (varbūt pat īpašu/dārgu dāvanu), un ceturtdien no Strēlnieka tiek prasīts tikai netraucēt mīļotajam cilvēkam pārsteigt un iepriecināt sevi. Un, protams, izrādīt viņam savu pateicību. Tas nav par daudz prasīts, vai ne?

Ceturtdien doma, ka statuss ir nauda, stingri nostiprināsies Mežāža prātā, un jo vairāk naudas tev ir, jo spēcīgākas ir tavas pozīcijas sabiedrībā. Ideja, protams, nav jauna, taču, tā kā jautājums par viņa sociālo statusu Mežāzi satrauks ar dubultu spēku, viņš visu dienu var pavadīt, domājot par to, kā kļūt bagātam. Ar šīm domām diena paies nemanot. Diemžēl ceturtdienā izredzes kļūt stāvus bagātam būs niecīgas.

Ceturtdien sarunā ar cilvēku, kuru viņš mīl, Mežāzi plosīs vispretrunīgākās izjūtas! Mežāzis, iespējams, nejūtas pārāk pārliecināts par sevi, vienlaikus baidoties, ka šī nedrošība ir pamanāma un neraksturo viņu no labākās puses. Tomēr ceturtdien nevajadzētu mēģināt uzvilkt bezkaislīgu masku - tā nepildīs savu uzdevumu. Mežāzim jābūt tādam, kāds viņš ir. Viņa vājums ir ierocis, ar kuru var iekarot pat visneieņemamāko cietoksni.

Ja vakar Ūdensvīrs uzsāka kādus lielus darbus mājās, tad ceturtdien pēc inerces tie virzīsies uz priekšu pārsteidzoši viegli, bez aizķeršanās. Bet viss pārējais gan Ūdensvīram kritīs laukā no rokām. Pat visvienkāršākie mājsaimniecības darbi ceturtdien var pārvērsties spīdzināšanā un nervu pārbaudē. Ne tikai pīrāgs, pat vienkāršs olu kulteni šajā dienā var nesaudzīgi sadegt, bet mazgātais šķīvis - saplīst. Tāpēc, ja iespējams, labāk samazināt visus mājsaimniecības darbus līdz minimumam.

Ceturtdien Ūdensvīram būs kaut kas jāmaina sevī, lai panāktu harmoniju ar mīļoto cilvēku. Vai attiecībās viņam patīk kaislības, dramatiski pavērsieni, negaidīti jūtu uzliesmojumi? Protams, arī partnerim tas patīk, citādi jau viņi nebūtu kopā. Tomēr ceturtdien Ūdensvīriem jāmēģina savaldīt dedzību un vismaz divreiz samazināt emociju svelmes grādus. Atpūties no vētrainajām sajūtām pats un dod partnerim atpūtu, citādi viņa nabaga nervi to vienkārši neizturēs.

Ceturtdien Zivis var piedzīvot vēl nebijušu pacēlumu un entuziasmu - diemžēl, ne vienmēr tas būs vietā. Horoskopa zvaigznes apgalvo, ka Zivis tā vien rausies paveikt dažādus varoņdarbus, taču šo varoņdarbu īstenošana neveiksies tik labi, kā būtu vēlams. Tāpēc Zivīm derētu šajā dienā ierobežot viņu nemitīgās aktivitātes alkas.

Ceturtdien mīlas lietās Zivīm būs svešas cildenas lietas. Pat ja viņas iecienījušas romantiku un sentimentālus sapņus, ceturtdien valdīs zemes stihija, virsroku gūs dzīvnieciskās dabas daļa, kas Zivīs pamodinās diezgan noteiktas vēlmes un kaislīgas izjūtas. Nekautrējieties par šo impulsu! Ja tuvumā atrodas mīļotais cilvēks, viņš pilnībā novērtēs Zivju dabiskumu, nepiespiestību un vēlmi izbaudīt katru minūti.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!