Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 22. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien dienas lielāko daļu Auna lietišķās aktivitātes būs tuvu nullei. Taču brīvo laiku viņš labprāt pavadīs kopā ar ģimeni un draugiem. Varbūt pat Aunu negaidīti uzaicinās piedalīties kādās ziemai atbilstošās aktivitātēs ārā. Taču doma par aktīvo atpūtu Aunā viesīs šausmas: pirmdiena būs diena, kad viņš augstāk par visu novērtēs atpūtu, mājīgumu un komfortu.

Attiecībās pirmdien Auniem būs tendence pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Lai nenāktos nožēlot sastrādāto tad, kad jau ir par vēlu, Aunam pirmdien nevajadzētu neko pasākt: zvaigznes saka, ka būs visas iespējas kļūdīties secinājumos par partneri, un "dzelzs argumenti" var ļoti pievilt.

Pirmdien lai kā Vērsis vēlētos tikai atslābināties un atpūsties, situācija viņam to neļaus darīt. Notikumi prasīs aktīvu Vērša līdzdalību, atkal un atkal izraujot viņu no svētlaimīgā neko nedarīšanas stāvokļa! Galu galā Vērsim nekas cits neatliks, kā padoties šim uzspiestajam ritmam, taču viņš to nenožēlos: pirmdien viņam tiks dotas interesantas iespējas, kuras Vērsis varēs izmantot tikai tad, ja būs pilnvērtīgs notikumu dalībnieks.

Pirmdien Vērša personīgā fronte uz laiku var iestāties miers un klusums. Viņa plāni par romantiskiem randiņiem, jaunām paziņām un pat flirtu var atkal un atkal izgāzties. Zvaigznes saka, ka pirmdien nav jāuztraucas: pārmaiņām šajā jomā vēl nav pienācis īstais brīdis. Tikmēr Vērsis var pievērsties darbam, mācībām un citām dzīves jomām. Vai vienkārši atpūsties, ne par ko neuztraucoties: kad pienāks laiks, mīlestība pati ielauzīsies viņa dzīvē.

Pirmdien Dvīņi var negaidīti gūt peļņu vai atklāt neparastu naudas pelnīšanas veidu. Vai varbūt - ļauties vēlmei iztērēt lielu summu. Citiem vārdiem sakot, Dvīņu finanšu sfēru var ietekmēt likteņa pārsteigumi vai viņu pašu garastāvokļa maiņas. Turklāt tas izpaudīsies ne tikai finansēs, bet arī citās Dvīņu dzīves jomās - sākot ar mājsaimniecību un beidzot ar mīlestību. Tāpēc pirmdien viņiem vajadzētu sagatavoties negaidītajam.

Jā, mēs ne vienmēr varam iegūt to, pēc kā tiecamies... Taču pirmdiena nemaz nebūs tāda diena! Zvaigznes saka, ka Dvīņi savā personīgajā dzīvē būs spējīgi īstenot to, ko iecerējuši. Vēl nedaudz - un viņi sasniegs savu mērķi! Diena būs laba gan jaunu paziņu gūšanai, gan esošo attiecību attīstībai. Pirmdien izrādījuši patiesu interesi par cilvēku, spēruši vismaz nelielu soli viņa virzienā, Dvīņi varēs cerēt uz pozitīviem atbildes gājieniem!

Pirmdien Vēža noskaņojums var maldināt ikvienu, bet ne viņu pašu. Visu dienu viņš var sajust neskaidru trauksmi, kas dažreiz var izpausties uz apkārtējiem kā aizkaitinājuma uzplaiksnījumi. Taču šī pati trauksme var pamudināt Vēzi uz citām negaidītām darbībām, tostarp romantiska rakstura. Citiem vārdiem sakot, Vēzis pirmdien nevarēs nosēdēt uz vietas, lai arī kā viņš censtos sev un citiem pierādīt pretējo.

Pirmdien zvaigznes iesaka Vēzim pielikt pūles, lai dažādotu savu personīgo dzīvi! Ja attiecības ilgst kādu laiku, to “asums” pamazām izzūd, un, lai mīlestību nenomainītu ieradums, jūtas ir jāatjauno. Jauni iespaidi, iepazīšanās, mazi ceļojumi un vienkārši romantiskas pastaigas zem mēness - tas viss pirmdien var izvilkt Vēzi un viņa mīļoto no rutīnas, viņu sirdīs no jauna uzpūšot kaislīgu uguni.

Pirmdien Lauvai jāievēro ķīniešu gudrā padoms un jāpeld pa straumi, ļaujot dzīvei un apkārtējiem izdarīt izvēli viņa vietā. Tiesa, daži notikumu pavērsieni var viņu pārsteigt: tie neiederēsies viņa ikdienas dzīvē. Turklāt, pārvērties par novērotāju, Lauva varēs uz daudzām lietām paskatīties no jauna rakursa un ieraudzīs gudras likteņa norādes tur, kur iepriekš būtu mierīgi pagājis garām.

Pirmdien Lauvai būs iespēja savā mīļotajā atklāt kaut ko pavisam jaunu, ko viņš vēl nekad nebija pamanījis! Varbūt tas būs jauns talants vai jauns viņa daudzpusīgā rakstura aspekts, vai varbūt kas cits. Šodienas atklājums var radīt vispozitīvākās sekas Lauvas attiecībām, paverot jaunas iespējas viņam un mīļotajam cilvēkam augt un virzīties uz priekšu.

Pirmdien liktenis var izdarīt negaidītu pavērsienu Jaunavas dzīvē, paverot viņai jaunus apvāršņus. Tiesa, lai iekļautos šajā pagriezienā, viņai var būt nepieciešams dažu minūšu laikā pieņemt lēmumu, kas var mainīt visu dzīvi! Tāpēc horoskopa zvaigznes pirmdien Jaunavai iesaka turēt pirkstu uz notikumu pulsa. Labāk pašai izlemt, vai izmantot izdevību vai nē, nekā pēc tam pārmest sev, ka šo iespēju pat nepamanīji.

Pirmdiena solās būt Jaunavai patīkamu pārsteigumu, interesantu iepazīšanos un romantisku tikšanos pilna. Daži notikumi viņai var būt pilnīgs pārsteigums, un kaut ko viņas dzīvē krasi pārmainīt! Patiesībā patīkamas izmaiņas Jaunavas personīgajā dzīvē jau sen ir nobriedušas; pirmdien pietiks ar nelielu grūdienu, lai tās kā svaigs pavasara vējš ielauztos viņas dzīvē.

Pirmdien Svari demonstrēs pašorganizēšanās un disciplīnas brīnumus - it īpaši tāpēc, ka viss apkārtējais ik pa brīdim mēģinās novirzīt viņus no kursa. Tomēr horoskopa zvaigznes Svariem nodrošinās lielu noturības rezervi: viņu mērķtiecīgo vēlmi novest jebkuru lietu līdz galam varēs tikai apskaust! Kas attiecas uz apkārtējiem, diez vai viņu mēģinājumi novērst Svaru uzmanību būs rezultatīvi. Nu, ja būs, tad tikai sliktāk viņiem: pirmdien nokaitinātie Svari būs bīstamāki nekā satrakojies vērsis!

Pirmdien Svari var beidzot piedzīvot, kas ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena! Nu, ja ne mīlestība, tad kāda līdzīga maģija. Situācija sola savest Svarus kopā ar kādu ļoti burvīgu un jauku būtni, turklāt viņiem pilnīgi negaidīti. Svariem pirmdien būs jāņem talkā visa savaldība, lai iepazītos, bet tajā pašā laikā neizrādītu savu īpašo interesi pirms laika.

Pirmdien Skorpionam būs iespēja mainīt domas par kādu. Ir pat iespējams, ka šis cilvēks būs viņš pats. Dienas laikā kāds no Skorpiona apkārtnes var demonstrēt pilnīgi neparastu izturēšanos: "pelēkā pele" iejutīsies liktenīgās sievietes tēlā, skopulis dāsni uzcienās, kolēģis pateiks gudru domu... Arī pats Skorpions var pārsteigt citus ar jaunām sava daudzpusīgā rakstura izpausmēm.

Humora izjūta ir lieliska lieta, taču pirmdien Skorpionam labāk ar to neeksperimentēt. Mīļotais cilvēks var uztvert viņa humoru neadekvāti, īpaši ņemot vērā faktu, ka Skorpiona pirmdienas joki labākajā gadījumā atgādinās ironiju, bet sliktākajā gadījumā - dzēlīgu satīru. Maz ticams, ka Skorpiona partneris pozitīvi novērtēs pabūšanu par tik izsmalcinātas kritikas objektu.

Pirmdien, no rīta izkāpjot no gultas, Strēlnieks pat nevarēs iedomāties, kādas izmaiņas iespējamas viņa dzīvē! Šī diena var izrādīties pagrieziena punkts: notikumi solās attīstīties ne tā, kā viņš gaidīja, liekot Strēlniekam steigā pieņemt svarīgus lēmumus. Negaidītas ziņas, plāni, darbi, jaunas paziņas - jebkuram notikumam pirmdien būs iespēja ietekmēt Strēlnieka likteni, atstājot viņa dzīvē pamanāmas pēdas. Viņam tas būtu jāpatur prātā, lai pie kā pirmdien ķertos un kādus lēmumus pieņemtu.

Pirmdien Strēlnieks var atļauties daudz - pat koķetēt darba vietā ar kādu no jaukajiem kolēģiem. Varbūt tas vienkārši paaugstinās tonusu un noskaņojumu, vai varbūt, negaidīti pašam Strēlniekam, biroja romantikai būs patīkams turpinājums.

Pirmdien Mežāzim vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā - tas palīdzēs orientēties strauji mainīgajos apstākļos. Diena solās būt notikumiem bagāta un interesanta, un likteņa līkloči ir neparedzami. Pozitīva attieksme, zinātkāre un nedaudz avantūrisma palīdzēs Mežāzim maksimāli izmantot dienas iespējas, tostarp romantiskajā jomā. Mežāzim būs iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš liks sirdij pukstēt straujāk.

Pirmdien situācija Mežāža personīgajā dzīvē var viņu nostādīt aci pret aci ar pagātni. Varbūt Mežāzis satiks cilvēku, ar kuru kādreiz saistīja maigas jūtas, vai arī viņam būs jāatceras savas kļūdas mīlestībā, lai tās vairs neatkārtotos. Zvaigznes pirmdien iesaka Mežāzim mierīgi izturēties pret ceļojumu uz pagātni. Pieredze vajadzīga, lai to izmantotu; tikai muļķi cenšas pēc iespējas ātrāk par visu aizmirst.

Pirmdien Ūdensvīriem būs slikta humora izjūta - it īpaši, ja joki vērsti uz viņu! Dienas laikā viņa dvēselē var uzkrāties aizkaitinājums, kuru Ūdensvīrs labprāt izgāzīs uz galvas ikvienam, kurš uzdrošināsies pajokot par viņu vai viņam iebilst. Lai neprovocētu apkārtējos un arī sevi, pirmdien Ūdensvīriem būs noderīgāk līdz ausīm iegrimt pienākumos un darbos - tur viņa nopietnība nāks tikai par labu.

Pirmdien Ūdensvīriem būs iespēja iedvest jaunu dzīvību viņu attiecībās! Ja pēdējā laikā tajās ir mazāk kaisles, ir kaut kas jādara, lai to atjaunotu. Diena mudinās Ūdensvīrus uz drosmīgiem eksperimentiem mīlestības jomā, turklāt pirmdien viņu mīļotais cilvēks tos uzņems ar prieku. Tas ir labs iemesls, lai Ūdensvīrs ne tikai dalītos savās slēptākajās fantāzijās, bet, iespējams, pat dažas no tām piepildītu.

Pirmdiena būs Zivīm lieliska diena, lai svinētu kādu uzvaru un varbūt ne vienu vien! Pat ja sava pārākuma pierādīšana nebija viņu plānu sastāvdaļa, situācija var atkal un atkal Zivis uz to virzīt, dodot viņām iespēju parādīt sevi no izdevīgākās puses. Tas var attiekties uz darbu, mācībām, draudzību, romantiskām attiecībām - vārdu sakot, uz jebkuru Zivju dzīves jomu, kur viņas spēj demonstrēt savus talantus vismaz viena skatītāja priekšā.

Pirmdien Zivis būs pašpietiekamas: viņas varēs pilnībā izbaudīt dzīvi, ērti sēžot uz dīvāna ar grāmatu rokās vai raugoties TV ekrānā. Tomēr zvaigznes saka, ka, neraugoties uz tik savrupām vēlmēm, viņām tomēr pirmdien vajadzētu iziet sabiedrībā. Pārvarot sevi un dodoties pretī pasaulei (kaut vai internetā, apmeklējot agrāk nepamanītas vietnes vai forumus), Zivīm būs iespēja daudzsološi iepazīties, un tas sagādās daudz romantisku emociju. Vai varbūt Zivis atradīs domubiedrus tur, kur līdz šim nemaz neiedomājās meklēt.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!