Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 17. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Aunu trešdienā gaida daudzas tikšanās - gan plānotas, gan negaidītas - un katra no tām var nebūt nejauša. Tas attiecas gan uz romantisku iepazīšanos, gan uz biznesa attiecībām. Horoskopa zvaigznes saka, ka daži no Auna šodienas darbiem, vārdiem vai plāniem var ietekmēt viņa karjeru, stāvokli sabiedrībā un ienākumus. Tiesa, šī ietekme var būt ne tikai ar plusa zīmi, bet arī ar mīnus zīmi, tāpēc Aunam viss teiktais rūpīgi jāapdomā.

Trešdien Auns būs pozitīvi noskaņots, un būs gandrīz neiespējami viņu izvest no šī stāvokļa! Un kāpēc gan vajadzētu izvest? Ar savu saulaino, dzīvespriecīgo skatījumu uz dzīvi Auns spēs aplipināt visus apkārtējos, pirmkārt jau mīļoto cilvēku. Šādās dienās pret problēmām izturies vieglāk un tās arī atrisinās viegli. Ja Aunam un viņa partnerim ir pāris neatrisināti jautājumi, trešdien ir pienācis laiks tos ātri pārrunāt. Nu, pēc tam nodarboties ar ko patīkamāku.

Trešdien apkārtējie paļausies uz Vērša atbalstu, un viņš būs spējīgs to viņiem nodrošināt! Diena viņam piešķirs līdera pašapziņu un harizmu, tāpēc Vērsim vajadzētu sagatavoties tam, ka cilvēki lūgs viņam padomu par visdažādākajiem jautājumiem. Un tas ir pareizi: trešdien viņa padomi būs ļoti pārdomāti, Vērsis spēs skaidri saskatīt lietu būtību un tāpēc varēs viegli pamanīt jebkura plāna vājās vietas.

Trešdien Vērsim vajadzētu padomāt – varbūt viņš pārāk bieži piekāpjas savam mīļotajam cilvēkam? Diplomātiskais Vērsis tērē daudz enerģijas konflikta nogludināšanai, un partnerim tas, protams, ir ērti. Tomēr šāds stāvoklis nav taisnīgs, un trešdien Vērsis sajutīs spēku pateikt to partnerim acīs. Viņam nevajadzētu, kā parasti, savaldīties un atturēties.

Trešdien Dvīņiem jābūt piesardzīgākiem pret cilvēkiem, kuri mēģina ar viņiem manipulēt: šajā dienā viņu aktivitāte būs augstāka nekā jebkad agrāk! Ja ir tāda iespēja, horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem dienu pavadīt prom no liela cilvēku pūļa, varbūt pat ārpus pilsētas, vistuvāko cilvēku lokā. Citādi iespējams, ka Dvīņus pret viņu gribu iesaistīs kādu citu cilvēku biznesā, kas labākajā gadījumā viņiem neko nedos, bet sliktākajā gadījumā - radīs problēmas.

Trešdien Dvīņiem būs jāsamierinās ar domu, ka visus apkārtējos ir vienkārši neiespējami iepriecināt! Jā, daudziem Dvīņi patīk, un viņus pašus piesaista dažādi cilvēki, bet trešdien pienācis laiks izvēlēties vienu no visiem pielūdzējiem. Pat ja Dvīņiem ir grūti ierobežot savu personīgo dzīvi, neko darīt: plaša sirds mīlestībā nenoved ne pie kā laba. Un pats galvenais – no tās līdz patiesai mīlestībai ir tikpat tālu kā no zemes līdz debesīm.

Trešdien apkārtējiem diez vai ir vērts paļauties uz loģiku, ja viņi vēlas par kaut ko pārliecināt Vēzi. Viņam būs tendence pieņemt lēmumus emociju ietekmē, un galvenais arguments būs intuīcija. Trešdien Vēzis būs noskaņots vairāk radoši nekā lietišķi. Tur, kur nepieciešams pielietot iztēli un parādīt fantāziju, viņam nebūs līdzvērtīgu cilvēku, un viņš varēs lasīt cilvēku sirdis kā atvērtu grāmatu. Apkārtējiem var šķist, ka Vēzis ir īsts telepāts.

Trešdien Vēzim personiskajā dzīvē nevajadzētu darīt tikai divas lietas: sarežģīt un būt pieticīgam. Varbūt viņam patīk iedziļināties sevī un meklēt trūkumus, lai apstiprinātu domu: viņš ir pārāk nepilnīgs, lai kāds viņu iemīlētu. Tātad lūk - trešdien to darīt noteikti nav vērts! Aizmirstot kompleksus, Vēzis būs pievilcīgs un neatvairāms. Nu, un trūkumi... Kam tādu nav? Ja tie būtu svarīgi, cilvēku rase jau sen būtu izmirusi.

Trešdien Lauva spēs piesaistīt sev noderīgus un nepieciešamus cilvēkus tikai tad, ja nopietni ķersies pie šī mērķa īstenošanas. Šī diena sniegs viņam visas iespējas izveidot izcilus kontaktus lietišķajā sfērā. Galvenais ir nesēdēt ar klēpī saliktām rokām. Lauvai trešdien jādodas pie īstajiem cilvēkiem un jāsāk saruna, tad viņi noteikti pakļausies viņa neatvairāmajam šarmam.

Trešdien Lauvai būs jābūt ekspertam personiskajos jautājumos! Visticamāk, kāds no radiniekiem vai draugiem viņam pastāstīs par savu attiecību problēmām. Lauva būs lielisks klausītājs, kurš smalki izjūt sarunu biedru. Pateicoties tam, Lauva trešdien viegli varēs iedziļināties citu cilvēku mīlas problēmu būtībā un sniegt praktiskus padomus.

Trešdiena Jaunavai būs lieliska diena! Viņai nedraud justies vientuļai, gluži pretēji, citi burtiski cīnīsies par viņas uzmanību. Varbūt dažādi cilvēki aicinās pavadīt vakaru viņu virtuālajā vai āra aktivitāšu kompānijā, un Jaunavai būs jāizlemj, kurš viņai ir interesantāks! Var teikt, ka trešdien Jaunava gūs gandarījumu no jebkuras komunikācijas ar cilvēkiem, pat ja tas notiks darba procesā. Īpaši spilgti viņa varēs parādīt savu individualitāti, darbojoties grupā - tāda šīs dienas iezīme!

Trešdien Jaunava un viņas mīļotais cilvēks varēs uzzināt ko jaunu, kas izgaismos viņu attiecības un parādīs kopīgo problēmu izcelsmi. Pieņemt šo informāciju var nebūt viegli, taču tas nav grūtāk kā akli maldīties tumsā. Jaunavai un viņas izredzētajam liktenis trešdien sniegs iespēju redzēt situāciju tādu, kāda tā ir, un tajā pašā laikā sniegs iespēju visu labot. Lai to izdarītu, viņiem jāiemācās darboties kopā, neslēpjot galvu smiltīs.

Trešdien Svari varēs izmantot savas iespējas, lai manipulētu ar apkārtējiem! Tās var būt gan tiešas spiediena metodes - piemēram, strīds, pavēles utt., gan slepenas aukliņas, kuras slepus raustot Svari iegūs viņiem nepieciešamo rezultātu. Galu galā Svari saņems to, pēc kā tiecas, taču tas prasīs tik daudz laika un pūļu, ka diez vai uzvara viņus ļoti iepriecinās.

Trešdien Svariem var būt vajadzīga mīļotā cilvēka palīdzība vai padoms, taču Svari, visticamāk, nebūs tam gatavi: viņi šaubīsies par saviem spēkiem. Attiecību jomā diena ietekmēs Svarus tā, ka viņiem būs grūti pieņemt jebkādus lēmumus un uzņemties atbildību par rezultātu. Neskatoties uz to, zvaigznes trešdien iesaka viņiem veikt trīs svarīgas lietas: 1. Saņemties. 2. Aizmirst par šaubām. 3. Rīkoties.

Trešdien, ja Skorpionam gaidāma diskusija vai nopietna saruna, viņam būs vieglāk nekā jebkad agrāk uzklausīt cita cilvēka viedokli. Skorpions pratīs paskatīties uz situāciju no oponenta skatupunkta, un strīdēties vairs nebūs nozīmes. Diena saasinās Skorpiona diplomātiskās spējas un dos viņam gudrību, sapratni un spēju iejusties. Tas nodrošinās panākumus diskusijās un jebkurā citā lietā, kurā svarīga prasme sarunāties.

Ja Skorpionam nesen bijušas grūtības attiecībās ar mīļoto cilvēku, trešdien ir iespēja visu labot. Pat ja runa ir par dziļām pretrunām vai briestošu šķiršanos, zvaigznes apgalvo, ka vēl viss nav zaudēts. Skorpions spēs pārvarēt jebkuru bezdibeni, ja vien to ļoti vēlēsies. Lai to izdarītu, pietiks, ka viņš trešdien ar atvērtu sirdi spers soli pretī partnerim. Pat ja tas būs ļoti mazs, bet patiess solis.

Trešdien Strēlnieka uzdevums būs palīdzēt apkārtējiem, īpaši tuviem cilvēkiem. Strēlniekam var pamosties vēlme būt lietas kursā pat mazākajiem notikumiem kāda cilvēka dzīvē, rūpēties par viņu un pasargāt. Ja šim cilvēkam ir problēmas, Strēlnieks spēs viņu pacietīgi uzklausīt, uzņemties psihoanalītiķa lomu un palīdzēt ar praktiskiem padomiem. Galvenais – lai rūpes nepārvērstos apsēstībā - tāpēc Strēlniekam trešdien vajadzēs nedaudz apvaldīt savu altruistisko impulsu.

Trešdien būs gandrīz neiespējami pretoties Strēlnieka romantiskajam šarmam! Viņš burtiski izstaros vieglumu un pozitīvismu par prieku visām pretējā dzimuma personām. Zvaigznes saka, ka nevajadzētu mēģināt ar spēku apslāpēt šo iekšējo gaismu, jo tas tāpat neizdosies. Strēlnieka harizma kā magnēts piesaistīs interesantus cilvēkus, un pastāv iespēja, ka šodienas labais garastāvoklis novedīs pie vētraina romāna.

Trešdien Mežāzis būs gatavs cīnīties, taču nebūs ar ko cīnīties: apkārtējie būs noskaņojušies piešķirt viņam uzvaru bez cīņas! Turklāt viņi ar prieku sekos Mežāzim, ja tikai viņš piedāvās kādu projektu, kas prasa kopīgus centienus. Jebkuros pasākumos ar lielu cilvēku skaitu Mežāzis trešdien jutīsies “zirgā”, un organizatora vai miera nesēja lomā viņam vienkārši nebūs līdzinieku!

Trešdien Mežāzis jebkurā situācijā varēs paļauties uz mīļoto cilvēku. Un tas ir brīnišķīgi, jo Mežāzis ne vienmēr vēlas būt neatkarīgs un spēcīgs. Cik patīkami dažreiz ir atbalstīties uz partnera pleca un paraudāt azotē! Trešdien Mežāzis var nešaubīties, ka partneris ir viņa pusē. Pat ja Mežāzis kļūdās, viņš var paļauties uz sapratni un atbalstu.

Trešdien zvaigznes iesaka Ūdensvīriem veltīt laiku problēmu risināšanai ar tuviniekiem - ja, protams, ir tādas problēmas. Tas būs ļoti efektīvi. Ja parasti tāds mēģinājums beidzas ar banālu ķildu un savstarpējām apsūdzībām, tad trešdien gan Ūdensvīrs, gan viņa tuvinieki noskaņoti saprasties. Mēģiniet uzsākt sirsnīgu sarunu - un būsiet pārsteigts, ka viņi to atbalstīs un vēl vairāk: labprāt paspers soli pretī un pat ne vienu soli vien.

Trešdien, ja Ūdensvīrs vēlas iegūt jaunu paziņu vai labi pavadīt laiku kopā ar savu mīļoto cilvēku, mazkustīgs dzīvesveids viņam nebūs piemērots! Zvaigznes iesaka viņam dažādot savu dzīvi ar fiziskām aktivitātēm. Slidošana, slēpošana, dejošana, fitness, skriešana vai vismaz staigāšana ātrā tempā - tas viss liek sirdij pukstēt straujāk un aktivizē Ūdensvīra dzīves sfēru, kas atbild par laimi un mīlestību.

Trešdien ikdienas darbos Zivis darboties kā autopilotā - tik veikli viņām veiksies parastās lietas! Taču komunicēšana ar cilvēkiem prasīs daudz laika un pūļu. Zivis trešdien ne tikai komunicēs, bet arī meklēs informāciju sarunās, klausīsies baumas un sekos līdzi notikumiem. Iespējams, ka kāds fakts vai baumas viņām iedos rokās trumpjus, ļaujot pavērst notikumu gaitu savā labā.

Trešdien Zivīm būs iespēja vēlreiz pārliecināties, ka viņu mīļotais cilvēks ir labs padomdevējs. Varbūt tā ir tāpēc, ka viņš Zivis saprot labāk kā neviens cits un vienmēr ir viņu pusē? Protams, nevajadzētu akli uzticēties partnera teiktajam, jo jebkurš cilvēks, pat vislabāko nodomu vadīts, var kļūdīties. Tomēr ir daudz iespēju, ka šodien saņemtais padoms būs noderīgs un spēs Zivīm palīdzēt.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!