Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:400, Did:0, useCase: 3


Labas kafijas pagatavošana - KAFO rokās!

Redakcija
Redakcija

Smaržīgas un gardas kafijas krūze no rīta – un diena var sākties. Nesteidzīga saruna labā kompānijā, baudot garšīgu kafiju ir vēl gardāka. Kafija nav tikai dzēriens, bet kaut kas vairāk. Tāpēc īsti kafijas profesionāļi no KAFO ar pietiekamu pieredzi kafijas pasaulē un Latvijas kafijas produktu tirgū parūpēsies gan par garšīgu, kvalitatīvas kafijas baudīšanu Jūsu mājās, kafejnīcā vai birojā, gan uzraudzīs to, lai kafijas pagatavošanas tehnika kalpotu ilgi un nesagādātu liekas raizes.

KAFO ir īsti kafijas profesionāļi ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Latvijas un Igaunijas kafijas tirgū, kas gādās, lai katra diena un biznesa saruna sāktos uz pareizās nots – ar pirmklasīgu kafijas tasi.

Lai pagatavotu tiešām labu kafiju, ir nepieciešamas kvalitatīvas izejvielas, piemēroti instrumenti un pareizās darba metodes. KAFO pasniedz visas trīs – vai faktiski vienu - labu kafiju.

Uzticiet sava kafijas automāta apkopi KAFO!

KAFO stāsts nebūtu pilnīgs bez rūpīga un uzticama servisa, kas parūpēsies, lai Jūsu kafijas dzīve ritētu bez raizēm.
Nav svarīgi, vai kafijas automāts ir Jūsu mājās, kafejnīcā vai birojā, skaidrs, ka jebkura kafijas automāta apkope ir ieguldījums ilgtermiņā. Veicot regulāru sava kafijas automāta apkopi, Jūs noteikti ietaupīsiet līdzekļus ilgtermiņā.

Pie KAFO meistariem kafijas automātu apkope būs ar garantiju, un kafijas pagatavošanas tehniskā puse nesagādās liekus pārsteigumus. KAFO meistari ir pieredzējuši profesionāļi, kas dara savu darbu ar vislielāko atbildību. Salabos, apkops, nomainīs detaļas, kas nokalpojušas, un atdos Jums kārtībā jebkuru kafijas tehniku, kuru būsiet nomājuši vai iegādājušies pie KAFO.

Kafijas automātu apkopes servisa meistariem varēsiet uzticēt tos kafijas automātus, kurus tirgo KAFO. Pavisam droši tiek veikta “Jura”, “Lavazza”, “La Cimbali”, “Melitta” un “Bravilor Bonamat” kafijas automātu apkope un labošana, kā arī KAFO servisa meistari veic to kafijas automātu apkopi un labošanu, kuriem ir pieejamas detaļas no ražotāja. Ar kafijas meistariem var sazināties, izmantojot kafo.lv vai piesakot meistaru klātienē Rīgā, Mūkusalas ielā 27, kafijas veikalā.

Uzticams serviss ir zelta vērts!

Veicot regulāru sava kafijas automāta apkopi, tas noteikti būs ietaupījums nākotnē, jo kafijas automāts kalpos ilgāk un būs Jūsu uzticamais palīgs labas kafijas pagatavošanā.

Saglabājiet šo nemainīgi labo kvalitāti, regulāri kopjot savu kafijas automātu. Uzticams serviss ir zelta vērts.
KAFO – kafija, tehnika, serviss un apmācības. Meklējiet sava kafijas automāta kafo.lv un Jūsu ikdiena kafijas pasaulē būs