Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:400, Did:0, useCase: 3


Interesanti virtuves rīki, kas noderēs ikvienai saimniecei

Redakcija
Redakcija

Pateicoties straujai tehnoloģiju attīstībai, arī virtuvē parādās arvien vairāk dažādu rīku, kas pamatīgi atvieglo ikdienu, kā arī padara gatavošanas procesu patīkamāku. Šajā rakstā esam apkopojuši interesantus virtuves rīkus, kas noderēs ikvienai saimniecei - iespējams, arī Jums!

Ābolu griezējs

Kas gan var būt labāks par veselīgu našķi? Pateicoties ābolu griezējam, Jums vairs nebūs jāmokās, lai ar nazi izgrieztu ābola serdi un atbrīvotos no cietām daļiņām. Paņemiet ābolu, uzlieciet tam pa virsu griezēju, centrējot uz serdi, un gatavs - āboli sagriezti skaistās šķēlītēs!

Dārzeņu griezējs

Sacepumos, zupās, pankūkās, sautējumos… Dārzeņi ir svarīga ikvienas maltītes sastāvdaļa, un tos var izmantot daudz un dažādos veidos katra gaumei. Dārzeņu griezējs ir lielisks palīgs, kas palīdzēs iecienītākos ēdienus pagatavot ātrāk - atliek vien izvēlēties tīkamāko dārzeņu formu!

Silikona maisiņš

Ja virtuvē mēdzat būt bieži, visticamāk, esat lietas kursā par silikona formiņām dažādu kulinārijas labumu cepšanai, taču, vai zinājāt, ka ir arī speciāls silikona maisiņš, kas palīdzēs pagatavot gardu maltīti bez eļļas? Silikona maisiņš ir ātrs un vienkāršs veids, kā pagatavot veselīgàku maltīti - pārtika tiek pagatavota savā sulā, tādējādi saglabājot vērtīgās uzturvielas un vitamīnus.

Sīpolu smalcinātājs

Vairums cilvēku gatavošanas laikā atsakās no sīpoliem, jo tos griežot sāp acis un birst asaras. Vairs nekādu asaru - palīdzēs sīpolu smalcinātājs! Principā tas darbojas tāpat kā kartupeļu griezējs, novietojiet sīpolu virs asmeņiem un gatavs!

Trauku žāvēšanas paklājiņš

Iespējams, Jums patīk gatavot, taču nevienam nepatīk pēc gardas maltītes kopt netīro trauku kaudzes. Trauku žāvēšanas paklājiņš ir lielisks palīgs, kas ļauj ietaupīt laiku - tā vietā, lai katru trauku uzmanīgi noslaucītu ar dvieli vai lupatu, novietojiet to uz speciālā paklājiņa, kur tas nožūs, neradot nepatīkamus aromātus. Pēc nožūšanas trauki atkal ir gatavi lietošanai!

Tējas maisiņu turētājs

Šis mazais, taču tajā pašā laikā funkcionālais rīks var pamatīgi atvieglot tèjas pagatavošanas procesu - turētājs paredzēts novietošanai uz krūzītes malas, lai dzērienā nepeldētu tējas gabaliņi, kā arī, lai Jūs varētu pagatavot tēju sev vēlamajā stiprumā. Vienkàrši, taču ģeniāli!

Augļu un dārzeņu mizotājs

Gatavošanas procesā visvairāk laika mēdz prasīt augļu un/vai dārzeņu mizošana - uzticiet šo pienākumu mizotājam! Pāris sekunžu laikā tas spēj atbrīvoties no ikvienas mizas, nomizojot un tajā pašā laikā nesaspiežot pat tomātu. Šī ierīce ne tikai atvieglo ikdienu, bet ļauj augļus un dārzeņus izmantot maksimāli, jo vairs nav jāuztraucas par biezajām mizām, kuras mēdz pamatīgi samazināt augļu un dārzeņu apjomu.

Dekoratīvā spirālveida griezējs

Ikvienam ir svarīgi, lai maltīte būtu gan garda, gan vizuāli pievilcīga – kurš gan vēlēsies baudīt matīti, kura sākotnēji nav piesaistījusi ar acīm? Dekoratīvā spirālveida griezējs ir lielisks palīgs, lai gluži vienkārši sagrieztu dārzeņus, izveidotu dažādas dekorācijas vai pat pagatavotu dārzeņu makaronus. Pamēģiniet pagatavot kaut ko ierastu neierastā formā – tā būs ļoti interesanta pieredze!

Olu dzeltenumu atdalītājs

Ikvienai, pat pašai pieredzējušākai saimniecei, atdalot olas dzeltenumu, gadījies kļūdīties. Izmantojot olu dzeltenumu atdalītāju, nenāksies lauzt galvu par to, vai dzeltenums nav iekļuvis pie baltuma un kulinārijas meistarstiķis izdosies, kā plānots.

Interneta veikalā 220.lv pieejams viss, kas īstai saimniecei nepieciešams – plašā klāstā gan dažādi virtuves piederumi, gan lielā un mazā sadzīves tehnika virtuvei, tai skaitā popkorna aparāts. Apskatiet piedāvājumu un pārsteidziet savus mīļos ar jaunām garšām!