Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Viss par kosmētikas otiņām. Atrodi savu otiņu

Redakcija
Redakcija

Otiņu iegādes izvēli nosaka tas, kādu kosmētiku sieviete lieto ikdienā. Lai izvēlētos piemērotāko, jāzina kādam nolūkam katra no tām ir paredzēta.

Ja kādam šķiet, ka nav ne mazākās nozīmes otiņai, kāda tiek izmantota grima uzklāšanai, tad tas ir maldinošs uzskats, jo piemērota otiņa lielā mērā ietekmē grima galarezultātu. Ne jau velti profesionāli grimētāji izmanto tikai kvalitatīvi izstrādātas kosmētikas otiņas.
No dabīgiem materiāliem ražotas otiņas parasti ir dārgākas, taču grima uzklāšanas procesā šī izvēle attaisnojas. Ar tām ir daudz parocīgāk izveidot smalkas līnijas. Izmantojot dabīgo saru otiņu, var panākt vienmērīgāku pūdera uzklāšanu.
Ja otiņa tiek lietota ikdienā, to regulāri jātīra, reizi nedēļā izmazgājot remdenā ūdenī. Var izmantot arī nedaudz šampūna ( ziepes nav ieteicamas ), taču pēc tam otiņu rūpīgi jāizskalo, jāizpurina liekais ūdens un jāizžāvē, neizmantojot nedz fēnus, nedz apsildāmos radiatorus. Otiņas, ko izmanto lūpu krāsas uzklāšanai, var tīrīt septiņdesmitprocentīgā spirtā.

Dažādu formu otiņu piemērotība:

1) Tieva un smaila otiņa paredzēta smalkas acu līnijas iezīmēšanai.

2) Ieapaļu un plānu otiņu izmanto smalku līniju veidošanai ar pūderveida acu ēnām.

3) Neliela slīpi nogriezta mīksta otiņa domāta acu ēnu uzklāšanai zem uzacīm, bet slīpi nogriezta cieta otiņa - uzacu koriģēšanai.

4) Otiņa ar noapaļotu galu būs lietderīga maigas pārejas veidošanai ar pūderveida un krēmveida acu ēnām.

5) Taisna saru otiņa labi kalpos ātrai pederveida acu ēnu uzklāšanai pa visu plakstiņu.

6) Iepaļas formas aplikators izmantojams tonēšanai un krēmveida acu ēnu uzklāšanai.

7) Aplikators ar smailu galiņu piemērots acu kontūrlīniju pludināšanai.

8) Liela un ieapaļa otiņa lieliski kalpos birstošā pūdera uzklāšanai. To var izmantot sejas, kakla, plecu daļas un dekoltē pūderēšanai.

9) Ar ovālu, vidēji lielu otiņu var uzklāt vieglu pūderveida vaigu sārtumu.

10) Slīpi nogriezta otiņa ir labi piemērota noturīgākai pūderveida vaigu sārtuma uzklāšanai, ko nereti izmanto ne vien uz vaigu kauliem, bet arī deniņiem un plakstiņiem.

11) Otiņu, kas pēc saru formas atgādina vedekli, izmanto pūderveida acu ēnu palieku notīrīšanai, kas bieži vien pēc grima uzlikšanas paliek uz vaigiem.

12) Lūpu kontūru iezīmēšanai var izmantot otiņu ar smailu galu.

13) Ieapaļa un stingra otiņa paredzēta lūpu krāsas uzklāšanai.

Ieskaties! Noderīgi!

Apgāgā Zvaigzne ABC izdotā grāmata “Meikaps 10 minūtēs” ir Borisa Entrupa trešā grāmata.
Grāmatā ir
• detalizēta informācija par meikapa veidošanas galvenajiem paņēmieniem, produktiem un instrumentiem,
• Borisa Entrupa padomi, kā ar savu sejas tipu izskatīties vislabāk.

50 atšķirīgu grima modeļu tapšana ir izskaidrota soli pa solim, lai ikviena sieviete 10 minūtēs spētu izveidot sev piemērotu meikapu.

Boriss Entrups ir Vācijā populārākais vizāžists un ekskluzīvais Maybelline modeļu grima mākslinieks. Kā skaistuma eksperts viņš sadarbojas ar daudziem starptautiskiem uzņēmumiem, gatavojot meitenes fotosesijām, TV šoviem un modes skatēm.
Viņa klienti ir arī prominentas personas, kurām viņš palīdz veidot vizuālo tēlu.