Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


4 lietas, kas jāzina pirms krūšu palielināšanas

Redakcija
Redakcija

Pirms krūšu palielināšanas operācijas ir svarīgi saprast, ka šis ir nopietns medicīniskais process, kuram ir pozitīvi, bet var parādīties arī negatīvi aspekti. Pirms operācijas ieplānošanas būtu rūpīgi jāizpēta iespējamās komplikācijas un citi riski saistībā ar šī svarīgā lēmuma pieņemšanu.

Ne vienmēr iecerētais ir sasniedzams

Pacientam ir jābūt reālistiskām cerībām un jāsaprot, kā operācija izmainīs ķermeņa izskatu, jo ne vienmēr iecerētās vēlmes ir sasniedzamas. Svarīgi saprast, ka rezultāti var atšķirties atkarībā no ķermeņa individuālajām īpašībām, ķermeņa tipa un operācijas veikšanas tehnikas. Jau iepriekš svarīgi ir izrunāt ar ķirurgu implanta formu, materiālu un operācijas veidu, kas būtiski ietekmē gala rezultāta izskatu.

Iespējamās komplikācijas

Nepieciešams pilnībā saprast operācijas riskus un iespējamās komplikācijas krūšu palielināšanai. Piemēram, var rasties asinsizplūdumi, izmaiņas krūšu un krūtsgalu jūtībā, rētaudu veidošanās ap implantu, kas var manīt tā formu, vai pat infekcijas, kas var ietekmēt ne tikai ārējo izskatu, bet arī veselību, tādēļ ļoti svarīgi ivēlēties kvalificētu un profesionālu klīniku. Tomēr pacientam ir jābūt gatavam uzņemties šos riskus un izprast to iespējamību.

Implanti nav mūžīgi

Jāapzinās, ka krūšu palielināšanas operācija nav mūžīga un atsevišķos gadījumos ir nepieciešamas papildus operācijas. Protams, tas ir atkarīgs no individuāliem apstākļiem un pacienta vēlmēm, kā arī implantu novietojums var mainīties pēc grūtniecības. Mūsdienās lielākā daļa pacientu implantus lieto ilgāk par 20 gadiem. Ir svarīgi ņemt vērā, ka krūšu implantiem nav noteikta termiņa, bet tos neuzskata par mūžīgiem.

Ļoti svarīgs aspekts veiksmīgai operācijai - uzticams ķirurgs

Visbeidzot, ir svarīgi meklēt kvalificētu un pieredzējušu plastiskās ķirurģijas speciālistu, kas ir sertificēts un atzīts ķirurgs. Pacientam ir jāveic rūpīga izpēte un noteikti jāaiziet uz vairākām konsultācijām ar dažādiem ķirurgiem. Tikai ar labu, pieredzējušu ārstu un pacienta izpratni, un gatavību darboties kopā var panākt veiksmīgu iznākumu un nodrošināt vēlamo rezultātu pēc operācijas.

Pirms lēmuma pieņemšanas par krūšu palielināšanas operāciju, pacientam ir jāizprot visi ar to saistītie aspekti, jābūt gatavam uzņemties riskus un jāatrod kvalificēts un uzticams ķirurgs, lai tiktu sasniegts vislabākais iespējamais rezultāts. Krūšu palielināšanas operācija, kā jebkura cita operācija, ir komplicēts process, kas būtu rūpīgi jāapsver gan idividuāli, gan konsultācijās ar speciālistu.