Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Brīnumlīdzeklis jūtīgai ādai jeb kā es atbrīvojos no apsārtumiem uz sejas

Redakcija
Redakcija

Man no dabas ir dota laba āda, tāpēc līdz kādam noteiktam brīdim redzamu problēmu nebija. Kad manām vienaudzēm sāka parādīties pirmās grumbiņas, kas nodeva viņu patieso vecumu, mani uzskatīja par 8-10 gadiem jaunāku, nekā biju patiesībā. Tādos brīžos jutos laimīga, jauna un skaista. Taču dzīve pilsētā, un sevišķi tādā lielpilsētā kā Rīga, neizbēgami atstāj nelabvēlīgu iespaidu uz ādu. Mūžīgā steiga, stresi, pārpūle.... tā visa rezultātā man uz sejas pēkšņi sāka parādīties nepatīkami apsārtumi (iekaisumi). Sievietei, kas pieradusi vienmēr labi izskatīties, tas ir kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Protams, tas mainīja visu manu pierasto dzīves ritmu, tai skaitā kosmētikas lietošanu. Iepriekšējā vairs nederēja, jo izsauca kairinājumu, bet jaunu arī nebija viegli piemeklēt.

Izmēģināju daudz un dažādu firmu ražojumus, taču rezultātā ādas stāvoklis tikai pasliktinājās. Tad uz kādu laiku pārstāju kosmētiku lietot vispār, taču arī tas nav risinājums- jutu, ka mana āda sāk izskatīties pelēka un tāda kā savītusi. Bija skaidrs, ka tai trūkst mitruma. Mēģināju dzert pēc iespējas vairāk ūdeni, taču tas neko nemainīja- ādai bija nepieciesama papildus mitrināšana. Vārdu sakot, biju nelaimīga un nezināju ko darīt. Atkal tērēt līdzekļus brīnuma meklējumos? Tam īsti nebiju gatava.

Un tad kādu dienu man kolēģe piedāvāja izmēģināt Anna Lotan krēmu ALODEM Delicate Moisturizer, kas paredzēts jūtīgai, kuperozai, mitrumu zaudējušai kombinēta tipa ādai. Pie kam viņa ar lielu pārliecību apgalvoja, ka šis krēms ir tieši tas, ko es meklēju. Ja jau tāda uzstājība, nolēmu, ka mēģināts nav zaudēts.

Painteresējoties tuvāk par Anna Lotan kosmētiku noskaidroju, ka tā ir viena no lielākajām Izraēlas kosmētikas firmām (un arī viena no pasaulē atzītākajām profesionāļu vidū), kas dibināta pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados. Šīs markas kosmētikas līnija apvieno sevī aktīvās dabas vielas un jaunākos zinātnes atklājumus kosmetoloģijā. Pēc savas iedarbības kosmētika nav agresīva, kas man sevišķi patika pēc pēdējiem eksperimentiem, bet piemērota saudzīgai kopšanai. Pie kam- dabīga kosmētika, tātad vēl viens pluss.

Kam domāta ALODEM sērija

- ādas sagatavošanai un tās atjaunošanai pēc ķīmiskajiem pīlingiem;
- ādas atjaunošanai pēc dermabrāzijas, fototermolīzes, lāzerterapijas, plazmoterapijas;
- pastāvīgai ikdienas lietošanai jūtīgai, kuperozai ādai.

Kā zināms, ikdienas ādas kopšana sastāv no trīs soļiem

- attīrīšanas (maigs pieniņš),
- atsvaidzināšanas (toniks),
- mitrināšanas (Anna Lotan Alodem Delicate Mosturizer).

Anna Lotan Alodem Delicate Mosturizer domāts trauslai, plānai, jūtīgai ādai ar noslieci uz apsārtumu (kuperozai ādai).
Krēms bagāts ar alvejas, fenheļa, piparmētras, apiņu, kumelīšu, pelašķu, āmuļa, aļģu un citiem vērtīgiem augu ekstraktiem, kuru darbības rezultātā āda pēc krēma lietošanas kļūst zīdaini gluda. Daži no krēmā esošajiem komponetiem darbojas nomierinoši, citi mitrinoši un mīkstinoši, vēl citi strādā kā efektīvi antioksidanti.

Anna Lotan Alodem Delicate Mosturizer krēma sastāvs

Water, Aloe Barbadensis leaf juice (Аlveja), Caprylic\Capric Triglyceride (sniedz ādai maiguma sajūtu),Cetyl Alcohol, Sorbitol, Glyceryl Stearate, Cetyl Phospahate, Plukenetia Volubilis Seed oil, Alcohol, Sodium Polyacrylate, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract (fenhelis), Humulus Lupulus (Hops) Extract (apiņi), Melissa Officianalis Leaf Extract (melisa), Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (kumelīte), Achillea (Yarrow) Millefolium Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Capryl Glycol, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin, Sodium Phytat, Fragrance, Beta-Sitosterol, Squalen, Hydrogenated Polydecene, Dunaliella Salina Extract .

Mani secinājumi:

- patīkami maiga un viegla tekstūra (ideāli piemērota lietošanai jebkurā gadalaikā),
- hermētisks flakons ar ērtu dozatoru,
- viegli klājas,
- ātri iesūcas ādā, atstājot patīkamu sajūtu,
- ļoti patīkams neuzbāzīgs aromāts, nedaudz atgādina zaļās tējas aromātu.

Ja arī jums ir līdzīgas problēmas, dodieties uz Anna Lotan veikalu, kas atrodas Rīgā, Rūpniecības ielā 5.

Novēlu jums visām vienmēr būt jaunām un skaistām.

Viktorija. K.