Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Sejas ādas kopšana vasarā

Redakcija
Redakcija

Mēs visi mīlam siltumu un sauli- pateicoties saules stariem mūsu āda iegūst skaistu iedeguma toni. Saules ietekmē mēs kļūstam dzīvespriecīgāki un optimistiskāki. Tomēr tieši saules stari ir tie, kas nodara reālu kaitējumu mūsu ādai- ilgstoši iedarbojoties uz ādu, tā zaudē elastību, kļūst sausa un ātrāk noveco. Rodas neglīti pigmentācijas plankumi, grumbas, kā arī pieaug risks saslimt ar dažādām ādas slimībām. Lai tā nenotiktu, jau savlaicīgi jāparūpējas par ādas aizsardzību, lietojot atbilstošus kosmētikas līdzekļus.

1. Parūpējieties par regulāru un rūpīgu ādas attīrīšanu

Vasarā ādas attīrīšana ir īpaši svarīga. Visas dienas garumā uz ādas sakrājas dažādi netīrumi un mikrobi, kas veicina pūtīšu rašanos, bet pārragojušās ādas šūnas aizsprosto poras. Rūpīga ādas attīrīšana (no rīta un vakarā) salikumā ar atsvaidzinošu toniku un maigu pīlinga krēmu vai skrubi (vienu reizi nedēļā) dos jums ideāli tīru un gludu ādu.
Iesakām izmēģināt Organix cosmetix piedāvātos ekoloģiski tīros un efetīvos sejas kopšanas līdzekļus, kuru ražošanā tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes izejvielas. Alvejas sejas mazgāšanas līdzeklis dziļi attīra ādu, nesausinot to. Āda kļūst tīra, svaiga un zīdaina.
Savukārt, pīlinga maska ir ļoti maiga, ar dubultu iedarbību – gan palīdz atdalīties atmirušām ādas šūnām, gan uzlabo ādas stāvokli (padara ādu veselīgāku un elastīgāku, neļaujot ādai zaudēt mitrumu).



2. Tonizējiet sejas ādu

Toniks pabeidz sejas tīrīšanas procedūru, sašaurina poras, uzlabo ādas stāvokli, atsvaidzina to un padara starojošu.
Organix Cosmetix alvejas tonika sastāvā ir vairāk nekā 50% ir savvaļas alvejas lapu sulas, ko papildina Nectapuri (ar antioksidatīvām un antibakteriālām spējām), un izops – spēcīgs antiseptiķis ar antioksidatīvām un pretiekaisuma spējām.
Savukārt, skaistuma institūta Liora piedāvātais Tonic Rose S.Mahler ziedu ūdens komplekss mīkstina ādu, samazina sausuma un savilkuma sajūtu, iekaisumus. Rozes un verbēnas ekstrakts nomierina un mazina jutīgas ādas pazīmes, sorbitols mitrina ādu, tā kļūst maiga un elastīga.



3. Aizsargājiet ādu pret pigmentāciju

Spilgta vasaras saule veicina pigmentācijas plankumu rašanos. Īpaši augstam riskam ir pakļauta gaiša āda, kuras aizsardzībai labi noderēs izlīdzinošs un balinošs krēms ar augstu SPF. Iesakām izmēģināt Oriflame piedāvāto Even Out dienas krēmu ar SPF 20 un Even Out serumu, kas izlīdzina ādas toni un novērš turpmākās pigmentācijas rašanos.



4. Mitriniet ādu katru dienu

Vasarā mūsu ādai nepieciešama pastiprināta mmitrināšana, lai saulesstaru kaitīgā ietekme nerastos sīkas krunciņas un citi ādas bojājumi. Mēs iesakām Biocosmetic visiem ādas tipiem domāto īpaši aktīvas iedarbības krēmu, kas mitrina ādu un atjauno tās elastību. Krēms pasargā ādu no oksidatīvā stresa un alerģiskām reakcijām, kas var rasties UV starojuma ietekmē, kā arī nNomierinoši iedarbojas uz iekaisušu ādu.



5. Nobriedušai ādai nepieciešama kompleksa kopšana

Nobriedušai un sausai ādai vasarā ir vajadzīga kompleksa kopšana, kas ietver mitrināšanu, barošanu un atjaunošanu. Unikālā Time Reveresing in Tense formula to pilnībā nodrošina, turklāt papildus satur astaksantīnu. Tas ir ļoti spēcīgs antioksidants, kas efektīvi aizsargā ādu no saules kaitīgās iedarbības.
Nakts krēms palīdz atjaunot nobriedušu ādu nakts laikā, aizsargā ādas šūnas pret brīvo radikāļu iedarbību un paaugstina dermas struktūras blīvumu, stimulējot ādai būtisko komponentu sintēzi.



6. Neaizmirstiet par rūpīgi pārdomātu acu zonas un lūpu kopšanu

Āda ap acīm- tā ir pati maigākā, plānākā un sausākā sejas ādas zona, kas parasti pirmā cieš no saules stariem. Tieši ap acīm parādās pirmās krunciņas, sauktas par "vārnu kājiņām". Tomēr pie rūpīgas kopšanas ādu ap acīm ilgi var saglabāt jaunavīgi maigu un gludu.
Skaistuma institūtā Liora nopērkams aktīvs atjauninošs Bernard Cassière serums, kas paredzēts gan plakstiņu, gan lūpu ādas kopšanai. Pateicoties dabiskam rudzupuķu ekstraktam, serums ātri un efektīvi sniedz komforta sajūtu un padara ādu ap acīm un lūpām maigu.
Nobriedušai ādai Liora piedāvā apburošas zīdainas tekstūras krēmu "Cretan Diet", kas baro, mitrina un nostiprina maigo plakstiņu ādu.



7. Aizsargājiet sejas ādu no UV stariem

Katru reizi pirms sauļošanās nepieciešams uzklāt sejai aizsargājošu krēmu ar pietiekami augstu aizsardzības faktoru. Jo gaišāka un jūtīgāka āda, jo augstāks SPF nepieciešams. Mēs gribētu ieteikt skaistuma institūtā Liora nopērkamo S.Mahler sauļošanās krēmu sejai ar AA3D kompleksu. 3-D pretnovecošanas komplekss palīdz novērst fotonovecošanu (grumbiņas, elastības zudumu, aizsargā no saules apdegumiem), pastiprinot ādas dabīgās aizsargspējas. UVA-UVB filtru kombinācija (26% minerālo un organisko filtru) nodrošina efektīvu aizsardzību pret dažādu tipu UV stariem. Ūdensnoturīga un intensīvi mitrinoša formula.



8. Atjaunojiet ādu pēc sauļošanās

Pēc ilgstošas uzturēšanās saulē ļoti būtiski palīdzēt ādai atjaunoties, tādējādi novēršot tās priekšlaicīgu novecošanos. Skaistuma institūtā Liora nopērkams iedarbības Sothys krēms, kas mīkstina, mitrina un nomierina ādu pēc UV negatīvās iedarbības, efektīvi atjaunot bojātās šūnas.



9. Lietojiet paštonējošos līdzekļus

Kāpēc gan pakļaut ādu saules kaitīgajai iedarbībai stundām ilgi, lai tikai iegūtu vasaras iedegumu? Zeltainu iedeguma toni var iegūt arī lietojot paštonējošos līdzekļus. Pie kam tiie saudzē ādu. Oriflame produktu klāstā atrodams brīnišķīgs paštonējošs Sol Golden krēms sejai, kas vienmērīgi klājas un dāvā ādai vienmērīgu un dabīgu saules iedeguma toni dažu stundu laikā pēc uzklāšanas.



     [+] [-]

, 2011-07-19 10:42, pirms 13 gadiem
Vai tiešām tas paštonējošais Orifleimam ir tik labs? Vai ir kāds, kas lietojis un zina? Parasti esmu iegrābusies, kas atstāj pleķus vai svītras, tāpēc baidos pirkt atkal, lai pēc tam izmestu laukā un vēl mocītos ar briesmīgu izskatu.

     [+] [-]

, 2011-07-19 15:25, pirms 13 gadiem
Man šķiet, ka paštonējošie līdzekļi ir pareizi jāieziež, lai dabūtu kaut kādu efektu, bet pašai līdz šim tas vēl nav izdevies.

     [+] [-]

, 2011-07-20 00:19, pirms 13 gadiem
paldies par ieteikumiem, noderīgi.

     [+] [-]

, 2012-06-14 12:54, pirms 12 gadiem
Reklāmraksts
Vasarā un paštonējošo līdzekli
Tapat āda jāattīra un jātonizē katru vakaru.