Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Skaista figūra bez plastiskām operācijām un mokošām fiziskām nodarbībām

Redakcija
Redakcija

Unikālās aparatūras MYA procedūras mēdz saukt par fitnesu sliņķiem. Es gan īsti nepiekrītu šim apgalvojumam. Izmantot MYA procesdūras mums bieži vien liek ne jau slinkums; ir milzum daudz dažādu citu iemeslu, kuru dēļ apmeklēt sporta zāli ir neiespējami. Piemēram, laika trūkums. Vai kāda slimība, kuras dēļ aizliegta fiziska slodze. Bet dažiem tā ir vienkārša nepatika pret kolektīvu lēkāšanu. Lai arī kāds būtu iemesls, arī jums ir iespēja labi izskatīties un vēl labāk justies. Tieši tam ir domāta MYA. Personīgi man tā palīdz saglabāt ne tikai figūru, bet arī laiku un dvēseles līdzsvaru. Pēc MYA procedūrām es burtiski "lidoju".

Kā apgalvo psihologi, visam, ko tu dzīvē dari, jābūt darītam ar prieku. Un par cik man ir ļoti tuva šāda koncepcija, tad es arī cenšos pie tās turēties. Bet, ja kaut kas nepatīk, vienmēr mēģinu visu izanalizēt un atrast šīs nepatikas iemeslu. Un, ziniet, kāds visbiežāk ir iemesls? Ar nepatīkamo ir saistītas lietas, kas atbilst pieņemtiem stereotipiem vai uzspiestiem viedokļiem.

Nu, piemēram, šodien tiek uzskatīts, ka nodarboties ar fitnesu katram ir pilnīgi nepieciešami un gandrīz vai obligāti. Ja tādējādi tiek realizēta jūsu mīlestība pret kustību, tas ir brīnišķīgi. Taču, piekrītiet, tā notiek ne vienmēr. Ļoti bieži sporta zāles abonements tiek nopirkts tāpēc, ka tā vajag, tā teikt- prestižam. Vai arī pateicoties masu histērijai, kas izraisās ap plakanu vēderu un slaidu vidukļu vajadzību. Bet kas iznāk rezultātā? Viss, kas iesākts ar labiem nodomiem, pārvēršas par piespiedu darbu ar visiem no tā izrietošajiem mīnusiem.

Padomājiet, vai jums vajadzīgi šie mokošie treniņi, kas nelabvēlīgi ietekmē gan jūsu psihi, gan garastāvokli? Varbūt tad labāk slidojiet, dejojiet vai vienkārši vairāk staigājiet? Kas nu kuram vairāk patīk un sirdij tuvāks. Dariet kaut ko tādu, kas jums sagādā prieku. Un tad gan veselību saglabāsiet, gan nervus nebojāsiet, un arī labs garastāvoklis garantēts! Bet rūpes par muskuļu korseti, plakanu vēderu un skaistiem gurniem atstājiet MYA ziņā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pateicoties šai gudrajai sistēmai, viss notiks daudz ātrāk un labāk.

Iepazīsimies tuvāk- MYA.

MYA ir neaizvietojams palīgs divos būtiskos gadījumos. Pirmais, ja pamanāt, ka jūsu mīļotais vīrietis skatās jums tieši acīs, un ar šausmām saprotat, ka jūsu augums pārstājis būt ideāls. Otrais- ja jūs atklājat, ka jūsu mīļākā kleita vairs nelien mugurā vai izskatās kā ar mokām uzstiepta. Abos gadījumos skaidrs, ka ar liekajiem kilogramiem kaut kas jādara, un jādara nekavējoties! Turklāt, jau tūlīt, tūlīt sāksies pludmales sezona un jūs taču negribat, lai uzvelkot peldkostīmu, jums rastos nepārvarami sevis noniecināšanas kompleksi.

Tāpēc iegaumējiet:

MYA- tā ir aparatūra, kas atrisisna visas mūsdienu skaistumkopšanas centra problēmas
MYA- tās ir 4 fitnesa nodarbības vienas procedūras laikā,
MYA- tas ir muskuļu tonuss
MYA- tā ir drenāža un cīņa ar fibrozo celulītu un limfatisko asins sastrēgumu
MYA- tā ir cīņa ar liekajiem zemādas taukiem
MYA- tas ir slaids viduklis un skaists augums
MYA- tā ir tvirta un stingra āda
MYA- tas ir stabils un noturīgs galarezultāts,
MYA- tā ir atpūta un labs garastāvoklis

Un beigu beigās es gribu teikt, ka MYA ir arī augstāka sievietes pašapziņa. Personīgi es pēc izietā kursa esmu atbrīvojusies no 15 liekajiem kilogramiem, ieguvusi izteikti slaidu vidukli un tikusi vaļā no celulīta. Arī veselības problēmas, kuras pirms tam mani nomocīja, kaut kur izzudušas. Beidzot varu uzvilkt mugurā skaistas drēbes un nebaidīties arī no tuvojošās pludmales sezonas, jo zinu- tagad ar mani viss ir kārtībā! Ja jau pat vīrieši uz ielas sākuši atskatīties!
Vienvārdsakot, esmu bezgala priecīga, ka nolēmu izmēģināt MYA procedūras. Iesaku arī jums šīs brīnumainās pārvērtības un apgalvoju- nenožēlosiet!

Viena procedūra maksā tikai 24 Ls (jūs tacu piekritīsiet, ka tas nav daudz savam izskatam un labsajūtai).
Taču, ja iegādāsieties abonementu piecām reizēm, katra procedūra maksās tikai 22 LVL. Gribat vēl lētāk? Tad variet iegādāties abonementu 10 reizēm un par katru procedūru maksāt tikai 20 Ls.

MYA procedūras pieejamas tikai vienā vietā Latvijā- Rīgā, Bruņinieku ielā 20, SIA Bowarin centrā, tālrunis: 67704935 vai 29489427

Raksta autore Iveta Apškrūma