Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Garra Rufa zivju SPA ar mikropīlingu jeb zivju terapija

Redakcija
Redakcija

Pēc aukstās un bargās ziemas beidzot pienācis pavasaris un mēs, epadomi.lv sievietes, devāmies skaistumkopšanas procedūru meklējumos, kas palīdzētu atbrīvoties no pavasara noguruma, kā arī atbrīvot ķermeni no atmirušajām ādas šūnām. Un atradām unikālu procedūru, ko dāvājusi mums pati Māte Daba. Tās nosaukums ir "Zivju SPA" (taču to var saukt arī par zivju pīlingu, zivju terapiju vai zivju pedikīru (manikīru)). Procedūra unikāla ar to, ka pīlingu veic nevis cilvēks, bet gan mazas, pāris centimetrus garas zivtiņas ar latīnisko nosaukumu Garra Rufa. Sajūtas brīnumjaukas un procedūras iedarbība tik fantastiska, ka nolēmām par to pastāstīt arī citiem.

Procedūras norise:
Pēc laipnas sagaidīšanas, uzzinājām, ka salonā iespējams veikt kāju vai visa ķermeņa pīlingu. Tā kā pirmo reizi saskārāmies ar zivju SPA (nedaudz nomāca arī nedrošības sajūta), izvēlējāmies veikt kāju pīlingu. Mums tika izsniegtas čībiņas un siltas mitrās salvetes kāju apslaucīšanai. Tas nepieciešams ne tikai higiēnas nolūkos, bat arī, lai attīrītu kājas no dažādiem kosmētikas līdzekļiem, kas, izrādās, mazajām radībiņām var nopietni kaitēt. Pēc tam mēs tikām apsēdinātas ērtos speciāli šai procedūrai izgatavotos dīvāniņos un iemērcām kājas akvārijiem līdzīgos ūdens rezervuāros, kas piestiprināti pie dīvānu pamatnes. Salonā ir divi šādi kāju pīlingam paredzēti rezervuāri (katrā ir vieta divu apmeklētāju kājām, tāpēc to ļoti labi var izmantot pāri) un, kā noskaidrojām, katrā no tiem mīt apmēram 500 Garra Rufa zivtiņas.

Tiklīdz kājas ūdenī, mazās kosmētiķes sāk savu darbu, ar lūpiņām attīrot mūsu kājas no pārragojušās ādas virskārtas.

Video:



Procedūras rezultāts:
Procedūrai atvēlētais laiks paskrēja nemanot- jutāmies gaidītas, mīlētas un īpašas. Pēc gardas tējas un kafijas nobaudīšanas, pēc interesantiem stāstiem un nostāstiem par mazajām brīnumdarēm, pēc veiktā pīlinga un mikromasāžas, kas uzlabo asinsriti, pilnīgai relaksācijai mums vēl tika piedāvāta pēdu masāža ar šķidro parafīnu, ko nu jau veica profesionāla kosmētiķe. Protams, piekritām. Un jāsaka, ka nenožēlojām. Masieres maigās, bet pārliecinošās roku kustības bija kā burvīgs nobeiguma akords kāju labsajūtai. Pēc procedūrām kāju āda bija kļuvusi tik maiga kā zīdainim. Redzami atšķīrās pārējā ķermeņa daļa, kas pīlingam netika pakļauta un mēs sapratām, ka nākamajā reizē izmēģināsim pilnu ķermeņa pīlingu. Jo tas ir tā vērts!

Video:



Procedūras drošība:
Jāpiebilst, ka procedūra ir pilnībā nesāpīga un droša- ādas knibināšanu zivtiņas veic ar lūpiņām, tāpēc tiek izslēgti kodumi, mikro traumas un citi ādas bojājumi. Kā izteicās salona darbiniece Kristīne- tas ir kā tūkstošiem skūpstu uz tavām kājām.
Arī par infekciju iekļūšanu ādā nav jāuztraucas- tīru vidi gan zivtiņām gan klientiem nodrošina mehāniskais filtrs, divi bioloģiskie filtri un UV filtrs, tie stundas laikā spēj attīrīt 8 līdz 10 reizes vairāk ūdens, nekā ir rezervuārā.
Pie kam, cilvēkiem ar vaļējām brūcēm vai kāju sēnītēm procedūru neveic.

Procedūras ārstnieciskais efekts:
Izrādās, ka daudzās pasaules valstīs Garra Rufa zivtiņas veiksmīgi tiek izmantotas psoriāzes, ekzēmas un citu nopietnu ādas slimību ārstēšanai. Zivtiņas atrod psoriāzes skartās vietas un nesāpīgi, ātri un precīzi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām. Ne velti sava neparasti dziedinošā spēka dēļ, angliski runājošajā pasaulē šīs ārkārtīgi populārās zivtiņas sauc arī par Dr. Fish vai doctorfish! (zivtiņas ārsti).

SIA Garra Rufa piedāvātais serviss:
Ja vēl ņem vērā augsto servisa līmeni, ko izbaudījām salonā, jāsaka, ka neko labāku pat nevar vēlēties. Laipnā attieksme, draudzīgā atmosfēra, atspirdzinoši un tonizējoši dzērieni- tas viss kopā rosina uz atkārtotu salona apmeklējumu. Piedevām šeit pastāv interesanta atlaižu un bonusu sistēma- piemēram, ja nāc uz salonu kopā ar draugu vai draudzeni, par procedūru būs jāmaksā mazāk. Var iegādāties arī abonementus- tādā gadījumā iespējams saņemt līdz pat 45% atlaidi no parastās cenas.
Ceturtdienas salonā ir tā saucamās "zivju dienas", kad, papildus ikdienas ierastajām norisēm, klienti saņem arī īpašo salona kokteili un iespēju paklausīties stāstus par zivtiņām. Nākot četru personu grupā- arī ievērojamu atlaidi. Noteikti iesaku izmantot šo piedāvājumu!
Bez visa iepriekš minētā, salons piedāvā saviem klientiem tematiskos vakarus nelielā draugu lokā (vecmeitu vai vecpuišu ballītes, dzimšanas dienas svinības, romantiskus saderināšanās vai kāzu jubilejas vakarus u.c.) īpašā austrumu stila gaisotnē ar vēderdeju priekšnesumiem.

Ieskaties arī SIA "Garra Rufa" māja lapā:
www.zivjuspa.lv

Raksta autore Iveta Apškrūma

     [+] [-]

, 2011-04-13 13:42, pirms 13 gadiem
Interesanti!

     [+] [-]

, 2011-04-13 13:55, pirms 13 gadiem
Oooo, super! Es arī tā gribu plunčāt kājas.

     [+] [-]

, 2011-04-13 14:13, pirms 13 gadiem
Forši!

     [+] [-]

, 2011-04-13 14:43, pirms 13 gadiem
Nemaz nezināju, ka tādi brīnumi eksistē, bet baigi labi izskatās.

     [+] [-]

, 2011-04-13 15:17, pirms 13 gadiem
Es arī tur esmu bijusi, man ļoooti patika.

     [+] [-]

, 2011-04-13 15:34, pirms 13 gadiem
Es neesmu bijusi, bet noteikti aiziešu. Pēs izlasītā un noskatītā āķis lūpā.

     [+] [-]

, 2011-04-13 16:41, pirms 13 gadiem
vau, kāds foršums

     [+] [-]

, 2011-04-13 19:14, pirms 13 gadiem
Es jau esmu pieteikusies!

     [+] [-]

, 2011-04-13 22:24, pirms 13 gadiem
inčīgs pasākums

     [+] [-]

, 2011-04-14 02:14, pirms 13 gadiem
Ko tik neizdomaa cilveeki, lai naudu nopelniitu. Var tak par velti iekaapt ezeraa un lai zivis straadaaa bez maksas.

     [+] [-]

, 2011-04-14 10:26, pirms 13 gadiem
šīs zivtiņas pie mums ezeros nedzīvo, dabiskā vidē viņas mīt termālajos ūdeņos, tā kā jāpriecājas, ka Latvijā vispār kas tāds pieejams.

     [+] [-]

, 2011-04-14 17:48, pirms 13 gadiem
Mani draudzene gribēja aizvest uz turieni, bet diemžēl netiku. Ļoti gribu aiziet, noteikti arī izdarīšu to pēc pāris nedēļām.

     [+] [-]

, 2011-07-08 02:37, pirms 13 gadiem
Un ka tad ar senitem un infekcijam no citiem apmekletajiem???

     [+] [-]

, 2011-08-15 13:03, pirms 13 gadiem
Par to nav jāuztraucas, jo salonā domā par klientu drošību. Ūdens visu laiku mainās, bet klienti, kam ir sēnīšu saslimšanas, netiek apkalpoti.

     [+] [-]

, 2012-06-07 08:02, pirms 12 gadiem
kur es varu nopirk Garra ruffa Latvija?