Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Bezoperācijas sejas, ķermeņa ādas liftings un lipolīze

Redakcija
Redakcija

Estētiskās medicīnas MIKELANDŽELO jau Latvijā! Skaistuma Institūts “Liorá” ar lepnumu piedāvā unikālu jaunumu – daudzfunkcionālu lāzera platformu, kas apvieno sevī radiofrekvenču sejas un ķermeņa ādas liftingu, divu veidu ultraskaņаs iedarbību tauku uzkrājumu sašķelšanai (kavitācijai) un aspirācijas masāžu ar krioiedarbību, lipolīzi. Tas, pagaidām vienīgais itāļu kompānijas DEKA aparāts Baltijas un Skandināvijas valstīs , ir spējīgs, gluži kā renesanses ēras skulptors, veidot ideālu sejas un ķermeņa formu.
Skaistuma Institūts “Liorá” tam ir devis vārdu – “estētiskās medicīnas Mikelandželo” un tas attaisno šo nosaukumu!

Platforma sastāv no sešām unikālām manipulām darbam ar seju un ķermeni. Apvienota trīs dažādu enerģijas avotu (diožu lāzera, radiofrekvenču viļņu un ultraskaņas) iedarbības izmantošana. Tā īpaši izstrādāta, lai efektīvi veiktu:

Bezoperācijas sejas un ķermeņa ādas liftingu:

vaigu un zoda zonas noslīdējušas ādas novēršana;
grumbu izlīdzināšana kakla, sejas un dekoltē zonās;

Bezoperācijas ķermeņa ādas liftingu ar vienlaicīgu bezoperācijas lipolīzi:

redzamu celulīta izpausmju un lokalizētu tauku uzkrājumu novēršana;
gurnu un roku iekšējo virsmu, vēdera ādas ļenganuma un nokarāšanās novēršana.

„Skulpturēšanas” procedūrai nav nepieciešama anestēzija.
Procedūras ilgums ir apmēram stunda. Tās gaita un iedarbības veidu apvienošana tiek veidota individuāli, atkarībā no organisma stāvokļa un klienta vajadzībām.
Lai sasniegtu noturīgus rezultātus, tiek rekomendēts procedūru kurss ne mazāk kā 6 procedūras 1 reizi nedēļā. Pie tam efekts rodas uzreiz un „aug” ģeometriskā progresijā un sasniegs savu maksimumu 4 mēnešu laikā.
Tikšanās ar «estētiskās medicīnas Mikelandželo» vēl nevienu nav atstājusi vienaldzīgu!

Plašāku informāciju par jaunumu Mikelandželo var iegūt pie Skaistuma institūta “Liorá” speciālistiem