Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Mitrā acu kontūrlīnija- smalka lietiņa, kas jāprot lietot

Redakcija
Redakcija

Elegantas acu plakstiņu kontūras ir ne tikai šīs vasaras dekoratīvās kosmētikas tendence, bet klasika, kurai jau gandrīz gadsimtu seko katra sieviete, kas vēlas izskatīties seksīga un padarīt savu acu skatienu neatvairāmu. Taču novilkt līdzenu un smalku kontūrlīniju- tā ir liela māksla, ko apguvuši nedaudzi.

Kā pareizi novilkt acu kontūrlīniju?

1. Līnijai uz augšējā plakstiņa iekšējā acs kaktiņa rajonā ir jābūt ļoti plaņai. Tuvojoties ārējam stūrītim, kontūrlīnija var kļūt platāka un tiekties vairāk uz augšu.

2. Ja vēlaties klāt kontūrlīniju arī uz apakšējā acs plakstiņa, tad gan augšējai, gan apakšējai kontūrlīnijai ir jāsavienojas acs iekšējā stūrītī.

3. Ar kontūrlīniju labi saderēs košas acu ēnas vienā tonī. Pamēģiniet sārtu ar melnu, gaiši zilu ar zaļu, dabīgos toņus ar brūnu.
Izteiksmīgas kontūrlīnijas 60- to gadu stilā lieliski izskatīsies ar baltām ēnām ai vispār bez ēnām.

Mitrā acu kontūrlīnija palīdz akcentēt acis un vērš skropstas šķietami biezākas

1. Lai acis vizuāli izskatītos izteiksmīgākas, mitro acu kontūrlīniju klājiet no augšējā acu plakstiņa vidus virzienā uz ārējo acs kaktiņu. Kontūru pakāpeniski iezīmējiet platāku.

2. Ja jums ir lielas acis, mitro acu kontūrlīniju iezīmējiet no augšējā acs plakstiņa vidus platāku virzienā uz ārējo acs kaktiņu.

3. Apakšējo acs kontūru iezīmējiet ar kontūrzīmuli.

Jutekliskam skatienam

Ja lietosi dūmakainas acu ēnas, mitrā acu kontūrlīnija jāvelk īsāka un neizteiktāka, pēc tam sapludinot to ar ēnām.