Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Visu laiku seksīgākais acu meikaps

Redakcija
Redakcija

Pirmo reizi acu kontūrlīnijas sāka krāsot Senajā Ēģiptē, kur austrumu skaistules tādējādi centās izcelt un padarīt izteiksmīgākas savas acis. Tas gan tika darīts ne jau skaistuma nolūkos, bet gan reliģiozu uzskatu dēļ. Ar kontūru palīdzību tika imitēta kaķa acu forma, bet kaķis ēģiptiešiem bija svēts dzīvnieks.

Sākotnēji acu kontūrlīnijas nebija melnas; tās bija tirkīza krāsā. Krāsa tika gatavota no zaļa vara un svina rūdas sajaukuma. Tikai ar laiku par klasiku kļuva melnās acu kontūrlīnijas.

Un kopš tā laika tās tiek uzskatītas par skaistāko acu meikapu. Viens konkurents gan tām ir- Smoky eyes-, taču tas arī vienīgais konkurents.

Mūsdienās melnā kontūrlīnija nevienam vairs neizraisa asociācijas ar ēģiptietēm. Piemērs, kam sekot un ko lielākā daļa sieviešu cenšas atdarināt, ir filmu zvaigznes. Pati spožākā no tām- Merilina Monro.

Merilina Monro bija pagājušā gadsimta piecdesmito gadu skaistuma etalons. Koši sarkanas lūpas un platas kontūrlīnijas virs acīm padarīja viņu neticami seksuālu. Visu mīlētajai aktrisei vienmēr bija nevainojams meikaps ar ideāli uzzīmētām kontūrlīnijām.

Vizāžisti uzskata, ka acu kontūrlīnijas piestāv jebkurai sievietei un jebkuras formas acīm. Bet, ja vēlaties tās tādas pašas kā Merilinai Monro, izmantojiet šķidro acu kontūrlīniju melnā krāsā. Velciet to pēc iespējas tuvāk skropstu pamatnei virzienā no acu iekšējā kaktiņa uz ārējo. Ārējā acs stūrītī veidojiet līniju pēc iespējas platāku, beigās virzot to nedaudz uz augšu (it kā piepaceļot), bet līnijas nobeigumu veidojiet spicu.

Lai kontūrlīnija būtu ideāla, protams, nepieciešama vingrināšanās. Dažreiz pat ļoti ilgstoša.