Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Grūtniecēm: 9 mēnešu talismani mazuļa aizsardzībai

Redakcija
Redakcija

Deviņi bērniņa gaidīšanas mēneši ir noslēpumains brīnums. Dvēsele savus vecākus izvēlas jau kādu laiku pirms iemiesošanās. Dažkārt pat saved tos kopā. Tas ir atkarīgs no dvēseles attīstības.

Jau seno laiku alķīmiķi un astrologi interesējās par bērna veidošanos mātes miesās un topošajām māmiņām ieteica atbilstošākos talismanus, kā arī planētām atbilstošās apģērba krāsas.

Katrā mēnesī ieteicams iegādāties kādu talismanu/amuletu aizsardzībai. Zīmīgi, ka lielākoties tie būs talismani dzīvnieku figūriņu veidolā, jo dzīvnieki sevī glabā milzīgu garīgo enerģiju. Amulets var dot drošības sajūtu par sevi un gaidāmo mazuli.

Ja neizdodas iegādāties figūriņu, varat izmantot attiecīgā dzīvnieka attēlu. Ieteicams to pielietot meditācijai, lai uzņemtu sevī attiecīgā simbola enerģiju.

Vēsturiskā ticība un arī tradīcija, kas uzturēja un uztur talismanu lietošanas paradumu izriet no trim pamatfaktoriem:

1) cilvēka pašsuģestija – pārliecība iziet no cilvēka ticības, ko viņš sev iedveš; kaut kas radniecīgs placebo efektam, kad cilvēks apzināti vai nepazināti pats sevi uz to noskaņo.

2) materiālam no kura pagatavots talismans ir objektīva, atveseļojoša, harmonizējoša iedarbība uz cilvēka organisma un līdz ar to arī pašsajūtas stāvokli.

3) talismana veidotājs piešķīris tam noteiktu savas apziņas enerģiju/spēku.

Lai gan mūsdienu zinātne nespēj precīzi aprakstīt mehānismu kā tas darbojas, tomēr zināms pietiekami daudz, lai to ņemtu vērā. Tādad uz to, ko sauc vai uzskata par talismanu var būt attiecināmi no viena līdz pat visiem trim faktoriem – ar to arī vēsturiski izskaidrojama ļoti pretrunīgā talismanu vērtēšana.

Mātei ir visstiprākā enerģētiskā iedarbība uz mazuli un viņas iekšējais stāvoklis acumirklī pāriet uz bērnu. Tomēr vispirms sievietei īpaša uzmanība jāvelta savam vīrietim, jālolo pret viņu aizvien maigākas un dziļākas jūtas, tad arī bērns augs laimīgs. Var tikai piekrist psihologa Anatolija Ņekrasova teiktajam, ka svarīgākais sievietes un vīrieša uzdevums ir Mīlestības Telpas radīšana: „Ir jāsaprot, ka bērnam vajadzīga ne tik daudz mīlestība tieši pret viņu, cik mīlestība starp vecākiem, stipra Mīlestības Telpa ģimenē! Jo lielāka ir šī telpa, jo dabiskāk attīstās bērns – viņš aug kā koks, kuram pietiek saules un ūdens.”

Pirmais grūtniecības mēnesis – Saturna mēnesis

Pirmo grūtniecības mēnesi pārvalda planēta Saturns. Tiek uzskatīts, ka šajā mēnesī māti un bērnu aizsargā ametista kristāls, kā arī lāča vai ziloņa figūriņas. Saturna krāsa - melnā un tumši zilā, tāpēc šajā mēnesī ieteicams valkāt melnas un tumši zilas krāsas apģērbu. Talismans jāiegādājas Saturna dienā - sestdienā.

Ametista kristāls – palīdz izvairīties no negatīvās ietekmes un pasargā no vides radītā stresa. Valkāt rotaslietās vai nēsāt līdzi, lai mazinātu garīgo spriedzi. Novietot zem spilvena, lai uzlabotu miegu.

Lācis – simbolizē spēku, izturību, aizsardzību, dziedināšanu.

Zilonis – simbolizē spēku, varu, cēlumu, ģimeni.

Otrais grūtniecības mēnesis – Jupitera mēnesis

Apģērbā vēlams dominēt dzeltenajai, zelta vai smilšu krāsai. Otrā mēneša talismans jāiegādājas Jupitera dienā - ceturtdienā. Ja neizdodas iegādāties ērgļa figūriņu, var ņemt arī ērgļa attēlu.

Ērglis – vīzija, spēks, lidojums, dievišķais.

Trešais grūtniecības mēnesis – Marsa mēnesis

Apģērbā vēlams dominēt brūni sarkanajai, tumši sarkanajai, sarkanā koraļļa krāsai. Talismans jāiegādājas Marsa dienā - otrdienā.

Zirgs – spēka un vitalitātes iemiesojums, asociējas ar labsirdību un priecīgu attieksmi pret dzīvi.

Ceturtais grūtniecības mēnesis – Saules mēnesis

Apģērbā ieteicama sarkana vai oranža krāsa. Talismans jāiegādājas Saules dienā - svētdienā. Tas var būt kāds dzintara priekšmets vai lauvas figūriņa.

Lauva – intuīcija, iztēle, ģimene, drosme.

Dziedniecībā dzintara silti dzelteno krāsu uzskata par sildošu un uzmundrinošu, tā sniedz enerģijas atjaunošanos. Labi valkāt uz rokas kā gredzenu vai kā piekariņu virs sirds, lai līdzsvarotu emocijas.

Piektais grūtniecības mēnesis – Veneras mēnesis

Apģērbā ieteicama rozā krāsa, pelēcīgi balta, kā arī viss varavīksnes spektrs. Piektā mēneša talismans ir sarkana roze (gan īsti ziedi, gan keramikas, gan griezti no koraļļiem). Talismans jāiegādājas Venēras dienā - piektdienā.

Roze – mīlestība, ticība, skaistums, jutekliskums, kaislība, gudrība.

Sestais grūtniecības mēnesis – Merkura mēnesis

Apģērbā ieteicama zaļā krāsa. Talismans jāiegādājas Merkura dienā - trešdienā.

Lapsa – stratēģija, ātra domāšana, pielāgošanās spējas.

Vāvere – enerģija, vitalitāte, saziņa, attapība, izveicība, līdzsvars.

Papagailis – attapība, domāšanas un intelektuālās spējas.

Čūska – atdzimšana, pārmaiņas, vērība, prāta un gudrības simbols, sievietes dzīves gudrība.

Septītais grūtniecības mēnesis – Mēness mēnesis

Bērni, kas dzimst septiņos mēnešos – tie ir īpaši apzīmogoti bērni, tie ir Gaismas nesēji. Šiem bērniem ir ļoti cieša saikne ar Sargeņģeli. Astroloģiski tas saistīts ar Balto Mēnesi jeb Selēnu, kuras mikrocikls ir septiņi mēneši. Talismans jāiegādājas Mēness dienā - pirmdienā. Topošo māmiņu aizsargā sudrabs, kaķa vai pūces figūriņa.

Kaķis – mājas omulības, komforta, laimes, labas dzīves, labestības, prieka simbols. Neparasta dzīvīguma, vitālā spēka iemiesojums.

Pūce – gudrība, spēja ieraudzīt to, ko neredz citi.

Astotais grūtniecības mēnesis – Saturna mēnesis

Astoto mēnesi pārvalda Saturns - šo laiku uzskata par diezgan bīstamu, jo Saturns ir ne vien laika, bet arī nāves dievs. Astotajā mēnesī dzimušajiem bērniem ir vāja veselība, grūti pielāgoties dzīvei, un tie vairāk nekā citi pakļauti depresijām. Talismans ir bruņurupucis vai kamielis, kas pastiprina aizsardzību. To iegādājas Saturna dienā - sestdienā.

Bruņurupucis – emocionālā izturība. Bruņurupucis māca veikt pastaigu pa dzīves ceļu apņēmīgi un rāmi, aicinājums kultivēt mieru un mierīgas attiecības ar apkārtējo vidi.

Kamielis – izturība, aizsardzība, saglabāšana.

Devītais grūtniecības mēnesis – Jupitera mēnesis

Auglis jau ir izveidojies, tāpēc talismans vairāk nepieciešams māmiņai vieglām un veiksmīgām dzemdībām. Tā var būt Jupitera dienā - ceturtdienā iegādāta eņģeļa vai grifa figūriņa.

Eņģelis – Dievišķs palīgs, labais gars, pasaka priekšā pareizos risinājumus, palīdz sarežģītās dzīves situācijās.

Veiksmīgākām un vieglākām dzemdībām pie attiecīgā speciālista varat pasūtīt Reiki dziedinošo seansu pa attālumu. Tas noteikti palīdzēs atvieglot dzemdību norisi.

Kad mazulis ir piedzimis, sākas Jūsu kopējais dzīves ceļš...

Mīliet un sargājiet šo brīnumu, ko Dievs Jums ir uzticējis

Astroloģe Evija Bāre.