Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Eņģelis katrai stundai un dienai. EŅĢEĻU KALENDĀRS

Redakcija
Redakcija

Tie, kuri jau ir izmēģinājuši Eņģeļu kalendāru katrai dienai un stundai, ir pārliecinājušies un zina, ka pareizajā laikā izteiktas lūgšanas ir patiesi efektīvas un tiek daudz ātrāk izpildītas. Tas tāpēc, ka blakus visiem zināmajai un bieži pieminētajai Eņģeļu hierarhijai, pastāv arī tā saucamie "dežūrējošie Eņģeļi, kuri seko kārtībai mūsu pasaulē.Ja izteiksiet tiem savas vēlmes pareizajā laikā, viņi nekad nepievils jūs.

Vērsieties pie augstākajiem spēkiem ar savām lūgšanām tieši tajos laikos, kuri norādīti kalendārā, tad varēsiet būt pārliecināti, ka jūsu lūgšana ir sadzirdēta. Taču, ja laikā, kas norādīts tabulā jūsu ceļā gadās dažādi šķēršļi un sarežģījumi, kas jums traucē, tas nozīmē- no iecerētā labāk atteikties: liktenis brīdina, ka esat uz nepareizā ceļa.

Piemēram, ja ļoti gribat kādam piezvanīt, bet nezināt, vai darīt to pirmajam, mēģiniet zvanīt Eņģeļa stundā: ja tas tiešām jums būs nepieciešams, jūs noteikti sazvanīsiet vajadzīgo cilvēku, ja nē- jautājums ir atrisinājies pats no sevis, jums labāk neizrādīt iniciatīvu.

Eņģeļu "dežūru" ilgums ir atšķirīgs dažādos gada mēnešos.

Kā tieši vērsties pie katra konkrētā Eņģeļa, nekādu speciālu noteikumu nav. Galvenais, lai lūgšana nāktu no sirds un tajā lūgtais nevēlētu ļaunu citiem cilvēkiem.

Piezīme:

Tiem, kas dzīvo laika joslu robežu tuvumā, jāorientējas uz pašu vajadzīgās stundas vidu. Piemēram, ja kalendārā norādīts laika periods no 18:25 līdz 19:15, jūsu lūgšanu laiks būs no 18:40-19:00.

Vēl viena svarīga piebilde. Daži varbūt gribēs zināt, vai ir kāda nozīme jūsu ticībai? Nē, nav. Jebkura no reliģijām vēršas pie Viena Augstākā spēka, lai arī kādā vārdā mēs to būtu nosaukuši. Varu pateikt pat vairāk- arī ateisms nav traucēklis. jo Dežūrējošais Eņģelis, tāpat kā Saule, spīd visiem.

Tāpēc droši Eņģeļa stundā vērsieties pēc palīdzības, kas jums nepieciešama- un jūs noteikti to saņemsiet (lai arī dažreiz tas mēdz būt ļoti negaidītā formā).

Profesionāla astroloģe L. Nevedemska