Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens- DŪMAKAINAIS KVARCS. Prognoze un ieteikumi 17.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens: DŪMAKAINAIS KVARCS un ZELTA FOLIJA

Dienai var izrādīties pavisam citāda nekā visas iepriekšējās.

Jūs var ļoti pārsteigt savas jaunās sajūtas un stāvoklis, bet iekšēja pārliecība, ka viss noris pareizi un vienīgajā iespējamā variantā, ļaus turpināt tādā pat garā. Tuvieniekiem var būt acis kvadrātā, vērojot jūs, taču viņiem patiks tas, kas jāpieredz.

Visa pēdējo dienu nevaldāmā enerģija tiks virzīta uz vētraino emociju apslāpēšanu.

Tāpat kā pēc vētras, arī šodien jāpaceļ un jānoliek vietās visas nokritušās lietas, kaut gan vietas var izrādīties ne gluži tās pašas, kas iepriekš. Šo enerģiju var nodēvēt par jaunu dzīves telpas labiekārtošanu.
Enerģijas sabrukums neiepriecinās, taču, lai turpinātu dzīvi, visu vajag savākt un telpu ap sevi savest kārtībā. Pieslēdziet šajā gadījumā savu radošumu un iztēli. Jaunajai telpai jābūt skaistai.

Atcerieties, ka radāt jaunu telpu sev atjaunotam un tai jāatbilst jūsu jaunajai versijai. Tajā jāatvēl vieta izaugsmei un izturības rezervēm pret jaunām emocionālām vētrām Kas zina, cik to vēl būs? Arī telpa ap jums mainīsies, pie kam katra nākamā būs universālāka par iepriekšējo. Lai ieekonomētu spēku, vaidojiet savu dzīves telpu, domājot solīti uz preikšu un paredziet vietu izuzplaukumam.

Šodien kosmiskā enerģija var būt ļoti spēcīga, taču no tā tikai pieaugs ieksējs prieks.

Katra jūsu ķermeņa šūniņa, šī spiediena rezultātā, izplatījumā izstaros dievišķo impulsu. Un tieši tur veidosies jūsu jaunā hologramma ar lielu dievišķā potenciālu.. Tāpēc smaidiet,- izplatījums jūs fotografē un kopē. Tādējādi, pats to nezinot, jūs savu dzīves telpu piepildīsiet ar dievišķās patiesības mirdzumu.

Labākai savas jaunās dievišķās versijas radīšanai izplatījumā, vēlams skatīties uz zeltu, sēdēt pie ugums un turēt plaukstās DŪMAKAINO KVARCU.

Ir labi, ja caur DŪMAKAINO KVARCU skatīsieties uz sveces liesmu, kurai priekšā aizklāta zelta krāsas folija. No šādas vienkāršas rīcības radīsies vēlēšanās atjaunināt savu dzīvi un iekārtot to ar lielāku komfortu priekš aktuālajām vajadzībām.
Visas emocionālās nogulsnes un neskaidrība izplēnēs uguns gaišumā, kuru palielinās kvarcs un atstaros zelta folija.

Lūk, tāda spēcīga šī diena, kas virzīta uz nākotni - gatava atvērt un paplašināt dievišķā portālu. Tas gan neizdosies visiem, bet tikai tiem, kas tam gatavi.



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva