Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens- DŪMAKAINAIS KVARCS. Prognoze un ieteikumi 11.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DŪMAKAINAIS KVARCS.

Šodien pēc vakardienas "lidojuma" mēs piezemēsimies un izbaudīsim ķermeņa un gara līdzsvaru!

Jums patiks! Vairosies interese par dzīvi un notiekošo tajā Dzīve jums uzmirdzēs kā bvaravīksne strp baltu pūkainu sniedziņu un zilām debesīm. Dzīves burvība turpinās.

Atveriet plati acis un sirdi. Droši balstieties uz uzticēšanos- uzticieties visām šodienas situācijām.

Dienas uzdevums- radīt sevī mājas sajūtu gan dvēseliski, gan fiziski. Šajā mirklī un visas dienas garumā nodzīvot ar mājas: zemes mājas, dvēseles mājas, sirds mājas sajūtu. Lūk, tik plašai jābūt mājas sajūtai. Vai jūs būvējat savu māju sirdī un vai darāt to no sirds? Kas vēl dzīvo jūsu mājā un vai viņam tur ir komfortabli?

šodien dažādu plānu un notikumu apspriešana var būt nestandarta.

Pēkšņas un negaidītas idejas var atvieglot jūsu dzīvi un saīsināt ceļu uz mērķi. Intuīcija būs šīsdienas īstais palīgs. Paļaujieties uz to un diena būs izdevusies. Bet vakarā varat pievērsties savām interesēm. Radošiem cilvēkiem izdosies kaut kas skaists un īpašs.

DŪMAKAINAIS KVARCS palīdzēs iegūt veiksmīgu rezultātu no radošās darbības. Visas jūsu ieceres izdosies un iepriecinās un, iespējams, arī materiāli atalgos.
Kvarcs palīdzēs apvienoties jūsu fantāziju pasaulei ar reālo. Tāpēc fantazējiet droši un jūsu fantāzijas iemiesoies dzīvē. Taču ir viens noteikums- fantāzijām jābūt pozitīvām un labu vēlošām arī citiem cilvēkiem.

Tāpat DŪMAKAINAIS KVARCS palīdzēs veikt rezultatīvas sarunas ar pozitīvu iznākumu vai palīdzēs iepazīties ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Pieaug iespēja satikt savu otro pusīti.

Spēcīgs efekts būs garīgām praksēm un attīrošām procedūrām ar DŪMAKAINO KVARCU. Zemapziņa jums var atsūtīt svarīgu informāciju un dot enerģiju tās apgūšanai.

Paplašiniet savu redzesloku un dzīves telpu!



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva