Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens- citrīns. Prognoze un ieteikumi 7.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Diena piemērota pozitīvās enerģijas uzņemšanai sevī

Dienas akmens: CITRĪNS

Pozitīvismu jūs varat sajust kā vēlmi radīt, darīt, dzīvot, uzsākt jaunus projektus un iedvesmot apkārtējos.Un tik tiešām- iedvesmojieties paši un iedvesmojiet citus!

Sensorā pasaules uztvere šogad attīstīsies daudziem cilvēkiem, pat tiem, kas netic nekādām smalkajām enerģijām. Jau šodiena vienai daļai cilvēku atklās sensoro spēju rašanos, atsūtīs viedu sapni, priekšnojautu, padomu no Visuma, izbrīnu un brīnumu. Esiet gatavi pārsteigumam.
Citrīns palīdzēs sajust enerģiju, kas ievirzīs jūsu dienu vajadzīgajās sliedēs.

Pārrunu un radošie procesi citrīna ietekmē norisināsies viegli un eleganti, nesīs peļņu un veiksmi. Paņemiet citrīnu rokās vai lūkojieties uz to, ieziļinieties sevī, uzticieties savām domām un plānojiet sava biznesa attīstību.

Aizdzeniet no savas dienas šaubas un bailes, un ar mentālo nodomu palīdzību piesaistiet radošo enerģiju. Obligāti izdariet kaut ko labu personiski sev, kas palīdzēs jums attīstīties un sajust apmierinājumu no dzīves. Uzdāviniet to sev, bet pēc tam arī citiem.
Neesiet skops pret sevi, jo tas neļaus būt dāsnam pret citiem. Sākotnēji enerģētiskā līmenī, vēlāk arī materiālajā.
Citrīns palīdz būt enerģētiski dāsnam pret sevi un dāvināt kaut ko izplatījumam.

Vakaru būtu labi pavadīt draugu un domubiedru kompānijā.

Neaizmirstiet par iedvesmu. Iedvesmojiet viens otru un pēc iespējas vairāk jokojiet! Atrodiet kādu labu iemeslu jokiem un prieka vairošanai. Ja jums ir skumji, ejiet tur, kur ļaudis priecājas, pie jautriem cilvēkiem. Vai noskatieties komēdiju. Un arī tad, ja jums nav skumji, dodieties pie draugiem un kopā papriecājieties!

Pareizticīgie cilvēki svin Ziemassvētkus. Ir labi, kad daudz cilvēku vienlaicīgi atver savas sirdis brīnumam. Tad klusā un trauslā prieka enerģija spēj izvilk visus enerģētiskos sabrukumus uz zemes. Laika periods no katoļu Ziemassvētkiem līdz pareizticīgo Ziemassvētkiem ir kā spēcīgs enerģētiskais vilnis, kas spējīgs veiksmīgi saplānot visu turpmāko gadu.

Pieņemiet Prieka enerģiju! Izdzīvojiet to sevī... un nav svarīgi, kādai ticībai jūs piederat.

Lai jums prieka pilna diena!



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva