Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Jaunums! Dienas akmens. Prognoze un ieteikumi 5.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

5.janvāra minerāls- MĒNESS AKMENS

Diena var būt emocionāla, kaut gan daļa emociju var palikt jūsu iekšienē- paslēptas no citu acīm. Šīs emocijas var sabojāt jūsu imidžu, kaut gan, ja tā notiks, jūs par to nekad neuzzināsiet...
Tāpat slēptās emocijas var kļūt par ierosinātāju domstarpībām ar tuviniekiem. Taču viņi to nav pelnījuši!
Tāpēc nekrājiet slēptās emocijas! Tās radīs tikai un vienīgi iekšēju diskomforta sajūtu un neapmierinātību pašam ar sevi. Lai tā nenotiktu, sekojiet savām emocijām ļoti rūpīgi.

Šī diena ir zīmīga. Nodzīvojiet to ar pozitīvām sajūtām, tad arī nākotnes notikumi iegūs pozitīvu ievirzi.

Pievērsiet uzmanību liktenīgām zīmēm un sajūtām, jo tieši šodien ir iespējams daudz ko izprast no nesenā pagātnē notikušā, kā arī izdarīt pareizā ceļa izvēli nākotnē. Iespējams, jūs mainīsiet savas domas par dažiem notikumiem. Ja nu gadījumā jūsu piredze nebūs izprasta šobrīd, tā atgādinās par sevi pavasarī.

MĒNESS AKMENS spēj apvienot notikumus un padarīt tos saprotamus. Ar tā palīdzību vieglāk atrisināt sasāpējušas un sarežģītas situācijas. Tāpat tas mazina pārlieku emocionalitāti un satraukumu.

Mēness akmens palīdzēs vieglāk atrisināt strīdīgus jautājumus un rast risinājumu "papīru" lietās. Ja dosieties šodien uz kādu valsts instanci, noteikti izmantojiet rotas ar Mēness akmeni- tas palīdzēs iegūt labvēlīgu attieksmi pret jums no dažādu ierēdņu puses, kā arī mazinās priekšniecības dusmas.

PILNMĒNESS laiks Ar Mēness akmens palīdzību jūs varat šodien pieaicināt savā dzīvē maigumu, mīlestību un pievilcību, Vai arī sakārtot pabojatas attiecības un stiprināt ģimeni.

Jūsu attiecības var pāriet jaunā līmenī, var mainīties attiecību statuss.

Jebkurā gadījumā būs labi, ja diena tiks piepildīta un paliks atmiņā ar patīkamiem notikumiem.



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva