Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 21. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdienā Auns atradīsies notikumu virpulī! Horoskopa zvaigznes apveltīs viņu ar tādām īpašībām kā enerģija, ātra lēmumu pieņemšana un ass prāts. Viņam būs grūti ilgstoši uzturēties vienā vietā - situācija var prasīt viņa klātbūtni vairākās vietās vienlaikus! Aunam nebūs iebildumu pret tik enerģisku darbošanos, it īpaši tāpēc, ka tā solās būt noderīga: daži no šodienas notikumiem vai paziņām var sagādāt Auniem patīkamu pārsteigumu.

Mīlestībā Aunam svētdienā jāsper reāls solis pretī viņa centieniem! Varbūt viņa dvēselē kvēl kaislības liesmas, taču līdz šim viņš darījis visu, lai viņa izredzētais par to neko nezinātu. Ja Auns vēlas dzīvot ar īstām, nevis izdomātām emocijām, svētdien viņam pienācis laiks sākt īstenot dzīvē visu, par ko līdz šim uzdrošinājies tikai sapņot.

Svētdien horoskopa zvaigznes sola Vērsim atbalstu finanšu jautājumos! Šī būs lieliska diena, ko veltīt finanšu pārvaldībai un kapitāla pieaugumam. Ja Vērsim ir plāns palielināt savus ienākumus, ir pienācis laiks sākt to īstenot. Sarunas ar priekšnieku par algas palielināšanu apdomāšana, jauna projekta uzsākšana, naudas ieguldījumi utt. - svētdien jebkurš Vērša solis pareizajā virzienā sola laika gaitā pārvērsties par patīkamu smagumu viņa makā.

Svētdien sirdslietās Vērsim vajadzētu sagatavoties jebkuram pārsteigumam! Ja viņam jau ir mīļotais cilvēks, viņš var pasniegt Vērsim dāvanu, sagādāt pārsteigumu vai pastāstīt kādus jaunumus, kas viņu pārsteigs. Ja Vērsis vēl meklē partneri, šodienas pārsteigumi būs saistīti ar izmaiņām viņa personīgajā dzīvē - sākot ar negaidītu iepazīšanos vai atklātu sarunu.

Svētdien horoskopa zvaigznes Dvīņus apveltīs ar veselīgām ambīcijām, iniciatīvu un pāri plūstošu enerģiju! Jūsu liktenis šai dienā ir būt vadītājam, nevis vadāmajam, un apkārtējiem ar to būs jāsamierinās. Cilvēki gribot negribot atbalstīs Dvīņu centienus, taču, ja viņi izvēlēsies rīkoties vienatnē, tad arī tā būs iespēja gūt panākumus. Svētdiena būs lieliska diena, lai Dvīņi tiktu galā ar jebkuru uzsākto lietu. Svētdien uzsāktie projekti gandrīz noteikti būs lemti panākumiem!

Svētdien Dvīņu romantiskos plānus var sagraut skarbā realitāte! Pat ja viņu plānotājā atvēlēta vieta Zoom vai īstam randiņam brīvā dabā, diemžēl ne viss būs atkarīgs no viņiem. Zvaigznes brīdina, ka svētdien daudzas lietas var noiet greizi, līdz pat tam, ka randiņu nāksies vispār atcelt. Neuztraucieties par to: Dvīņiem būs daudz iespēju atgūt zaudēto.

Svētdien Vēzi var sagaidīt diezgan negaidīts, taču ļoti patīkams un noderīgs pārsteigums. Varbūt Vēzis, ejot pa ielu, atradīs lielu naudaszīmi. Vai arī laimēs loterijā, saņems aizmirstu parādu, dāvanu no pielūdzēja... Iespēju var būt daudz, tāpēc Vēžiem jābūt gataviem jebkurām likteņa dāvanām. Un, lai tās nepalaistu garām, vērīgāk paskatieties apkārt, arī sev zem kājām.

Svētdien zvaigznes iesaka Vēzim pārrunāt nākotnes plānus ar savu mīļoto cilvēku. Šiem plāniem nav obligāti jābūt par globālām lietām, piemēram, kāzām vai iespēju dzīvot kopā (lai arī par to var runāt, ja vēlaties). Svētdien pat visvienkāršāko jautājumu apspriešana - kā pavadīt nedēļas nogali vai kurp doties atvaļinājumā - var radīt Vēzim un viņa izvēlētajam patīkamu vienotības sajūtu. Un kas var būt labāks par virzīšanos uz kopīgu mērķi?

Svētdien Lauvai būs grūti pretoties vēlmei patērēt naudu! Situācija viņu vilinās veikt bezjēdzīgu pirkumu vai ieguldīt lielu summu "drošā" lietā. Nepadodieties šim impulsam! Pat ja jums šķiet, ka nevarēsiet dzīvot bez šīs lietas, visu izsveriet vēlreiz un - atlieciet pirkumu. Lai neprovocētu likteni, horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai svētdien apiet spilgtos skatlogus, neieslēgt televizoru un neapmeklēt iepirkšanās vietnes internetā, lai nekļūtu par savas vājās gribas un reklāmas upuri.

Svētdien zvaigznes iesaka Lauvai paskatīties apkārt: izskatās, ka daži viņa paziņas ir pārāk noraizējušies par viņa personīgās dzīves notikumiem. Varbūt viņi vienkārši raizējas par Lauvu kā draugi, vai varbūt tā nav uzmanība, bet gan mīlestība? Lai kā arī būtu, Lauvai svētdien ir iejūtīgi jāizturas pret citu jūtām, pat ja viņš negrasās tajās dalīties un atbildēt. Atcerieties, ka mēs esam atbildīgi par tiem, kurus esam pieradinājuši.

Svētdien lieta, kurai Jaunava veltījusi daudz laika un enerģijas, beidzot var nest savus patīkamos augļus. Tā var būt finansiāla peļņa, prēmija, morāls gandarījums, nopelnu atzīšana vai vienkārši patīkams pārsteigums - īsāk sakot, panākumi jebkurā formā. Tomēr Jaunavai nebūs tieksme atslābināties. Gluži pretēji, svētdienas panākumi viņu mobilizēs un piespiedīs rīkoties aktīvāk, jo viena lieta ir redzēt mērķi, bet otra - sajust, kā tas, pateicoties jūsu centieniem, tuvojas.

Svētdien personīgajā dzīvē Jaunavai var nākties saskarties ar sāncensību! Varbūt viņai šķitīs, ka kāds nav vienaldzīgs pret viņas mīļoto cilvēku. Vai varbūt Jaunava būs greizsirdīga uz savu izredzētā pagātni vai sapņiem. Lai kā būtu, zvaigznes svētdien Jaunavai neiesaka sākt izskaidrošanos - tās nenovedīs pie rezultāta. Labāk tērējiet savu enerģiju, lai iepriecinātu partneri, un dariet to tik graciozi, ka visa viņa uzmanība pievērstos tikai Jaunavai.

Svētdienā Svari pārspēs paši sevi ne tikai spējā nodibināt jaunu pazīšanos, bet arī izdarīt ko pretēju. Enerģija, ko viņiem dos šī diena, būs pietiekama, lai nodibinātu jaunus sakarus - gan romantiskus, gan lietišķus. Bet, kas attiecas uz seniem paziņām, būs tieši otrādi: Svari svētdien būs nesavaldīgi un riskēs sabojāt attiecības pat ar labāko draugu. Lai tas nenotiktu, viņiem jāpatur dzēlīgie izteikumi pie sevis.

Svētdien Svariem nevajadzētu flirtēt, pat ja viņi to ļoti vēlas. Labākajā gadījumā flirtēšanas objekts var viņus pārprast, bet sliktākajā gadījumā Svari var nonākt neērtā situācijā. Tas jo īpaši attiecas uz tiem Svariem, kuriem ir mīļotais cilvēks: svētdien būs pārāk viegli dot savam izredzētajam iemeslu greizsirdībai. Tāpēc katram gadījumam Svariem vajadzētu izvairīties no jebkādām divdomībām savos vārdos.

Svētdien Skorpionā var pēkšņi pamosties greizsirdība! Nav teikts, ka šīs jūtas būs vērstas uz mīļoto cilvēku un ka tās būs pamatotas. Draugi, radinieki, darba kolēģi - gandrīz ikviens svētdien var kļūt par Skorpiona neizskaidrojamās greizsirdības un privātīpašnieciskā noskaņojuma objektu. Horoskopa zvaigznes iesaka nepadoties kārdinājumam noskaidrot attiecības - tas nenovedīs ne pie kā laba. Labāk padomājiet par to, ka draugu draugi ne vienmēr ir jūsu sāncenši un konkurenti. Arī viņi var kļūt par jūsu draugiem.

Svētdien Skorpions spēs meistarīgi spēlēties ar citu jūtām - pat ar to, kurus viņš patiesi mīl! Tomēr tāda spēlēšanās mīlestībā ir līdzīga spēlei ar uguni - var stipri apdedzināties vai pat nejauši visu nosvilināt līdz pamatiem. Zvaigznes brīdina Skorpionu rīkoties apdomīgi un uzmanīgi. Svētdien, cenšoties par katru cenu sasniegt savu mērķi, viņš riskē pārrēķināties, un cena var izrādīties nepamatoti augsta.

Iespējams, ka svētdien Strēlnieks vēlēsies ar kādu sacensties! Veselīgs azarts var mudināt viņu uz jebko - galvenais, lai apkārtējie saprot: Strēlnieks nav sliktāks par citiem. Nepretojieties šim impulsam - svētdien tas var jūsu dzīvē ienest dzīvesprieku un spēles elementu. Galvenais, lai viss notiek ar mēru, un sacensības nepārvēršas par Strēlnieka pārākuma apliecinājumu.

Svētdien Strēlniekam nebūs iebildumu paflirtēt, un viņam tas izdosies lieliski. Ja tādu komentāru atstāšana sociālajos tīklos, uz kuriem tiek saņemtas pozitīvas atsauksmes, būtu olimpiskais sporta veids, tad Strēlniekam būtu visas iespējas uzvarēt! Vienīgais padoms attiecas uz tiem Strēlniekiem, kuriem jau ir mīļotais cilvēks: viņu vieglprātīgā attieksme var izraisīt pamatotu partnera greizsirdību. Tiem, kuru sirds ir brīva, svētdiena sniegs lieliskas iespējas romantiski iepazīties!

Svētdien Mežāzis, iespējams, spēs tikt galā ar lietām, ar kurām pirms mēneša vai pat nedēļas nebija spējīgs tikt! Horoskopa zvaigznes viņam piešķirs aktivitāti un izlēmību, kā arī veiksmi darbos. Pateicoties tam, Mežāzis precīzi zinās, ko un kā darīt. Vienīgais "bet": viņš zinās arī to, ko vajadzētu darīt citiem. Savukārt citiem diez vai patiks iejūgties Mežāža vadītā pajūgā, tāpēc visas dienas garumā Mežāzim vajadzētu sagatavoties vājajiem protesta mēģinājumiem.

Ja veiksmes rādītājs mīlestībā būtu fantāziju skaits, Mežāzis būtu sasniedzis visu, par ko jau sen sapņojis! Tomēr praksē ar fantāziju vien nepietiek - jāsper reāli soļi pretī savai laimei. Zvaigznes svētdien iesaka Mežāzim spert vismaz nelielu soli pretī cilvēkam, kurš liek sirdij pukstēt straujāk: parunāt ar viņu, uzsmaidīt vai vismaz ielikt “patīk” pie viņa ieraksta sociālajos tīklos, un ierakstīt kādu komentāru.

Svētdienā Ūdensvīrs būs enerģijas un pašpārliecinātības pārpilns! Situācija piespiedīs viņu ik pa brīdim atrasties uzmanības centrā, bet Ūdensvīrs tas pat patiks. Viņš spēs ne tikai tikt galā ar saviem pienākumiem, bet arī parādīt sevi labvēlīgā gaismā. Tiesa, svētdien Ūdensvīriem vajadzētu sagatavoties faktam, ka šāda uzvedība var izraisīt citu skaudību. Tomēr tā ir maza cena, kas jāmaksā par visu dienu, kurā jūties zirgā.

Svētdien Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam būtu jāiegūst svaigi iespaidi! Kādi iespaidi tie būs, ir otršķirīgs jautājums, un atbilde uz to pilnībā atkarīga no Ūdensvīra gaumes. Ceļojums uz citu pilsētu, iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem sociālajos tīklos vai veicot ziemai piemērotās āra aktivitātes u.tml. Svētdien Ūdensvīru un viņa izredzēto gaida romantika visur, kur vien viņiem ir iespēja redzēt un uzzināt kaut ko jaunu.

Svētdien Zivīm aktuāla būs formula: "Visu mājai!". Viņu rīcība būs vērsta uz labuma gūšanu ģimenei, tuviniekiem vai pašām mājām - piemēram, veicot pārkārtošanu vai mājas uzkopšanu. Horoskopa zvaigznes sola, ka visi soļi un pirkumi šajā virzienā būs veiksmīgi, priecējot gan Zivis, gan viņu tuviniekus. Svētdien viņām galvenais - nesalīdzināt savu dzīvi ar citiem, lai nesabojātu sev garastāvokli.

Svētdien zvaigznes Zivīm iesaka parunāt ar savu mīļoto cilvēku par naudu. Šis ir piemērots brīdis, lai kopīgi atrisinātu visus pārpratumus par šo jautājumu, apspriestu finanšu plānus nākotnei vai vienkārši aprunātos no sirds. Zivīm un viņu izredzētajam svētdien vajadzētu apspriest atvaļinājuma tēriņus, analizēt ienākumus, novērtēt izredzes. Ja ienākumi nav tik labi, kā vēlaties, ir pienācis laiks domāt par to, kā to mainīt.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!