Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 5. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Aunam jāizlemj, no kā savā dzīvē būtu pēdējais laiks tikt vaļā, lai atbrīvotu vietu jaunajam. Varbūt viņu bremzē un pat velk atpakaļ novecojušas idejas, nerealizējami plāni, neizpildāmu pienākumu nasta vai kas cits. Pienācis laiks pārtraukt ķerties pie tā, kas nav dzīvotspējīgs! Varbūt piektdien Auniem būs jāatvadās no dažām ilūzijām vai sapņiem, bet tikai tāpēc, lai pamanītu īsto perspektīvu!

Piektdien Auns būs noraizējies par mīļotā cilvēka uzstājību. Viņš var mēģināt uzspiest savu viedokli vai piespiest rīkoties tā, kā viņam izdevīgi. Piektdien Auns nebūs gatavs kompromisiem, nemaz nerunājot par padevīgu piekāpšanos. Tas var izraisīt konfrontāciju un strīdus, taču, ja Auna argumenti ir pamatoti, agri vai vēlu partnerim tie būs jāpieņem. Nākotnē tas ļaus izvairīties no daudzām problēmām attiecībās.

Piektdien Vērsis nebūs tendēts uz kompromisiem. “Jā” nozīmē “jā”, “nē” nozīmē “nē” un viss. Tāds apstrīdēšanai nepieļauts mēģinājums sadalīt pasauli melnā un baltā krāsā noteikti saskarsies ar apkārtējo pretestību. Diena apveltīs Vērsi ar paaugstinātu emocionalitāti un patiesības mīlestību, un tāpēc visi viņa mēģinājumi noskaidrot attiecības beigsies ar strīdu. Lai no tā izvairītos, Vērsim vajadzētu atbrīvoties no ilūzijas, ka viņš var kādam kaut ko pierādīt - piektdien tas noteikti neizdosies.

Piektdien Vērsim vajadzētu izdarīt kaut ko labu un patīkamu sev. Sen jau laiks! Citādi viņš drīz vien atradīsies uz spēku izsīkuma robežas. Vai Vērsim nešķiet, ka pēdējā laikā viņam ir pārāk daudz saistību pret citiem un pārāk maz pret sevi? Tas tūlīt pat jāmaina: atslābinieties, veltiet šo dienu atpūtai kopā ar mīļoto cilvēku. Ja piektdien Vērša uzmanību prasa darbs vai steidzami jautājumi, varbūt ir iespēja tos atlikt uz citu dienu.

Piektdien horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem nesteigties pieņemt nopietnus lēmumus - labāk laiku pavadīt, vācot "pierādījumu bāzi". Visticamāk, Dvīņi kaut ko neparedz vai arī viņiem nav pieejama visa informācija. Lai nepieļautu kļūdas, piektdien palēnām jāsaliek visi puzles gabali: jārunā ar zinošiem cilvēkiem, jāatrod atbildes uz jautājumiem, jāparokas grāmatās, jāpēta fakti. Tikai pēc tam Dvīņi var droši mesties cīņā!

Piektdiena Dvīņiem sola līdzsvaru un jūtu harmoniju saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Pat ja pēdējā laikā Dvīņu attiecībās viss nav gājis gludi vai vienkārši nav bijis pietiekami daudz laika viens otram, piektdien būs maiguma, romantikas un mīlestības svētki, kurus palaist garām būtu neprāts.

Piektdien Vēzim, visticamāk, būs jāpārskata viedoklis par kādu cilvēku, notikumu vai problēmu. To var nākties darīt pat negribot: situācija viņam demonstrēs jaunus faktus, ar kuriem būs jārēķinās. Lai tas uz visu dienu neizsistu Vēzi no ierindas, horoskopa zvaigznes piektdien iesaka būt gatavam saņemt negaidītu informāciju un kādā jautājumā rīkoties elastīgi.

Piektdien Vēzim jācenšas atrast kopīgu valodu ar mīļoto cilvēku. Zvaigznes liek saprast, ka šobrīd viņiem ir atšķirīgs viedoklis par attiecībām: Vēzis ir pietiekami nopietni noskaņots, atšķirībā no partnera. Lai nonāktu pie kopsaucēja, piektdien vajadzētu no sirds aprunāties. Vēzim vajadzētu pastāstīt mīļotajam par savām jūtām, taču neaizmirstiet apspriest arī ikdienišķos, materiālos attiecību aspektus.

Piektdien, komunicējot ar citiem, Lauva spītīgi paliks pie sava viedokļa! Kopā ar pieaugošo aizvainojumu un emocionalitāti, uz kuru šī diena viņu mudinās, nav brīnums, ja Lauva kļūs par svelmainu konfliktu avotu. Horoskopa zvaigznes piektdien iesaka Lauvai paturēt savu dārgo "vienīgo pareizo" viedokli pie sevis, bet, ja tomēr to izteicis, būs gatavam kompromisiem un pat atvainoties.

Piektdien un tuvākajās dienās par galveno vārdu mīlas tēmā Lauvai jākļūst vārdam “kompromiss”! Protams, viņam nav pienākuma vienmēr piekāpties mīļotajam cilvēkam un viņš pat var nedaudz pastrīdēties par to, kā pavadīt nedēļas nogali vai kādus pirkumus veikt. Tomēr, ja Lauva redz, ka partneris ko ņēmis pārāk tuvu pie sirds, nevajadzētu viņu ķircināt. Lauvai vajadzētu piekāpties vai vismaz izlikties, ka to dara. Vēl labāk - atrodiet iespēju, kas der abiem.

Piektdien Jaunavai visam jābūt kārtībā: dvēselei, domām un darba vietai! Diena viņu pamudinās pamanīt apkārt esošo nekārtību, tāpēc Jaunava pūlēsies visur ieviest tīrību. Tomēr ne mazāk par parastajiem netīrumiem (un varbūt pat vairāk) Jaunavu kaitinās citu trūkumi: viņu darbi un vārdi, kuri nav ideāli tīri. Maz ticams, ka Jaunava piektdien spēs pretoties kārdinājumam kādam par to aizrādīt tieši.

Piektdien Jaunavai var rasties kārdinājums strīdēties, un tas ne pārāk labi ietekmēs attiecības ar mīļoto cilvēku. Diez vai viņai izdosies noslēpt no partnera savu slikto garastāvokli. Tomēr, lai izvairītos no pārpratumiem, vajadzētu dalīties savās domās un jūtās ar mīļoto cilvēku: viņam ir tik svarīgi zināt, ka Jaunavu kaitina apstākļi, nevis viņš! Ja Jaunava piektdien neizkliedēs viņa bailes, mīļotajam cilvēkam būs visas morālās tiesības apvainoties uz viņu.

Piektdien Svari spēs saprast lietu būtību, izanalizējot jebkuru jautājumu līdz atomiem un molekulām! Tas viņus var novest pie jauniem, tostarp negaidītiem, secinājumiem. Piektdien pat uz visvienkāršākajām ikdienas lietām Svariem būs iespēja paskatīties no jauna skatu punkta, pamanot tajās iepriekš neredzētas nianses. Nu, kas attiecas uz apkārtējiem cilvēkiem, viņus nav par ko apskaust - piektdien viņiem nebūs noslēpumu no Svariem!

Piektdien mīlestības lietu zvaigznes aicina Svarus uzklausīt, ko iesaka paziņas un draugi. Uzskata, ka attiecības un jūtas ir joma, kurā jāuzticas tikai savai sirdij. Tomēr, ja Svari nonākuši strupceļā vai nezina, kā uzvesties tālāk, piektdien varat ņemt vērā to pieredzi, kuri piekrīt tajā dalīties. Varbūt Svariem paveiksies, un viņiem tiks sniegti gatavi praktiski padomi. Pat ja nē, sarunā viņiem var ienākt prātā lieliska ideja, kuru pēc tam izmantot.

Piektdien Skorpions var tikt iesaistīts kādā lietā vai procesā, kuri vienā vai otrā veidā saistīti ar naudu. Tas var būt jebkas - sākot no sarunas ar priekšnieku par algu līdz banālam strīdam par pārāk lieliem tēriņiem. Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam šādās sarunās neaizsvilties un izvairīties no nevajadzīgām detaļām. Saglabājiet mieru un koncentrējieties uz faktiem - piektdienas aizvainojumi un savstarpējās pretenzijas var aizvest jūs pārāk tālu.

Piektdien zvaigznes Skorpionam mīlestībā sola diezgan neparastu un pretrunīgi vērtējamu dienu. Kādā brīdī viņam var šķist, ka cīņa par mīļotā sirdi ir zaudēta. Tomēr padoties ir pāragri - Skorpionam jāgatavojas tam, ka piektdien situācija jebkurā brīdī var krasi mainīties. Pastāv iespēja, ka viss labākais šajās attiecībās vēl ir priekšā, un Skorpionam būs iespēja par to pārliecināties.

Piektdien Strēlnieka balsī ik pa brīdim ieskanēsies komandiera tonis: viņš var pat aizsvilties dusmās, pierādot apkārtējiem, ka viņam taisnība. Diena Strēlniekam piešķirs simtprocentīgu pārliecību par to, ko viņš dara, tāpēc apkārtējo nevēlēšanās palīdzēt tiks pielīdzināta sabotāžai. Lai diena nepaietu bezjēdzīgos strīdos, Strēlniekam vajadzētu savaldīt dedzību un mazāk izdarīt spiedienu uz apkārtējiem. Labāk mēģināt vienoties.

Piektdien un tuvākajās dienās zvaigznes mīlestībā Strēlniekam iesaka nesteidzināt notikumus. Pat ja viņš precīzi zina, kas jādara, un raujas cīņā, pagaidām labāk savaldīt dedzību vai vēl labāk - apstāties. Piektdien ar savu uzstājību Strēlnieks var aizbaidīt mīļoto cilvēku. Tāpēc pagaidām nevajadzētu ļaut vaļu savām dedzīgajām jūtām, jo pastāv risks iegūt tieši pretēju rezultātu vēlamajam.

Piektdiena būs laba diena, lai viestu skaidrību attiecībās ar kādu cilvēku - ja, protams, Mežāzim ir tāda vajadzība. Tas, par ko Mežāzis neuzdrošinājās runāt, jautājumi, kurus bija neērti uzdot - to visu viņš piektdien var darīt bez bailēm. Diena Mežāzim mudinās būt godīgam, atklātam un saprotošam sarunu biedram. Tas viņam palīdzēs runāt bez pretenzijām, no sirds uz sirdi pat par visjūtīgākajām tēmām.

Piektdien mīlas lietās Mežāzim pienācis laiks atzīt ko sev svarīgu. Vai ir vērts slēpt savas patiesās jūtas no sevis, it īpaši tāpēc, ka agri vai vēlu tās tomēr kļūs acīmredzamas - gan viņam, gan citiem? Tāpēc labākais, ko Mežāzis var darīt, ir veltīt šo dienu sevis analizēšanai. Vismaz jāmēģina izprast savas rīcības patiesos motīvus, un tad Mežāzis, iespējams, uzzinās par sevi un savu izredzēto ko negaidītu.

Piektdien Ūdensvīra pārliecība par kādu jautājumu var sašķobīties. Tas, par ko viņš bija simtprocentīgi pārliecināts, var pēkšņi izrādīties ne tāds, kā viņš domāja, parādot sevi no negaidītas puses. Iespējams arī, ka Ūdensvīrs pats pārskatīs savu viedokli par kādu jautājumu. Citiem vārdiem sakot, piektdien Ūdensvīram vajadzētu būt gatavam pārmaiņām, pat ja tās ir “tikai” pārmaiņas viņa domās un uzskatos.

Piektdien zvaigznes iesaka Ūdensvīram dalīties savās slēptākajās fantāzijās ar mīļoto cilvēku. Tas būs īpaši noderīgi, ja attiecības pārdzīvo stagnācijas vai pat lejupslīdes periodu. Kad jums nav ko zaudēt, ir laiks iegūt! Ūdensvīram piektdien vajadzētu uzzināt, ko drosmīgākajos sapņos vēlas viņa partneris, un pretī dalīties ar savām vēlmēm. Tas palīdzēs gan pārvarēt krīzi, gan iedvest attiecībās kaisli un jutekliskumu.

Piektdien Zivis rūpīgi izpētīs un izpratīs jebkuru, pat visnenozīmīgāko jautājumu! Nenoteiktība darbos vai vārdos viņas kaitinās, liekot Zivīm iedziļināties, līdz nepaliks, kā saka, nekādi balti plankumi. Tas viņām ļaus izvairīties no kļūdām un kļūmēm. Tiesa, apkārtējiem dažreiz var šķist, ka Zivis par viņiem ņirgājas - viņas piektdien uzdos tik daudz precizējošu jautājumu!

Piektdiena būs piemērota diena, lai Zivis padomātu par attiecību izredzēm ar savu mīļoto cilvēku. Vai tām ir nākotne? Vai arī viņi pamazām un abiem nemanāmi ir nonākuši strupceļā? Ja piektdien Zivis godīgi sev atbildēs uz šiem jautājumiem, viņām kļūs skaidrs, kā rīkoties. Turklāt prakse rāda: var atrast izeju no gandrīz jebkura strupceļa, it īpaši, ja tas attiecas uz jūtām. Galvenais ir nevis paslēpt galvu smiltīs no uzkrātajām problēmām, bet gan mēģināt tās atrisināt, lai galu galā nonāktu pie abiem piemērota kompromisa.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!