Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zirga pakava brīnumainā maģija

Zirga pakavs ir viens no pzīstamākajiem veiksmes talismaniem. Agrāk ļaudis zināja, ka uz ceļa atrasts pakavs sola laimi un veiksmi naudas lietās. Taču atrast pakavu mūsdienās nav nemaz tik vienkārši. Tieši tāpēc tie tik plaši tiek izmantoti rotaslietu izgatavošanā- kā brošiņas, kuloni, kaklasaišu piespraudes, auskari vai vienkārši suvenīri. Materiālam, no kura izgatavots pakavs, gan ir nozīme. Tam jābūt no zelta, sudraba, vara vai dzelzs. Izmantot šādu talismanu var dažādi.

Piemēram:

• Pakavs, kas piestiprināts virs durvīm ar atvērumu uz augšu, pasargā māju no ļaunuma.

• Pakavs, kas piestiprināts virs durvīm ar atvērumu uz leju, piesaista mājai labklājību.

• Pakavs, kas pielikts pie durvīm mājas iekšpusē, attīra mājas enerģētiku un likvidē ģeopatogēno zonu negatīvo ietekmi. Šī paša iemesla dēļ pakavu var piestiprināt virs guļvietas.

• Pakavs, kas ievietots auto iekšpusē, pasargā tā īpašnieku no negadījumiem uz ceļa un nes veiksmi darījumos.

• Pakavs, kas pirmajā pilnmēness naktī novietots uz palodzes ar atvērumu uz mājas iekšieni, piesaista mājai naudu un materiālo labklājību.

• Pakavs, kas ierakts zemē pie mājas ziemeļrietumu sienas, palīdzēs gūt atbalstu jebkurā jomā.
.
• Ja mājā slikti aug puķes, novietojiet netālu no tām pakavu.

Lūk, kāds interesants un patiess stāsts par atrastu pakavu.

2011.gada vasarā kāds mans draugs laukos, kur viņš bieži vien atpūšas vasaras mēnešos, pavisam nejauši atrada zirga pakavu. Loģiski, radās jautājums, ko tad darīr ar tādu atradumu? Beigās viņš nolēma piekārt to virs ieejas durvīm savā mājā. Neiedziļinoties pareizi vai nepareizi, pakavs tika pakārts ar atvērumu uz leju. Pats interesantākais sākās tad, ka pie viņa ciemos sāka braukt draugi un radi. Neviens no viņiem pat īsti nepievērsa uzmanību virs durvīm piekārtajam pakavam. Nu karājas kaut kas; lai tad arī karājas. Neesam taču māņticīgi. Tomēr dažiem viņa viesiem mājā kļuva reāli slikti. Viņi vienkārši nevarēja tur uzturēties. Iemesls noskaidrojās nedaudz vēlāk, kad tika pieaicināts speciālists.

Kā izrādījās, mājā "uzdarbojās" pakavs. Slkiti kļuva tikai tiem cilvēkiem, kas pret manu draugu raidīja kaut kādas negācijas. Tajā pat laikā visi pārējie, ieskaitot mājiniekus, jutās brīnišķīgi.

Vēl interesantākas lietas notika, kad viņa sētā iegriezās kaimiņu kaķis. Kaķis vairs nespēja ieiet mājā (kaut gan pirms tam to bija darījis neskaitamas reizes); tas vienkārši kādas divas minūtes sēdēja kā sastindzis un skatījās uz pakavu (it kā kaut ko tur redzētu), kamēr drauga divi kaķi gan gāja, gan nāca iekšā bez aizķeršanās.

Arī es pats redzēju šo pakavu, kad biju pie drauga aizbraucis ciemos. Pakavs kā pakavs: ļoti vecs un krietni aprūsējis. Un tomēr- kaut kas tajā pakavā ir...