Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ārstnieciskas ūdens procedūras mājas apstākļos

Jums sāp kājas, moka klepus, ir sāpīgas menstruācijas? Bet varbūt jums ir depresija vai jūtat nemieru un nevarat vakaros iemigt?

Visparastākajam ūdenim, kas mums šķiet tik pierasts lietojot uzturā vai ejot dušā, piemīt neticami dziedinošs spēks. Jūs varat pavisam vienkārši pagatavot ārstniecisku vannu, inhalācijas vai kāju vanniņas, kas palīdzēs atšķirīgām kaitēm, atkarībā no ūdeni pievienotajām piedevām:

Sāpošas kājas

Pievienojiet karstam ūdenim 6-8 pilienus eikalipta, majorāna vai salvijas eļļas un paturiet tajā kājas aptuveni 15 min. Ūdenim jānosedz puse no kāju apakšstilba.

Paplašinātas kāju vēnas

Sagatavojiet vannu ar siltu ūdeni, kam pievienota sauja kaltētu lavandu, un iegremdējieties šādā vannā līdz viduklim uz 15 min.

Sastiepta vai izmežģīta kāja

Pirmās diennakts laikā kāju ieteicams vannot aukstā ūdenī, sākot ar vēsu ūdeni un pamazām pārejot uz aukstāku. Pēc tam var pariet uz silta ūdens peldi.

Ekzēma

Piepildiet vannu ar siltu ūdeni, pievienojiet dažus pilienus kumelīšu vai lavandas eļļas un sauju auzu (var nopirkt tirgū). Vannojieties aptuveni 15-20 minūtes.

Ja moka klepus

Traukam ar karstu ūdeni pievienojiet 3-4 pilienus tējas koka, eikalipta, lavandas vai priežu eļļas, noliecieties virs trauka, pārklājiet galvu ar dvieli un 5 min. ieelpojiet karstos tvaikus.

Sāpīgas menstruācijas

Iepildiet vannā tikai nedaudz silta ūdens (tā, lai gurni būtu nosegti), kuram pievienojiet nedaudz rožu, kumelīšu, lavandas vai salvijas eļļu. Iekāpiet vannā, paguliet 5 min. siltā ūdenī, tad pamazām piepildiet to ar karstāku ūdeni (ūdens temperatūrai pakāpeniski jākļūst karstākai).

Nemiers

Pirms gulētiešanas ieejiet karstā vannā, kurai pievienoti 4-5 pilieni jasmīnu vai sandalkoka eļļas.

Grūti iemigt

Pirms gulētiešanas ieejiet vannā, kurai pievienoti daži pilieni rožu, lavandas vai kumelīšu eļļas

Depresija vieglā formā

Piepildiet vannu ar ūdeni, pievienojot tam nedaudz jasmīnu vai lavandas eļļas. Paguliet šādi sagatavotā vannā aptuveni 20 min.