Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Krētas diēta - veselīga produkcija skaistumam

Krēta, kā zināms, ir senās antīkās kultūras šūpulis, sala ar ļoti bagātu kultūras un vēsturisko mantojumu. Neatņemama Krētas kultūras daļa – īpaša, pazīstama visā pasaulē, «Krētas diēta» – ideāls sabalansēta, daudzveidīga un veselīga uztura piemērs. Pētījumi, ko veikuši Londonas Universitātes speciālisti, parādījuši, ka krētiešu uzturs tiešām nostiprina veselību un pagarina dzīves ilgumu. Uz doto brīdi Krētas salas iedzīvotāji – paši veselīgākie cilvēki Eiropā.

Kas tad ietilps krētiešu – ilgdzīvotāju ēdienkartē? Pirmkārt – olīveļļa (tiek uzskatīts, ka tā sniedz līdz pat 30% no cilvēkam dienā nepieciešamās enerģijas), graudzāles, maize, dārzeņi un augļi. Mazākā mērā – siers, piens, olas, zivis un nedaudz sarkanvīna dienas laikā. Visi produkti tiek izaudzēti un ražoti tieši uz salas.
Liels daudzums mūsdienu Krētas kulinārijas recepšu – antīkās pasaules mantojums. Vēl kopš Mīnojas civilizācijas laikiem Krētas iedzīvotāji augsti vērtē olīveļļu, olīvas, zaļumus un dārzeņus. Salas virtuve vēsturiski ir balstīta uz šiem produktiem. Receptes, kuras vietējie iedzīvotāji izglābuši no aizmirstības, līdz pat šim brīdim pārsteidz ar savu vienkāršību, garšas smalkumu un vērtīgumu. Visa salas virtuve – pilnībā veselīgs uzturs, kas veicina imunitātes paaugstināšanos, spēka atjaunošanos un dzīves ilguma pagarināšanu.

Galvenie "Krētas diētas" pamatprincipi:

1. Jāpamaina visi citi tauki pret olīveļļu.
2. Pēc vēlēšanās, ēšanas laikā dzert vieglu sarkanvīnu: 1 – 2 glāzes vīriešiem un 1 glāze sievietēm dienā.
3. Desertā – tikai augļi. Ierobežojiet vai vispār izslēdziet no savas ēdienkartes saldumus un cukuru.
4. Uzturā pastiprināti lietojiet augļus, dārzeņus, maizes, graudaugus, pupiņas, riekstus.
5. Dodiet priekšroku minimāli apstrādātiem, svaigiem, sezonas produktiem, izaudzētiem Jūsu reģionā.
6. Katru dienu atļaujiet sev nedaudz siera un jogurta. Katru nedēļu – zivis vai putna gaļu. 1 –2 reizes mēnesī – sarkano gaļu.
7. Izslēdziet vai samaziniet līdz minimumam vistu olu lietošanu: ne vairāk 4 nedēļā.
8. Nav populārs arī tāds produkts kā sāls, aizvietojiet to ar sāļo sieru «feta» vai olīvām.
Prasme dzīvot ar prieku un harmonijā ar dabu – tas ir tas, ko vajadzētu pamācīties Krētas salas iedzīvotājiem.

Skaistuma institūts "Liorá" iesaka:
Bernard Cassière laboratorijas speciālisti vienmēr tiecas izmantot visu to labāko, ko mums var dāvāt daba.

Kosmētisko produktu līnija Cretan Diet uz augu valsts izcelsmes kompleksa«Krētas diēta» bāzes radīta ar mērķi kompensēt vitamīnu un mikroelementu trūkumu, izlīdzināt grumbas, atjaunot ādas veselīgumu un dzīvesspēku. Līnijā ietilpst Global Anti-ageing cream, Anti-ageing serum un Eye contour cream, kuri dāvās Jums lielisku rezultātu – svaigu, starojošu un koptu sejas ādu!
Esiet veseli un skaisti !

     [+] [-]

, 2010-11-24 20:15, pirms 14 gadiem
Te rakstīts, ka visi tauki jānomaina pret eļļu, bet kā tad ar asinsgrupas diētu? Man pēc asinsgrupas iznāk, ka tieši eļļa ir kaitīga manai veselībai.

     [+] [-]

, 2010-11-24 20:43, pirms 14 gadiem
Tik interesanti.. sagribējās ļoti, ļoti tādu kosmētiku.

     [+] [-]

, 2010-11-24 21:13, pirms 14 gadiem
Pirms kāda laika, kad biju ceļojumā Grieķijā, iegādājos ziepes u.c. kosmētiku, kas gatavota uz olīveļļas bāzes. Vīlusies nebiju. Kosmētika tiešām bija efektīga un es pat nožēloju, ka neiepirku to lielākā daudzumā.

     [+] [-]

, 2010-11-26 13:31, pirms 14 gadiem
Kur var iegādāties?

     [+] [-]

, 2010-11-30 16:32, pirms 14 gadiem
Bernard Cassiere kosmētiku var iegādāties Skaistuma Institūta Liora, Tallinas ielā 18. Starp citu, šobrīd, sakarā ar Ziemassvētkiem šai kosmētikai ir arī īpašas cenas!!! Vairāk info: liora.lv
Veselību un Skaistumu Jums, cienījāmas lasitājas!!!