Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


13 padomi, kā iegūt slaidāku augumu

Katra sieviete vēlas būt skaista un slaida, taču ne vienmēr var lepoties ar nevainojamām ķermeņa formām. Vienai liekie kilogrami traucē, citai plati pleci, vēl kādai šķiet augšdelmi par resnu utt. Ar to visu var cīnīties un no daudz kā pat var atbrīvoties. To, no kā atbrīvoties nav iespējams, var iemācīties paslēpt zem veiksmīgi izvēlēta apģērba.

Restorāns

Vai tu ej uz restorānu, lai tikai garšīgi un pamatīgi pieēstos? Pamēģini pabaudītu arī ko citu: tu tiec laipni apkalpota, sēžot pie krāšņi uzklāta galda, tev ir pietiekami daudz laika, lai nesteidzīgi risinātu sarunas. Tu aiziesi projām labā noskaņojumā un arī nebūsi pārēdusies.

Marinēti dārzeņi

Savus iecienītākos dārzeņus iemarinē maisījumā, kas sastāv no sojas mērces, citrona sulas, garšvielām un dārzeņu mērces. Šajā maisījumā marinē dārzeņus apmēram 2 stundas. Tad applaucē un grillē.

Ananāsi

Svaigos ananāsos ir enzīmi, kas ļoti aktivizē vielmaiņu. Ananāsi arī uzlabo atmiņu.

Auduma raksts

Jo sīkāku auduma rakstu izvēlēsies, jo labāk. Lielas puķes un milzu rūtis – tas viss tevi optiski padarīs resnāku. Labāk izvēlies neuzkrītošu rakstu – puķītes, mazas rūtiņas, minipunktiņi.

Šauras plecu lencītes – apakšā krekliņš

Ja tev ir kleita ar šaurām lencītēm, apakšā nēsā T-veida sporta krekliņu, lai tas notušētu spēcīgus augšdelmus.

Sānu joslas

It īpaši pludmalē katra no mums vēlas izskatīties slaidāka. Ideālam peldkostīmam ir tumšas sānu joslas, jo tās optiski padara cilvēku tievāku.

Aromatizētais etiķis garšas uzlabošanai

Sautētiem dārzeņiem nav tik pliekana garša, ja tiem pievieno pāris ēdamkarošu aromatizētā etiķa. Tomēr, to vajadzētu izvēlēties uzmanīgi, jo lētākajiem ir pievienotas mākslīgās garšvielas. Meklē to, kura sastāvā ir dabīgo garšaugu daļiņas.

Greipfrūts

Gatavo salātu mērci no greipfrūta sulas. 3 ēdamkarotes sulas, Kajenas pipari, svaigi malti melnie pipari, šķipsna sāls un 3 pilieni eļļas. Šajā maisījumā ir tikai 30 kcal.

Sapņu kleita

Melna krāsa dara slaidāku, taču vēl svarīgāks ir griezums: ne pārāk šaurs, augšdaļā piegulošāks, ar V- veida izgriezumu, mazām piedurknītēm un paplatinātu svārku daļu, kura brīvi kritīs pāri gurniem.

Augstpapēžu kurpes

Papēdis kurpei pagarinās kāju. Tu nejutīsies tik ērti kā sandalēs vai sporta kurpēs, bet tava kāja izskatīsies daudz pikantāk.

Īstais laiks sporta nodarbībām

Piemērojies saviem bioritmiem. Lielākajai daļai cilvēku vislabākie sporta sasniegumi ir no 8 līdz 10 un no 17 līdz 20. Galvenais, izkusties vismaz 30 minūtes dienā. Šo laiku vari sadalīt arī pa 2x15 vai 3x10 minūtēm.

Saldais ēdiens

Mazliet parēķini kalorijas un labāk apēd divas porcijas saldā ar mazu kaloriju daudzumu, nevis pāris karošu trekna, kalorijām bagāta ēdiena.

Divu mēnešu diēta

Var ēst visu un neierobežotos daudzumos, bet ne mazāk kā 5-6 reizes dienā. Mēness fāžu maiņas dienās var paņemt atslodzes dienu (dzert tikai šķidrumu un uzkost kādu augli). Jādzer 2-3 litri dienā (zāļu tējas, ūdeni, kafiju, tēju).
• Nedrīkst ēst: maizi, miltu izstrādājumus, cukuru, kartupeļus, pupas, zirņus, sviestu, treknos sierus, desu, pastētes, saldinātos dzērienus.
• Ierobežotos daudzumos: 4 tējk. medus, 3 ēd.k. eļļas vai krējuma, sāls.
• Drīkst ēst pēc patikas: liesu gaļu (gatavotu folijā vai bez taukvielām), putnu gaļu bez ādas, olas, zivis (visas un visos veidos), piena produktus, liesos sierus, visus dārzeņus, augļus un ogas (īpaši zaļā krāsā), žāvētus augļus, riekstus, brūnos rīsus.
Pēc 2 mēnešiem, raugoties spogulī, neticēsi pati savām acīm. Svarīgākais – izturēt pirmo nedēļu.

     [+] [-]

, 2011-09-09 09:56, pirms 13 gadiem
es ēdu saldskābmaizi,graudu maizi,bet ja nedrīkst,tas mani apbēdina,
visam rakstītam piekrītu.

     [+] [-]

, 2011-09-09 10:16, pirms 13 gadiem
kartupelus var est , tikai griletus ar visu mizu vai bez tas pupas ari var , jo vajaga ari olbaltumvielas pareizi uznemt bet rieksti ir dienas deva ko var apest , maizi pilngraugu var saldskabo ne

     [+] [-]

, 2011-09-09 10:57, pirms 13 gadiem
pirmo reizi raksts, kuram piekriitu gandriiz par 99%, vingroju gan 15 min., toties regulaari katru ritu

     [+] [-]

, 2011-09-09 11:25, pirms 13 gadiem
Par zirņiem un pupām dzirdu pirmo reizi
Tad sanāk, ka rīsus drīkst lietot neierobežotā daudzumā, ja?!

     [+] [-]

, 2011-09-09 12:02, pirms 13 gadiem
Vai ir kāda sieviete, kas šo diētu izmēģinājusi un var pateikt kāds bija rezultāts?