Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Kāpēc ādai ir nepieciešams profesionāls pīlings - dziļā ādas attīrīšana

Mūsu ādai ir nepieciešama pastāvīga uzmanība un kopšana. Visi mēs zinām cik ir svarīgi mitrināt, barot sejas ādu, novērst ādas novecošanas procesus. Tam ir radīti daudzi kosmētiskie līdzekļi (krēmi, serumi, ampulas, maskas utt.). Taču, lai visas šo produktu vērtīgās vielas labi iekļūtu ādā un intensīvi darbotos, ir svarīgi regulāri veikt profesionālu dziļu ādas attīrīšanu - pīlingus.

Bez tam, pīlings stimulē ādas atjaunošanās un atjaunināšanās procesus, ievērojami uzlabo ādas krāsu, tonusu. Tā kļūst gluda, maiga un tanī pat laikā elastīga.
Ir dažādi profesionālo dziļas attīrīšanas procedūru veidi (mehāniskais pīlings, aparātpīlings, ķīmiskais pīlings u. c.). Skaistuma institūts "Liorá" piedāvā bagātīgu pīlingu asortimentu: Resurfacing Peeling SOTHYS, AHA and Cranberry Microdermabrasion Bernard Cassière, Expert Duo Micro-dermabrasion+ S. MAHLER, taču kāds pīlinga veids der tieši Jums, to pateiks priekšā speciālists.

Rudens ir lielisks laiks profesionālo pīlinga procedūru veikšanai.
Tiek uzskatīts, ka vairums negatīvo ādas izmaiņu (grumbas, pigmentācija, asinsvadu „zvaigznītes” utt.) ir ultravioletā starojuma izraisītu ādas bojājumu sekas. Bez tam, vasaras gaitā Jūsu āda saules staru, vēja, sāļā ūdens iedarbībā varēja kļūt daudz raupjāka, sausāka, zaudēt elastību. Tajā sāka parādīties nelīdzenumi un grumbuļainums. Viss tas lieliski padodas novēršanai un korekcijai ar profesionālo pīlingu. Bet ne visas pīlinga procedūras var veikt visu cauru gadu, jo pārāk spēcīga saule vai aukstums bieži vien ir kontrindikācijas šīm procedūrām. Bet pīlinga veikšana rudens laikā sniedz lielisku rezultātu.

Kas notiek pīlinga laikā?

Atmirušo, nevajadzīgo, pārragojušos šūnu noņemšana. Toksīnu, liekā šķidruma izvadīšana. Mikrocirkulācijas, limfteces uzlabošana, atjaunošanās un reģenerācijas procesu stimulācija.

Rezultāts:

Ādas virsmas izlīdzināšanās un nogludināšanās, grumbu, pigmentācijas plankumu, pēc akne un citu rētiņu samazināšanās, poru sašaurināšanās, problemātiskas ādas ar pinnēm un akne stāvokļa uzlabošanās. Jau pēc pirmās procedūras Jūs ievērosiet, ka āda ir kļuvusi maiga, samtaina, ieguvusi vienmērīgu, matētu toni.
Bez tam pat viena profesionālā pīlinga procedūra ievērojami palielina turpmāko procedūru efektivitāti. Tāpēc pirms ilgstoša atjaunināšanas, mitrināšanas utt. kursa, tiek rekomendēts veikt vienu no profesionālā pīlinga procedūrām.

Esiet veseli un skaisti !

Valentīna Čugunova
Skaistuma institūta Liora ārste