Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Fantastiskie smiltsērkšķi jeb enerģijas lādiņš garajai ziemai

Vasara mūs šogad nav īpaši lutinājusi ar sauli un siltumu; arī rudens ir lietains un drēgns. Tāpēc jo sevišķi gribas sevi palutināt ar kādu skaistumkopšanas procedūru, kas ne tikai uzlabo ādas izskatu, bet sniedz arī ko veselībai noderīgu. Tā nu meklējot kaut ko īpašu, nonācu ķermeņa kopšanas studijā "Stars", kur tieši šobrīd tiek piedāvātas fantastiskas atlaides (veseli 50%) unikālam kompleksam: SPA kapsulai un pilna ķermeņa ietīšanas procedūrai ar smiltsērkšķu masku.

Un, ja runa ir par smiltsērkšķiem, tad nu skaidrs, ka tas ir kaut kas sevišķi vērtīgs un ķermenim noderīgs. Pareizāk pat būtu teikt- nepieciešams. Viss, kas saistīts ar smiltsērkšķiem, saucams par unikālu. Kāpēc? Tāpēc, ka šim augam visā pasaulē nav neviena cita līdzīga. Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības tika augsti vērtētas jau senajā Ķīnā, kā arī Tibetas un Antīkās Grieķijas medicīnā.

Smiltsērkšķis satur gandrīz vai visu labāko, kas atrodams dabā un nepieciešams cilvēkam- kopumā vairāk nekā 190 bioloģiski aktīvu komponentu, ieskaitot vairākus antioksidantus, aminoskābes, А, С, F, Н, K, РР, Е, В1, В2, В3, В6, В9 vitamīnus, provitamīnus un veselas četras omegas (omega 3- samazina iekaisumus un nogurumu, kā arī nostiprina sirdi, savukārt, omega 7- mazina locītavu sāpes, dziedē ekzēmas un zvīņēdes, bet omega 9- pazemina holesterīna līmeni. Ceturtā- omega 6- samazina ļaundabīgo audzēju risku). Cīņā pret ļaundabīgajiem audzējiem, palīdz arī serotīns, bez tam tas noņem uzbudinājumu un veicina normālu nervu impulsu pārvadi.
Savukārt, sterīns, kas arīdzan atrodams smiltsērkšķos, aizkavē holesterīna uzsūkšanos un pasargā aknas, bet pektīni spēj piesaistīt un izvadīt no organisma smagos metālus un kaitīgās vielas, tai skaitā alkoholu.

Smiltsērkšķi satur arī ābolskābi un vīnskābi, kuras palīdz pazemināt rentgena staru un dažādu stresa faktoru radītās sekas.

Ja runājam par antioksidantu un antidepresantu ietekmi, kas atrodami smiltsērkšķos, tad tie atjauno šūnas un aizkavē novecošanos, novērš iekaisumus, stimulē imūnsistēmu un uzlabo asinsriti. Rezultātā atjaunojas enerģija, mazinās iespēja saslimt ar vīrusu infekcijām, uzlabojas iekšējo orgānu veselība un ādas stāvoklis.

Taču atgriežamies pie procedūras, kas kopumā ilgst pusotru stundu:
Viss sākas ar ķermeņa sagatavošanu ietīšanai smiltsērkšķu maskā. Pēc jūsu izvēles- SPA kapsula vai infrasarkano staru sauna. Abās tiek iegūts līdzīgs efekts- jau pie 36 grādu temperatūras sākas svīšana, atveras poras un organisms sāk attīrīšanās procesu.
Kādas ir atšķirības?

Infrasarkano staru kabīnes ārstnieciskais,dziļi sildošais siltums tonizē ķermeni. Paātrinātā asins cirkulācija palielina skābekļa pieplūdi ķermenim, kas stimulē muskuļus atbrīvoties no pārstrādātiem produktiem un veicina to elastīgumu. Spēcīgi izdaloties sviedriem, ķermenis ātri un rūpīgi atbrīvo sevi no daudzām kaitīgām vielām - tādām kā tauki, holesterīns, alkohols, smagie metāli u.c..

Savukārt, DermaLife Spa veselības kapsula unikālā veidā apvieno infrasarkanā starojuma, ūdens un ūdens tvaiku, vibrācijas masāžas, aromātu un krāsu iedarbību piemērotā proporcijā. Ūdens paaugstina organisma vispārīgo tonusu, padarot ādu gludu un elastīgu, vibrācijas masāža paaugstina muskuļu tonusu. Aromāti, kas tiek pievienoti procedūras laikā, ietekmē smadzeņu darbību, sagatavojot ķermeni pilnīgai relaksācijai. Infrasarkanā starojuma enerģija stimulē ķermeņa siltumu, uzlabojot šūnu vielmaiņu un audu asinsapgādi.
Galva un seja procedūras laikā paliek kapsulas ārpusē un netiek pakļauta sviedrēšanai, taču aromterapijai gan.

Tiem, kas nevēlas iet saunā vai izmantot SPA kapsulu, pirms maskas uzklāšanas tiek piedāvāts smiltsērkšķu ķermeņa pīlings.

Pēc izsvīšanas saunā vai SPA kapsulā un noskalošanās dušā, uz visa ķermeņa, arī uz sejas, tiek uzklāta smiltsērkšķu maska, kas pagatavota tikai un vienīgi no dabīgām izejvielām. Maskas pamatā- smiltsērkšķa ogas (kā noskaidrojās,- šī gada raža), pēc kuru fantastiskās ietekmes āda ne tikai kļūst zīdaini gluda un tvirta, tā iegūst veselīgu nokrāsu, kā arī mazinās celulīta pazīmes un tiek veicināts novājēšanas process. Tiesa gan, veiksmīgākam iznākumam nepieciešamas vismaz 10 procedūras, kas sastāda viena kursa ilgumu.

Papildus ķermeņa kopšanas procedūrām, jums ir iespēja saņemt arī kārtīgu vitamīnu devu ar glāzi smiltsērkšķu sulas, kura iegādājama tepat studijā. Smiltsērkšķu sula palīdz pret podagru, reimatismu, audzējiem, gremošanas trakta saslimšanām, vielmaiņas traucējumiem, ādas slimībām un daudzām citām kaitēm.
Kompleksā ar smiltsērkšķu ķermeņa masku, tā ārstē pat ielaistus iekaisumus.

Tāpēc dodieties uz Ķermeņa kopšanas studiju "Stars" un jūs, tieši tāpat kā es, iegūsiet skaistu un veselīgu sejas krāsu, uzlabosiet sava ķermeņa formas, nostiprināsiet imūnsistēmu un galu galā iegūsiet pozitīvu enerģijas lādiņu visai garajai ziemai.

Taču nenokavējiet iespaidīgās cenu atlaides! Akcija spēkā tikai līdz 30.septembrim!

Ķermeņa kopšanas studija "Stars" atrodas Brīvības ielā 110, Rīgā (uz Brīvības un Artilērijas ielu stūra)
Tālrunis: 2610 2619
Darba laiks: katru dienu no 9.00 līdz 22.00

Raksta autore Iveta Apškrūma