Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Sāls - līdzeklis skaistumam un veselībai

Sāls - baltais zelts, kas mūsu ēdienu padara gardāku, bet ķermeni - veselāku un daiļāku.

Sāls zīdaini maigai ādai:

Lai veiktu sejas pīlingu, nemaz nav nepieciešama dārga kosmētika. Vienkārši samaisiet rupjā maluma sāli ar saputotu saldo krējumu. Ar iegūto masu pāris minūtes ar apļveida kustībām masējiet seju, pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni. Sejas āda kļūs gluda, maiga un stingra.

Sāls žilbinoši baltiem zobiem:

Kā zināms kafijas, tējas un nikotīna ietekmē zobi kļūst dzeltenīgi. Ar vārāmās sāls palīdzību tos atkal var padarīt baltus. Šim nolūkam divas reizes mēnesī, pierastās zobu pastas vietā, zobi jātīra ar sāli (sāli jāuzber uz zobu birstes). Pēc tam mutes dobumu izskalo ar ūdeni, lai mutē nebūtu sāļa garša.

Sāls nogurušām, piepampušām kājām:

Paliela izmēra linu audumu iemērciet sāls šķīdumā (30g.sāls uz 1 litru ūdens). Audumu izgrieziet tā, lai netraucētu liekais šķidrums, tad auduma kompresi aptiniet ap kāju apakšstilbiem. Pārklājiet kājas ar kādu vieglāku un plānāku audumu, pēc tam uzsedziet vilnas segu un paguliet aptuveni 20 min.

     [+] [-]

, 2010-09-11 22:33, pirms 14 gadiem
Vai no tunisijas atvesto sālsezeru sāli drīkst lietot skaistumkopšanā. Vai kāds to zina?