Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Neinvazīvā mezoterapija - mezoterapija bez adatām

Gatavojoties svētkiem, parasti skrienam, cenšamies paspēt nepadarītās lietas, bet stresā un steigā piemirstam par sevi. Šobrīd arī skaistumkopšanā nāk klāt jaunas, arvien modernākas metodes. Tām ir ātrāks efekts un ilglaicīgāka noturība. Viena no tādām ir neinvazīvā mezoterapija - mezoterapija bez adatām.

Neinvazīvā mezoterapija tiek veikta, pielietojot ultraskaņu.

Priekšrocības:

1. Nav sāpju, pietūkuma vai zilumu
2. Procedūras laikā tiek lietots standarta preparātu kokteilis
3. Aptuvenais procedūras laiks- 30 minūtes
4. Lieliski rezultāti

Satraukumam nav pamata- veiciet procedūru, lai sagatavotos svētkiem!

• Pretgrumbu iedarbība.
Neinvazīvā mezoterapija palīdz praktiski pie katra ādas novecošanās procesa aspekta. „MESO CARE” krasi paaugstina mitruma līmeni sejas audos, palielina limfas atteci un stimulē saistaudu veidošanos, kas ir galvenais ādas elastības indikators.

• Liftinga efekts.
Transdermālā specifisku aktīvo preparātu ievadīšana dod teicamus rezultātus ādas ļenganuma mazināšanā. Rūpīgi sabalansēta programma, kas vērsta uz audu restruktivizāciju, stimulē jaunu saistaudu sintēzi un sekmē jauna kolagēna produkciju, veicina šūnu apjoma palielināšanos.

Sīkāka informācija: Weyergans High Care centrā, Antonijas ielā 10, tālr. 67331198, 29192643