Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Puiši priekšroku dod brunetēm jeb padomi matu krāsas izvēlei

Vienmēr ir bijis aktuāls jautājums par skaistuma etaloniem, par to kā labāk iepatikties pretējam dzimumam. Izrādās, arī matu krāsai ir liela nozīme.

ASV jauno zinātnieku grupa atklājusi, ka puiši tomēr dod priekšroku attiecībām ar tumšmatēm.

51% izvēlas brūnu matu īpašnieces, jo ar šo krāsu viņiem asociējas prāts un apķērība.

Kā notika pētījums? Viena un tā pati meitene ar dažādām matu krāsām tika rādīta aptuveni tūkstotim pretējā dzimuma pārstāvju, un viņi aprakstīja savu viedokli par viņu. Brunete gudra šķita 81% puišu, 67% nosauca viņu par neatkarīgu un patstāvīgu. Divas trešdaļas stiprā dzimuma pārstāvju (62%) novērtēja meiteni kā pieredzējušu un pašpārliecinātu.

Tajā pašā laikā blondīne vāja un nespējīga šķita 40% puišu, bet 45% uzskatīja, ka viņa ir pārāk nervoza.

Līdzīgu pētījumu veica arī pēc interneta kompānijas “Lycos” pieprasījuma.

Brunetēm, ir lielākas izredzes atrast bagātu vīru, nekā blondīnēm, liecina laikrakstā “Daily Express” publicētais pētījums.

Lai noskaidrotu šo faktu, pētījuma autori izanalizējuši simts pasaules bagātāko vīriešu sievu un draudzeņu matu krāsu.

Izrādās, ka pārliecinoši lielākā daļa no šīm sievietēm ir brunetes. 62% miljardieru priekšroku dod sievietēm ar kastaņbrūniem matiem. Blondīnes ar 22% ieņem otro vietu, melnmates ar 16% palikušas trešajā vietā. Ar rudmatēm neviens bagātnieks no šī saraksta nav uzsācis attiecības.

Pētījums tika veikts pēc interneta kompānijas “Lycos”, kurai pieder arī iepazīšanās portāls, pasūtījuma. “Lycos” izpilddirektors Sems Kajums pēc pētījuma retoriski jautājis: “Nāk prātā jautājums: vai tāda sieviete kā Karla Bruni, kura apprecējās ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī, būtu kļuvusi par Francijas pirmo lēdiju, ja viņa būtu blondīne?”