Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Vēlies būt kā Madonna? Tas ir iespējams!

„Skaistums ir jākopj un tas prasa arī nelielus upurus. Skaistumkopšanas noslēpumi netiek glabāti aiz septiņiem zieģeļiem, pat mūsu nelielajā valstiņā ir pieejamas kinozvaigžņu iemīļotas skaistumkopšanas metodes,” stāsta skaistumkopšanas salona „ Adoria ” kosmētiķe Inguta Grinberga. Sievietes, vīrieši, pusaudži, laipni aicināti pasaulē, kur valda skaistums. Izdevumi par kopta izskata uzturēšanu nebūt nav astronomiski.

epadomi.lv sertificētai kosmētiķei, mediķei pēc izglītības Ingutai Grinbergai uzdod vairākus jautājumus par skaistumkopšanu.

Vai skaistumkopšanas procedūrām drīkst ļauties jebkurš?

Mūsu salonā „Adoria” ir pieejami uz medicīniskiem pamatiem balstīta profesionāla skaistumkopšana. Pirms procedūru uzsākšanas tiek novērtēta klienta āda un, ja tiek konstatēta sejas problēma, kuras cēlonis varētu būt slimība, klients saņem norīkojumu pie dermatologa. Un pēc tam jau risinām problēmu kompleksi – klients lieto dermatologa izrakstītos medikamentus slimības ārstēšanai, bet mēs risinām problēmu estētiskās kosmetoloģijas līmenī.

Ja netiek ievērotas nekādas ādas saslimšanas pazīmes, mēs rekomendējam klientam – sievietēm, vīriešiem, pusaudžiem - izvēlēties kādu viņam individuāli piemērotu procedūru.

Jūsu salonā ir pieejama skaistumkopšanas procedūra, kuru izmanto Madonna un citas pasaules zvaigznes.

Procedūra ar dermorolleru sejas ādas efektīvai uzlabošanai nav jaunums pasaulē, bet pie mums to izmanto tikai pēdējos gados. Dermorollera terapija piedāvā uzlabotu mikroinjekciju procedūru, kas stimulē ādas reģenerāciju, dabīgu un drošu ādas atjaunošanos, padarot to veselīgāku un jaunāku.

Procedūra ir salīdzinoši vienkārša un ir lieliska alternatīva mezoterpaijas skaistumkopšanas procedūrai, kuras laikā izmanto injekcijas ar vienu adatu. Dermorolleram, savukārt, ir 92 – 140 mikroadatiņas. Procedūras laikā r tiek veikta sejas ādas, kakla un dekoltē zonas mikroperforācija (masāža), ar to stimulējot jaunas ādiņas un kolagēna šķiedras veidošanos. Kolagēns ir tas, kas mūsu ādu padara jaunu un tvirtu, taču ar laiku tā daudzums samazinās un āda zaudē elastīgumu. Pēc mikroperforācijas ādiņu apstrādā ar speciālu kosmētisko līdzekli, pēc tam vēl uzklāj ādiņu nomierinošu masku. Āda pēc procedūras izskatās kā viegli iesauļota.

Efekts sāk sevi pieteikt divas nedēļas pēc pirmās procedūras veikšanas. Procedūru ieteicams veikt vienu reizi mēnesī piecus mēnešus pēc kārtas, tad tiks iegūts gaidāmais efekts, āda kļūs gluda, maiga un elastīga.

Tieši tāpēc, ka procedūra ar dermorolleru ir vienkārša, nodrošina to skaistuma efektu, pēc kura visi alkstam, turklāt vienas procedūras laikā iespējams apstrādāt ļoti plašas zonas, to iemīļojušas kino un šovu zvaigznes, dziedātāji, aktieri.

Ko nebūtu ieteicams darīt pēc procedūras?
Pirmās trīs dienas nebūtu ieteicams karsēties ne saulē, ne pirtī, ne solārijos, jo ādiņa tomēr ir traumēta un karsēšanās var radīt iekaisumus. Pēc trim dienām iespējams atgriezties iemīļotajā ritmā.

Kādas citas procedūras pieejams skaistumkopšanas salonā?

Mēs piedāvājam dažādas aparātu procedūras, kas ir līdzīgas pielietotajām fizioterapijā, bet vērstas uz skaistumkopšanu.

Efektīva ir sejas tīrīšana ar augļskābēm, kas padziļināti attīra ādu un stimulē jaunas ādas veidošanos. Šo procedūru izmanto rudens un pavasara sezonā, aukstā laikā to veikt nav ieteicamas.

Sejas barošanas procedūrām ir liela nozīme ziemas laikā, jo ādai rodas stress no aukstuma un tā kļūst sausa un jutīga. Mēs procedūru laikā samitrinām, pabarojam un nodrošinām ādai aizsardzību.

Populāra ir permanentā grima izveides procedūra. Mēs strādājam tikai ar dabīgajiem krāsu pigmentiem, kuri iegūti no kalnu iežiem. Šī kosmētiskā līnija ieguvusi starptautiskas balvas dažādos konkursos, krāsu palete ietver visus dabīgos zemes toņos. Dabīgais permanentais grims ir piemērots arī alerģiskiem cilvēkiem.

Labākas procedūras, kā sejas tīrīšana ar rokām un masāža nav izdomāta. Roku darbu nevar aizstāt nekādi mehānismi. Tie, kas iecienījuši klasisko masāžu, vienmēr pie tās atgriežas arī tad, ja izmēģinājuši dažādas aparātu procedūras.

Ķermenim piedāvājam masāžas un mandeļu maskas procedūru. Ziemā, kad valkājam sintētiskās drēbes, āda iegūst paaugstinātu jutību, tāpēc lietderīgi to pabarot, lai tā paliktu mīkstāka, elastīgāka un mazinātos tās jutība.

Lieliska ir aļģu maska ķermenim, kas jūtami samazina celulītu, turklāt vienas procedūras laikā samazinās ķermeņa apjoms – dāmas uzvelk garās bikses un brīnās, ka tās kļuvušas brīvākas. Aļģes stimulē vielmaiņu, turklāt bagātas ar mikroelementiem. Procedūras laikā notiek divi procesi – liekais šķidrums tiek izvadīts, bet labos un derīgos mikroelementus āda paņem no aļģēm.
Divas reizes gadā 10 procedūru kurss divas reizes nedēļā garantēs iecerēto efektu. Ja vien paralēli ievērosiet arī veselīgu dzīves veidu, vismaz tā pamata nosacījumus – atteiksieties no saldinātajiem, gāzētajiem dzērieniem, saldumiem, našķiem, ļoti sāļa un asa ēdiena un dienas laikā izdzersiet vismaz 8 glāzes ūdens. Sāls organismā uzkrāj lieku ūdeni, kas rada papildus svaru, bet kļūdas uztura izvēlē celulītu rada arī slaidiem cilvēkiem, tas ir mīts, ka celulīts ir tikai cilvēkiem ar lieko svaru.

Kā varam sejas ādu pasargāt mājas apstākļos ziemas laikā?

Ja ir auksts laiks, jālieto tikai speciāli krēmi, tādi, kas vairāk pabaro ādiņu, nevis mitrina. Dubulto aizsardzību, dodoties ārpus māja, iespējams nodrošināt, uzklājot sejas ādai barojošu krēmu un vēl pūderkrēmu un iegūstot papildus aizsargefektu.

Mitrinošos krēmus var atsākt lietot, iestājoties siltākam laikam, jo pavasarī nepieciešams, lai āda pēc iespējas vairāk saņemtu skābekli, lai starp šūnām notiktu skābekļa apmaiņa, līdz ar to uzlabojas sejas ādas vielmaiņa.

Kad sākas aktīvās saules periods, jāraugās, lai krēmi, kurus lietojat, nesaturētu skābes – tās var izraisīt negaidītus ādas iekaisumus. Ieteicams lietot krēmus ar ultravioletajiem aizsargfiltriem. Arī salonā mēs procedūras ar augļskābēm veicam tikai rudens un pavasara sezonā.

Vai uz skaistumkopšanas salonu nāk arī vīrieši un pusaudži?

Nāk gan. Vīriešiem ir tādas pat problēmas ar sejas ādu kā sievietēm. Varbūt pat lielākas, jo ne visi lieto sejas kosmētiskos līdzekļus mājās.

Strādājot ar pusaudžiem, cieši sadarbojamies ar dermatologu. Ja ir izteiktas problēmas, tad kosmētiskās procedūras jāveic pēc tam, kad veikta terapija ar medikamentiem. Gribētu uzsvērt, ka pusaudžiem viens no iemesliem sejas ādas problēmām ir saldināto dzērienu un kaitīgo našķu lietošana.

Ko nozīmē būt profesionālam kosmētiķim?

Lai strādātu par kosmētiķi, nepieciešama medicīniskā izglītība un kosmētiķu skolā iegūstamā izglītība. Ik pēc noteikta perioda ir jāsertificējas, starpposmos krājot kredītpunktus, apmeklējot mācības un seminārus. Kosmētiķi ir ļoti nepieciešama un derīga profesija, neviens labs kosmētiķis arī krīzes apstākļos nesēž bez darba.

     [+] [-]

, 2011-03-10 08:15, pirms 14 gadiem
ļoti daudz uzzināju noderīgas lietas, piemēram, nebiju iedomājusies skābes krēmu sastāvā pārbaudīt saulainā laikā. Nu redz, izrādās, ka arī tādi sīkumi ir svarīgi skaistumam. Un mēs, sievietes, droši vien daudz ko nezinām.

     [+] [-]

, 2011-03-10 09:18, pirms 14 gadiem
Dermorollers rullē - izrādās viss ir tik vienkārši. Paldies, Madonna, ka rādi mums latviešu sievietēm piemēru. Nedaudz iespringsti un sejai ir jauna, moža āda, turklāt bez kādas ķīmijas, bez iejaukšanās ar skalpeli. Kā man patīk skaisti, kopti cilvēki!

     [+] [-]

, 2011-03-10 11:34, pirms 14 gadiem
Tik iedvesmojoši vārdi, ka gribas pamēģināt.

     [+] [-]

, 2011-03-10 18:37, pirms 14 gadiem
Par tiem vīriešiem taisnība, ka viņi iet uz saloniem. mans draugs arī regulāri vismaz reizi mēnesī dodas pie kosmetologa.

     [+] [-]

, 2011-03-10 21:43, pirms 14 gadiem
Manējais gribētu aiziet, bet viņam kauns. Visu laiku gribu pierunāt viņu, bet pagaidām nu nekā...

     [+] [-]

, 2011-03-11 09:45, pirms 14 gadiem
Es atkal uzskatu, ka vīriešiem nav ko tur darīt. Īsts vecis pa skaistuma saloniem nevandās. Un man patīk īsti veči. Pie kam , ja sievietei nepiestāv rētas un krunkas, tad vīrieti tās izdaiļo. Viņš izskatās dzīves pieredzējis, norūdīts un spēcīgs. Nevis kaut kāds jefiņš ar narcisa iezīmēm.

     [+] [-]

, 2011-03-11 12:02, pirms 14 gadiem
Jā, jā. vēl tik pietrūka tāds raksturojums īstam vecim kā nočurājies, ar cietumnieka tetovējumiem, spēju kritj matom ... Rētas tradicionāli rodas kautiņos un dēļ drošības tehnikas noteikumu neievērošanas darbā, arī vēlme paskrieties ar auto un secīgi avārijas izraisīšana rada rētas ... baigie kritēriji dzīves rūdījumam!!! Drīzāk pārgalvībai. Skaistumkopšanas salonos neizgatavo narcisus, bet gan SAKOPJ ādu. Man patīk normāli vīrieši - dzīvnieciskie veči ai iet uz mežu.

     [+] [-]

, 2011-03-11 12:02, pirms 14 gadiem
Jā, jā. vēl tik pietrūka tāds raksturojums īstam vecim kā nočurājies, ar cietumnieka tetovējumiem, spēju kritj matom ... Rētas tradicionāli rodas kautiņos un dēļ drošības tehnikas noteikumu neievērošanas darbā, arī vēlme paskrieties ar auto un secīgi avārijas izraisīšana rada rētas ... baigie kritēriji dzīves rūdījumam!!! Drīzāk pārgalvībai. Skaistumkopšanas salonos neizgatavo narcisus, bet gan SAKOPJ ādu. Man patīk normāli vīrieši - dzīvnieciskie veči ai iet uz mežu.

     [+] [-]

, 2011-03-11 12:04, pirms 14 gadiem
Jā, jā. vēl tik pietrūka tāds raksturojums īstam vecim kā nočurājies, ar cietumnieka tetovējumiem, spēju kritj matom ... Rētas tradicionāli rodas kautiņos un dēļ drošības tehnikas noteikumu neievērošanas darbā, arī vēlme paskrieties ar auto un secīgi avārijas izraisīšana rada rētas ... baigie kritēriji dzīves rūdījumam!!! Drīzāk pārgalvībai. Skaistumkopšanas salonos neizgatavo narcisus, bet gan SAKOPJ ādu. Man patīk normāli vīrieši - dzīvnieciskie veči ai iet uz mežu.

     [+] [-]

, 2011-03-11 12:04, pirms 14 gadiem
Jā, jā. vēl tik pietrūka tāds raksturojums īstam vecim kā nočurājies, ar cietumnieka tetovējumiem, spēju kritj matom ... Rētas tradicionāli rodas kautiņos un dēļ drošības tehnikas noteikumu neievērošanas darbā, arī vēlme paskrieties ar auto un secīgi avārijas izraisīšana rada rētas ... baigie kritēriji dzīves rūdījumam!!! Drīzāk pārgalvībai. Skaistumkopšanas salonos neizgatavo narcisus, bet gan SAKOPJ ādu. Man patīk normāli vīrieši - dzīvnieciskie veči ai iet uz mežu.

     [+] [-]

, 2011-03-13 20:06, pirms 14 gadiem
Petra rakstīja: Manējais gribētu aiziet, bet viņam kauns. Visu laiku gribu pierunāt viņu, bet pagaidām nu nekā...
Tad jau jāiet pie raksta autores...