Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Signal iepazīstina ar jaunu zobu pastu valdzinošam smaidam

Redakcija
Redakcija

Signal White Now sērija piedāvā jaunu un unikālu zobu pastu Glossy Chic, kas nodrošina tūlītēji baltinošu efektu, piešķirot zobiem īpašu mirdzumu un manāmi baltāku toni. Signal White Now Glossy Chic zobu pasta gādā par žilbinošu mirdzumu baltākam smaidam.

Signal zīmola vadītāja Marita Soha skaidro, ka Glossy Chic zobu pasta pēc būtības ir produkts, kas ietilpst ne tikai higiēnas un veselības, bet arī kosmētikas kategorijā: “Katra sieviete vēlas izskatīties labi, un tieši vesels un žilbinošs smaids ir tas, kas patiesi izdaiļo sievieti. Zināms fakts, ka piemērota lūpu krāsa izceļ mirdzošos zobus, un tieši Glossy Chic zobu pasta tiem piešķirs pēdējo akcentu, padarot smaidu neatvairāmu un ievērojami baltāku.”

Jaunais produkts ir īpaši piemērots modernām sievietēm, kuras meklē dažādus veidus, lai vēl vairāk izceltu savu skaistumu.

Glossy Chic zobu pastu raksturo šarms, rotaļīgums un aktuālās tendences – viss, kas nepieciešams ideālai vasarai. Saulainajos vasaras mēnešos labākais aksesuārs ir skaists smaids, kas raisa uzticību un ļauj pilnībā izbaudīt vasaras priekus. Glossy Chic zobu pastu noteikti var uzskatīt par sezonas hitu, kuru var viegli paņemt līdzi kosmētikas somā kopā ar citiem noderīgiem produktiem," uzsver Marita.

Signal White Now Glossy Chic zobu pastas darbības efekts slēpjas Blue Light tehnoloģijā, kas atstaro gaismu, radot optisku efektu un piešķirot zobiem ievērojami baltāku toni. Pateicoties unikālajai un patentētajai tehnoloģijai, Signal White Now zobu pastas pētījumos pārspējušas gandrīz visus konkurentus. Savukārt tieši Glossy Chic zobu pastas sastāvā esošie ultra-shine kristāli, papildus baltinošajam efektam, ko nodrošina Blue Light tehnoloģija, piešķir zobiem valdzinošu mirdzumu.

Glossy Chic zobu pasta ar patīkami atsvaidzinošu vaniļas aromātu ir iepakota elegantā 50 ml tūbiņā, ko būs ērti lietot gan mājās, gan paņemt līdzi, dodoties ceļā.

Signal White Now Glossy Chic atzīst Pasaules Zobārstu federācija (FDI)..